Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το συστημα της υπογραφης μου αλλα μου λειπει cpu...ειμαι αναμεσα σ'αυτους τους δυο.. επειδη θα τον παρω με δωσεις δεν με νοιαζει η τιμη....ξερω οτι ο i5 ειναι υπεραρκετός για γενικες χρησεις...η ερωτηση μου ειναι η εξης: ο ι7 ειναι πιο δυνατος απο τον ι5 αισθητα και θα μου κρατησει περισσοτερα χρονια (το λεω αν ειναι δυνατοτερος φυσικα);;;;;

ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΛΌΓΩ ΤΩΝ ΔΩΣΕΩΝ

μην μου πειτε ι5 και ssd = i7 (σε ευρο) εχω προσωπικο λογο που το λεω

• Like 1
Δημοσ.

Σίγουρα ο ι7 είναι δυνατότερος απο τον ι5 αλλά στη γενικά χρήση που αναφέρεις οτι θα χρησιμοποιείς τν υπολογιστή σου δεν θα δεις σχεδόν καμία αξιοσημείωτη διαφορά. Γενικώς οι ι7 είναι "θερμοαιμοι" και χρειάζονται λιγη παραπάνω προσοχή. Πιστεύω πως τν 3770κ τον βγάλανε πιο πολυ για εμπορικούς λογους. Στην ουσία ειναι ι7 3770 o/clockαρισμένος στα 3.5gh και ολα τα αλλα ιδια!!

Εγω σου προτείνω ι5 αλλα αμα δεν σε νοιαζουν τα λεφτα πηγαινε σε ι7 3770 ομως και οχι 3770κ.(Να το παίζεις και μούρη!!! :-D )

Α!! Σκεψου ι7 και ssd!!! Γαμω!!! :-D

Δημοσ.

I5 & psu της προκοπής θα πρέπει να σκεφτείς , αν βάλεις μια καλή κάρτα γραφικών

Αν δεν δουλεύεις προγράμματα επεξεργασίας εικόνας - βίντεο κτλ δεν αξίζει ο Ι7

Δημοσ.

δε καταλαβαινω το σκεπτικο σου.

επειδη θα βαλεις δοσεις δε σε νοιαζουν τα λεφτα?ξερεις τι τοκους θα φας?

αν ειναι να μου παρεις κι εμενα τιποτα :P

παρε τον 3570Κ και μαλλον πολυ ειναι κι αυτος

• Like 1
Δημοσ.

το σκεπτικο μου ειναι αν παρω τον ι7 θα μου κρατησει παραπανω χρονια απο τον ι5 π.χ. αν η δυναμη του ι5 ειναι επαρκες μεχρι 6 χρονια ο ι7 θα ειναι παραπανω;(τυχαια τα νουμερα)

επειδη θα βαλεις δοσεις δε σε νοιαζουν τα λεφτα?ξερεις τι τοκους θα φας?

το ξερω οτι ειναι 100 ευρο παραπανω αλλα θα παρατεινω τις δωσεις και ο τοκος ειναι πολυ λιγος

δε καταλαβαινω το σκεπτικο σου.

να παρω μια και καλη τον καλυτερο επεξεργαστη φυσικα αν εχει διαφορα στο συγκεκριμενο socket
Δημοσ.

Κανείς από τους 2 δεν νομίζω να μην είναι αρκετός σε 6 χρόνια. Αγόρασα πρόσφατα τον 3570κ και αυτό με την σκέψη να τον κρατήσω μία 10ετία. Μιλάω για γενική χρήση, όχι υπερβολικό gaming, αρκετό multitasking, video editing kai bluray ripping κλπ. Δεν τερματίζεται. Επίσης με το turbo mode φτάνω τα 4.2ghz και έχω 39-40 βαθμούς. Είναι απλά θέμα αν θέλεις να είσαι στο τελευταίο σκαλί ή στο πρωτελευταίο. Το ότι ο i7 έχει 8 threads αντί για 4 του i5 όπως και 8mb cache αντί για 6mb το θεωρώ μία διαφορά που ίσως αργότερα με τον καιρό θα την παρατηρήσεις.

Δημοσ.

Φίλε μου με αυτό το τροφοδοτικό που έχεις εγώ δε θα ασχολιομουν τι CPU να παρω αλλά πόσο θα αντεξει το PC.

1η συμβουλη.

Πεταξε το στα σκουπιδια και πάρε κάποιο σωστό.

2η συμβουλη

Κανείς δεν μπορείς να σου απαντήσει σωστά σε αυτό αν δεν πεις τις αναγκες σου και τη χρηση που κανεις.

Σίγουρα ο ι7 είναι δυνατότερος απο τον ι5 αλλά στη γενικά χρήση που αναφέρεις οτι θα χρησιμοποιείς τν υπολογιστή σου δεν θα δεις σχεδόν καμία αξιοσημείωτη διαφορά. Γενικώς οι ι7 είναι "θερμοαιμοι" και χρειάζονται λιγη παραπάνω προσοχή. Πιστεύω πως τν 3770κ τον βγάλανε πιο πολυ για εμπορικούς λογους. Στην ουσία ειναι ι7 3770 o/clockαρισμένος στα 3.5gh και ολα τα αλλα ιδια!!

Εγω σου προτείνω ι5 αλλα αμα δεν σε νοιαζουν τα λεφτα πηγαινε σε ι7 3770 ομως και οχι 3770κ.(Να το παίζεις και μούρη!!! :-D )

Α!! Σκεψου ι7 και ssd!!! Γαμω!!! :-D

:cry:

Δημοσ.

Αγόρασα πρόσφατα τον 3570κ και αυτό με την σκέψη να τον κρατήσω μία 10ετία.

Δεν το σκέφτηκες καλά. Μόνο 10ετία; Έπρεπε να πάρεις τον 3770Κ. Θα σε έβγαζε άνετα μέχρι το 2034.... Ίσως κρατούσε μέχρι και τον 4ο παγκόσμιο πόλεμο....

Το ότι ο i7 έχει 8 threads αντί για 4 του i5 όπως και 8mb cache αντί για 6mb το θεωρώ μία διαφορά που ίσως αργότερα με τον καιρό θα την παρατηρήσεις.

Φυσικά και θα την παρατηρήσει. Μετά από μια 10ετία το μηχάνημα θα ξεμένει από threads και L3 cache. Οπότε αν είχε άλλα 4 threads και άλλα 2 ΜΒ L3, θα ερχόταν στα ίσια του....

Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ....

Δημοσ.

Μια παρατήρηση!!! Έχεις πάρει τα πάντα εκτός CPU,προσπαθεις να το ανοίξεις χωρίς CPU και σήμερα ήθελες να δεις ποιο CPU να επιλέξεις?? Και θες και 300+ ευρώ CPU για fb και κάνα παιχνίδακι? Πάρε έναν Celeron g530 μην βαρενεις και τον πατέρα σου άλλο.!! Και άλλαξε τροφοδοτικό!!'

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...