ms13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Εδω και μια βδομαδα εχω προβλημα με το MSE. Δεν μου ανοιγει. Ειδα και ενα μηνυμα απο τα windows που ισως να σχετιζεται. 1 Αυτο ειναι το μηνυμα 2 Παταω "αμεση ενεργοποιηση" και μου βγαζει "δεν ειναι δυνατη η εκκινηση της υπηρεσιας του κεντρου ασφαλειας των windows" 3 Οταν παω να ανοιξω το MSE ανοιγει και σβηνει μονο του σε ελαχιστο χρονο και μου βγαζει αυτο το μηνυμα. Να πω οτι εκανα reinstall το προγραμμα αλλα παλι τα ιδια. Τι να κανω?
isay Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Χωρίς να είναι η μόνη πιθανή αιτία, το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι οτι εχεις κολλήσεις κάποιο io/malware που δεν επιτρέπει στο mse να ξεκινήσει και να κάνει τη δουλειά του. Έχεις κάποιο αλλο anti-malware πρόγραμμα εγκατεστημένο;
isay Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Κατέβασε τη free εκδοση του malwarebytes ( http://www.malwarebytes.org/products/malwarebytes_free/ ) Κάνε του εγκατάσταση. Όταν σου προτείνει να σου βάλει δοκιμαστικά την πλήρη έκδοση πες ΟΧΙ Κάνε update του malwarebytes Κάνε επανεκκίνηση σε safe mode Αποσυνδέσου απο το διαδίκτυο (καλώδιο ή ασύρματα) Βάλε το malwarebytes να κάνει πλήρη έλεγχο (θα πάρει ώρα). Ότι βρεις πες να τα σβήσει. Κάνε κανονική επανεκκίνηση. Έφτιαξε το πρόβλημα με το mse; 1
ms13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 να κανω uninstall το MSE πριν αρχισω την εγκατασταση?
isay Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Τσου Δεν ενοχλεί το ένα το άλλο, αν επιλέξεις να χρησιμοποιείς την free εκδοση.
ms13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Πως κανω κανονικη και πως σε safe mode επανεκκινηση?
ms13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Εκανα τα updates αλλα δεν ηξερα να κανω επανεκκινηση σε safe mode και απλα το εβαλα πρωτα σε safe mode το εκανα επανεκκινηση. Μετα δεν θυμαμαι το γιατι αλλα υπηρχε καποιο προβλημα και το γυρισα στο νορμαλ και ξαναεκανα επανεκκινηση και εκανα τα υπολοιπα βηματα. Βρηκε 5 απειλες πατησα αφαιρεση, εκανα επανεκκινηση αλλα δεν αλλαξε κατι με το αρχικο προβλημα...
jim_p Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Αν πας στις υπηρεσιες (πινακας ελεγχου > εργαλεια διαχειρησης > υπηρεσιες), το κεντρο ασφαλειας σε τι κατασταση το εχει?
jim_p Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτο φταιει, το οτι το εχει απενεργοποιημενο. Πατα εκει που λεει "απενεργοποιημενο", γυρνα το σε "αυτοματο με καθυστερημενη εναρξη" (ή οπως το λεει) και μετα πατα Εκκινηση στο απο κατω κουμπι. Και OK οταν βγεις.
ms13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν με αφηνει... Αν μπορεις να με βοηθησεις με το teamviewer. Απλα αυτο θα γινει τις επομενες ημερες γιατι παω πατρα και δεν ξερω ποτε θα εχω ιντερνετ θα σου στειλω πμ αν συμφωνεις.
jim_p Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν σε αφηνει να αλλαξεις το απενεργοποιημενο ή δεν σου "αναβει" τα εναρξη κλπ? Δεν εχω προβλημα να μπω μεσω teamviewer, απλα πρεπει να με πετυχεις την καταλληλη ωρα που θα ειμαι σε windows.
ms13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Μπορει να με βοηθησει κανεις γιατι ακομα δεν το ελυσα το θεμα...?
ms13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Κανενας? Πρεπει να το αφησω στους γονεις μου (πληρως λειτουργικο) το λαπτοπ γιατι τωρα ειναι σαν να μην εχουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα