kjtzemis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μάλλον για εκεί το πάω.... να ρωτήσω κάτι, τα ακόλουθα: gta the ball ad of gay tony gta episodes from liberty city gta the lost and damned τι είναι; προεκτάσεις του 4 ή καμία σχέση; ποιο καινούργια; πιο βαριά; αυτα τα 2 τα βρισκεις στην τελευταια εκδοση που ειχε βγει το παιχνιδι με τιτλο GTA IV episodes from liberty city στα οποια εχεις διαφορετικο πρωταγωνιστη απο αυτον που εχεις στο κανονικο iv, στο ballad of gay tony εχεις αλλον και στο lost and damned εχεις και εκει αλλον. ριξε μια ματια στο Youtube για περισσοτερες πληροφοριες. οχι πιο απαιτιτικο δεν νομιζω ναναι, δεν ειμαι σιγουρος κιολας.
santana99 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν κατάλαβα....θα πρέπει να έχω προ εγκατεστημένο το 4;
kjtzemis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν κατάλαβα....θα πρέπει να έχω προ εγκατεστημένο το 4; οχι οχι δεν χρειαζετε να εχεις εγκατεστημενο το gta iv, αυτο που σου λεω εγω δεν ειναι απλα ενα expansion Που κυκλοφορησε, ειναι μια καλυτερη εκδοση του παιχνιδιου που κυκλοφορησε περυσι/προπερσι στα καταστηματα και εχεις μεσα αυτα τα 2 "επεισοδια" αν θες πες τα.εχουν διαφορετικες αποστολες και διαφορετικη ιστορια το καθενα, δεν ξερω αν εχουν και αλλο χαρτη, αυτο δεν το θυμαμαι.
ariskard Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Αν και απέχει από το Gta και τα λοιπά που προαναφέρθηκαν, μήπως να κοίταζες το minecraft ; Από άποψη ελευθερίας και έλλειψης προκαθορισμένων στόχων, πιστεύω ότι καλύπτει τα όσα θες.
nikolas16 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 The Elder Scrolls IV : Oblivion Θα ελεγα skyrim αλλα ειναι βαρυ.Κοιτα τα elder scrolls ειναι μια μεταφραση του gta σε rpg. Εχει ελευθερια ανοιχτο κοσμο τα παντα.
krokos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 saints row 2 παλιο για να τρεχει, χαβαλεδιαρικο, και την ιστορια την παιζεις αν/οποτε θελεις .... (δηλ. μπορείς απλά να παραλήψεις τις αποστολες και να μαλακίζεσαι...σε αυτο ειδικα ειναι πολυ καλο)
NoisePollution Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Πω, πω δύσκολα βάζεις. Γίνεται "κάτι σαν gta iv"; Δεν γίνεται... 1
Greygore Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 saints row 2 παλιο για να τρεχει, χαβαλεδιαρικο, και την ιστορια την παιζεις αν/οποτε θελεις .... (δηλ. μπορείς απλά να παραλήψεις τις αποστολες και να μαλακίζεσαι...σε αυτο ειδικα ειναι πολυ καλο) +1, αν και σε ορισμένα συστήματα παρουσιάζει ασυμβατότητες λόγω κακού porting... Δες την συλλογή Gentlement of the Row για μια σειρά απο mods και (σημαντικότερα) fixes για το παιχνίδι αν σκοπεύεις να το παίξεις.
mad1kas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δοκίμασε το Sleeping Dogs..από τα πιο ωραία GTA-οειδή για εμένα..
kjtzemis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δοκίμασε το Sleeping Dogs..από τα πιο ωραία GTA-οειδή για εμένα.. εδω δεν θα του σηκωνει του ανρθωπου το saints row the third θα του σηκωνει το sleeping dogs?
St4lker Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Ψάχνεις δηλαδή για παιχνίδια τύπου sandbox. Προτείνω ανεπιφύλακτα το Fallout: New Vegas.
santana99 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Αν και απέχει από το Gta και τα λοιπά που προαναφέρθηκαν, μήπως να κοίταζες το minecraft ; Από άποψη ελευθερίας και έλλειψης προκαθορισμένων στόχων, πιστεύω ότι καλύπτει τα όσα θες. είδα λίγο gameplay, δεν μ' άρεσε... The Elder Scrolls IV : Oblivion Θα ελεγα skyrim αλλα ειναι βαρυ.Κοιτα τα elder scrolls ειναι μια μεταφραση του gta σε rpg. Εχει ελευθερια ανοιχτο κοσμο τα παντα. καλύτερα όχι εποχής... Ψάχνεις δηλαδή για παιχνίδια τύπου sandbox. Προτείνω ανεπιφύλακτα το Fallout: New Vegas. δεν μου αρέσει το first person (μάλλον δεν ψάχνω τέτοιο) Είδα το saints2, σαν sanandreas σε γραφικά μου φαίνεται, και όσο νάναι όταν έχεις παίξει gta4 δύσκολα γυρνάς, να ρωτήσω λοιπόν, μήπως παίζει κανένα patchaκι στο gta4 που να το ελαφρύνει;
bells Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 ρε παιδιά δεν μου προτείνετε και εμένα κάποιο στο στιλ του tomb raider
santana99 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα, προς 2 αναζήτηση άλλου είδους τώρα ψάχνω κάτι με στόχο. (υπόψιν παίζει μόνο συνδυασμός πληκτρολόγιο+ποντίκι). Δεν εννοώ τύπου counter, cod κλπ. Κάτι απλό. Βασικά είχε δει στο wii ένα παιχνίδι που ήταν τοξοβολία και είχε αέρα και διαφορετική απόσταση και έπρεπε να το πετύχεις. Κάτι έτσι απλό - "παιδικό". Έχετε υπόψιν; Και μιας και ρώτησα, αν μπορείται προτείνετε μου και μερικά kill time παιχνίδια...(εντάξει όχι flashplayer )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα