Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, ψάχνω ένα παιχνιδάκι να περνάω την ώρα μου στις στιγμές βαρεμάρας.

Κάτι το οποίο να μην είναι απαιτητικό, να μην έχει level, και να είναι ελεύθερο, όχι ποδόσφαιρα, αμάξια.

Κάτι σαν το gta iv. Που ανοίγεις, κάνεις μια βόλτα, σκοτώνεις κόσμο, το κλείνεις...:P

Θα το ξανά έβαζα αλλά στο λάπτοπ μου (core2duo 2,2ghz, 4gb ddr3, ati hd4600 1gb) αλλά επειδή το έχω συνδεδεμένο με full hd οθόνη δεν ανταπεξέρχεται καλά, και δεν το απολαμβάνω όσο ήθελα (με detail+++ στις ρυθμίσεις...). Εκτός αυτού δεν έχω και χώρο στον σκληρό πλέον.

Θυμάμαι έπαιζα και ένα driver μια εποχή.

Τέτοιου είδους παιχνίδι λοιπόν, ποιο προτείνεται; (και ας είναι παλιότερο...αν και να ομολογήσω πως το gta san andreas (το παλιό γιατί νομίζω έχει βγει και καινούργιο) δεν μου άρεσε και τόσο σαν γραφικά).

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ενα πολυ ομορφο και διασκεδαστικο παιχνιδακι ειναι το Saints Row The Third.

Εγω πριν το δοκιμασω στο pc μου ελεγα θαναι καμια μ@λ@κι@ με αυτα που εβλεπα απτα βιντεακια, ηρθε η ωρα ομως που το δοκιμασα και πραγματικα ειχα κολλησει, κανεις τρελα πραγματα, θα σαρεσει σιγουρα πιστευω μιας και ειναι σε στυλ gta.

ειναι ομως αρκετα απαιτιτικο και δεν ξερω αν θα στο τρεχει το pc.

στο δικο μου το pc (βλεπε στην υπογραφη μου) οταν εβαζα την τερμα αναλυση και τα εβαζα ολα στο very high μου το ψιλοκολλαγε δλδ δεν το ετρεχε οπως θα επρεπε να μου το τρεχει και ειχα χαμηλωσει την αναλυση.εσενα βαιβαια δεν ξερω αν θα στο τραβαει αλλα δεν χανεις να το δοκιμασεις.

Δημοσ.

Χμμμ δεν είδα ακόμα το παιχνίδι σε κάποιο βίντεο κλπ, όμως βλέπω πως δεν θα το παίζω σαν άνθρωπος, γιαυτό λέω και παλιότερο ώστε να μην έχει απαιτήσεις και να "φυσάει" όταν το παίζει.

Επίσης μιας και είναι πρόσφατο λογικά θα θέλει και κάποιες 10άδες GB χώρο; :P

Δημοσ.

Δεν ξερω οπως θελεις τσεκαρε το παντως δεν εχεις να χασεις τιποτα.

Ναι ισως να θελει αρκετο ελευθερο χορο αλλα δεν νομιζω αυτο να ειναι προβλημα (αναλογος και τον σκληρο που φορας).

Καποιο αλλο παρομοιο παιχιδι...χμμμμ....για δες το Mafia 2, προσωπικα δεν το εχω παιξει δεν ξερω δλδ αν μπαινεις σκωτωνεις κλεβεις κανα αμαξακι κλπ παντως εχω ακουσει πολυ καλα λογια.

Δημοσ.

καλή ιδέα το mafia 2 το είχα παίξει παλιότερα και δεν ήταν τόσο βαρύ... περιμένω να ακούσω και άλλες ιδεές, αν και σαν το gta iv νομίζω δεν έχει...

Δημοσ.

Ε είναι επιστημονικής φαντασίας, δεν μπορείς να πάρει την μηχανή και να κάνει τούμπες στον αέρα ή να πατήσει άνθρωπο, ή να ανέβεις στην ταράτσα ενός ουρανοξύστη να βάλεις κωδικό να βγει μηχανή και να πηδήξεις σε άλλη ταράτσα :P

Δημοσ.

Σου προτείνω το The Saboteur το παιχνίδι είναι του 2009 οπότε θα σου τρέχει άνετα πιστεύω η ιστορία εκτυλίσσετε στο Παρίσι (βοηθάς αντιστασιακούς ενάντιων των ναζί) έχει ποικιλία από οχήματα μέχρι και τανκς υποαποστολές έχει αρκετές απλά δεν ξέρω αν σου αρέσει το ασπρόμαυρο σκηνικό όπως στην ταινία Sin City (δεν είναι μόνιμο όταν απελευθερώνεις μια περιοχή από τους γερμανούς γίνεται έγχρωμο).

Δημοσ.

Δεν μ αρέσει να προσκολλούμε σε κάποιο παιχνίδι, σε αυτό όλο το θέμα είναι οι αποστολές (υποθέτω), όπως και στο mafia. Σε αντίθεση το gta iv (και δεν ξέρω ίσως κάποιο άλλο) μπορείς απλά να τις παραλήψεις και να μαλακίζεσαι. Δλδ ενώ πχ στο mafia θα έλεγα έχει αποστολές 80% και ελευθερία 20%, στο gta θα έλεγα πως έχει αποστολές 20% και ελευθερία 80%, χαίρεσαι να παίζεις είτε δεν ασχολείσαι με αποστολές είτε το έχεις τερματίσει...

(δεν προσπαθώ να κάνω αντίλογο, απλά προσπαθώ να μην βάλω το gta :P)

Δημοσ.

Στο Saboteur έχεις ελευθερία κινήσεων δεν σε αναγκάζει να κάνεις κάποια αποστολή μπορείς να σκοτώνεις ναζί να ανατινάζεις εγκαταστάσεις τους να τους πατάς με το αυτοκίνητο να σκαρφαλώνεις σε κτήρια και να τους καθαρίζεις με το Sniper Rifle έχει και κατά κάποιο τρόπο παρόμοιο μηχανισμό με το gta όσο αφορά στις καταδιώξεις π.χ. alarm 1 σε κυνηγάνε με τις γνωστές τρίτροχες μηχανές τους και σε πυροβολούν απ τα μπλόκα τους με το πολυβόλο εδάφους στο alarm 2 αυξάνει το επίπεδο δυσκολίας της καταδίωξης και κλπ. όλα αυτά χωρίς να ασχοληθείς με αποστολές απλά σκοτώνοντας χρόνο τριγύρω.

Εννοείτε ότι την πλήρη ελευθερία που σου δίνει το gta δύσκολα να την βρεις σε άλλο game.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ θα πρότεινα τα Assassin' s Creed(κυρίως το 2, το Brotherhood και τo Revelations). Έχουν ιστορία και συνέχεια βέβαια, και όταν αποδεχθείς μια αποστολή πρέπει να την ολοκληρώσεις, αλλά έχεις την επιλογή και να τις ακυρώσεις ή σταματήσεις, αλλά και να περιηγείσαι ελεύθερα στον κόσμο του παιχνιδιού, να σκοτώνεις, κλέβεις/μαζεύεις λεφτά και ασχολείσαι με επιμέρους achivements, όταν δε θέλεις να διαθέσεις πολύ χρόνο και να χαλαρώσεις.

Επεξ/σία από dancer_69
  • Like 2
Δημοσ.

φιλε santana99 μην ψαχνεσε τοτε, βαλε gta iv να τελειωνεις και να το ευχαριστηθεις, αλλο παιχνιδι με την ελευθερια των gta δεν προκειτε να βρεις, αυτο που σου πρωτεινα εγω παραπανω το saints row the third εχει μεγαλη ελευθερια και θα εσκαγες πλακα αλλα δεν θα στο σηκωνει το pc.

το Assassins creed δεν εχει καμια σχεση με τον κοσμο των gta απλα εχεις και εκει ελευθερια (κανεις συνεχως παρκουρ, σκαρφαλωνεις απο εδω σκαρφαλωνεις απο εκει σκοτωνεις κανα φρουρο κλπ αλλα δεν σε τραβαει τοσο πολυ να κατσει και να κανεις γυρες).

Δημοσ.

Μάλλον για εκεί το πάω....

να ρωτήσω κάτι, τα ακόλουθα:

gta the ball ad of gay tony

gta episodes from liberty city

gta the lost and damned

τι είναι; προεκτάσεις του 4 ή καμία σχέση; ποιο καινούργια; πιο βαριά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...