Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια..εχω ενα προβλημα με τον Η/Υ μου..πηρα απο ενα φιλαρακι μου μια καρτα γραφικων

την ΑΤΙ 5450 και κατεβαζω τους driver μεσα απο την AMD και οταν τους περναω και μου ζηταει να κανω επανεκκινηση ο υπολογιστης κολαει στο logo των windows και δεν φορτωνει για να ανοιξουν τα windows και μενει εκει..για πιο λογο το κανει αυτο???να προσθεσω οτι εχω αφαιρεσει οτι παλιους driver ειχα με το προγραμμα driver sweeper..

το συστημα μου ειναι αυτο:

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ : Intel® Core™2 Duo CPU E8400 3.00GHz

ΜΗΤΡΙΚΗ:ASUS P5K SE/EPU

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ:ASUS NVIDIA EN9800 GT 1GB

ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ:STT DDR2 800 2x1GB PC6400 800MHZ CL5

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ:THERMALTAKE W0116 TOUGHPOWER 750W CABLE MANAGEMENT ATI CROSSFIRE CERTIFIED

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ: Windows7 ultimate 32bit

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ανέβαζε μέσα σε 5 λεπτά υπερβολική θερμοκρασία η γραφικών..μου έκανε επανεκκινήσεις και ήθελε αλλαγή.Η 5450 ήταν δανεικιά από έναν φίλο,μετά πήρα την 7770 αλλά όταν περνούσα τους driver μετά από λίγο μου έκανε επανεκκινήσεις.Ο υπολογιστής δούλευε μια χαρά μόνο με ασφαλής λειτουργία και όταν έβγαζα τους driver.Το έστειλα πάντως στο e-shop για να μου το φτιάξουν.Ένας τεχνικός από εκεί μου είπε ότι ίσως να έχω κολλήσει ιό.

Υπόψιν ότι format είχα κάνει δύο φορές αλλά το πρόβλημα συνεχιζόταν.Γιαυτό το έστειλα και στο e-shop.

Δημοσ.

Πέρασε από το μυαλό σου πως για τα επαναλαμβανόμενα κολλήματα ίσως να μη φταίνε οι εκάστοτε vga αλλά κάτι άλλο;

Δημοσ.

Ναι,σκέφτηκα ότι μάλλον μπορεί να είναι η μητρική,προς το παρόν περιμένω να με καλέσουν από e-shop να μου πουν.Υπόψιν ότι έχω πάρει καινούργια γραφικών,αυτήν εδώ:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513588.Εάν είναι μητρική έχεις να μου προτείνεις κάποια αξιόλογη από e-shop?Το σύστημά μου το αναφέρω πιο πάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...