Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον..η ιστορια τραβαει εδω και κανα 8μηνο,στην αρχη εκανε θορυβο και τεσπα την καθαρισα μετα απο 3 χρονια που δεν το ειχα κανει απο τοτε..

τον επομενο καιρο βελτιωθηκε..πριν κανα μηνα μετα την επιστροφη μου απο τις διακοπες συνεχιστηκε το προβλημα.

Την ξαναεβγαλα και καθαρισα οσο μπορουσα το ανεμιστηρακι της..

εδω και 1-2 μερες ο ηχος εχει γινει υπερβολικα ενοχλητικος και μαλιστα οταν την χτυπαω ελαφρα για να σταματησει ο ηχος (μιας και παλαιοτερα πετυχαινε αυτο) κολλαει το pc..

προτασεις?

Δημοσ.

ΠΙα ακριβως υλοποιηση ειναι?για να την βγαλεις φθηνα,ενα 80αρι ανεμιστηρακι με tie wrap δεμενο στην καρτα να φυσαει την ψυχτρα της και καθαρισες.εννοειται οτι αποσυνδεεις το ανεμιστηρακι της καρτας σου.

Δημοσ.

Επισης να πω οτι συμφωνα με το Hardware Diagnostics Tool δεν εχει καποιο προβλημα και peak θερμοκρασιας ειναι 70 βαθμοι.

ΠΙα ακριβως υλοποιηση ειναι?για να την βγαλεις φθηνα,ενα 80αρι ανεμιστηρακι με tie wrap δεμενο στην καρτα να φυσαει την ψυχτρα της και καθαρισες.εννοειται οτι αποσυνδεεις το ανεμιστηρακι της καρτας σου.

σε τι τιμες βρισκονται αυτα?πρεπει να αλλαξω και την παστα?

Δημοσ.

Tie wrap ειναι τα πλαστικα δεματικα καλωδιων ρε συ.2 euros τα 100 εχουν συνηθως.

παστα,οχι δεν θελει να αλλαξεις.

τωρα για το ανεμιστηρακι,τι να σου πω.συνηθως ολο και καποιο εχει καποιος παρατημενο καπου απο κανενα παλαιο υπολογιστη η κανενα καμενο τροφοδοτικο.μπες σε μαγαζια στο ιντερνετ και δες για 80αρια ανεμιστηρακια τιμες.δεν θελεις καποιο εξεζητημενο.Modda θα κανεις και οσο σε βγαλει.μην σου πω οτι ετσι θα εχεις και καλυτερη ψυξη απο οτι με το ανεμιστηρακι της.δειξε μου την υλοποιηση της καρτας σου.

Δημοσ.

οταν λες υλοποιηση της καρτας?επισης βλεπω το τροφοδοτικο μου και λεει 160w.οταν το πα στο Πλαισιο μου λεει αποκλειεται να αντεχει η συγκεκριμενη καρτα που εχω με αυτο το τροφοδοτικο.μηπως τελικα δεν ειναι 160w?

οταν λες 80αρι εννοεις τετοιο?http://www.electron-stores.gr/catalog/product_info.php?cPath=291_459_467&products_id=9877

Δημοσ.

Ναι,μια χαρα ειναι αυτο το ανεμιστηρακι.οταν λεω υλοποιηση της καρτας εννοω ποια ακριβως καρτα ειναι περα απο το οτι ειναι 9500gs.για να δω πιο συστημα ψυξης εχει.παιζει να εχω ψυχτρα γιαυτην απλα πρεπει να δω εαν κανει.αφιλοκερδος φυσικα.ειναι αυτη ας πουμε?

Δημοσ.

Χμ,μαλιστα.πολυ μικρη καρτα,Low profile πρεπει να ειναι.δυστηχως δεν εχω τετοια ψυχτρα.πρεπει να βγαλεις την καρτα τοτε ετσι οπως ειναι,να αφαιρεσεις τον ανεμιστηρα και το πλαστικο του που καλυπτει το μεταλλο,αλλαξε και παστα εαν εχεις και μετα να βαλεις τον ανεμιστηρα να χτυπαει απευθειας επανω στο μεταλλο της ψυχτρας.

Δημοσ.

φιλε το προσπαθησα αλλα το πλαστικο δε βγαινει με καμια παναγια.εχει 2 μικρα βιδακια τα οποια δε ξεβιδωνονται με τιποτα..

Υ.Γ. Θα μπορουσες να μου προτεινεις καποια καρτα γραφικων με την ιδια συμβατοτητα με την δικια μου αλλα καπως καλυτερη?

Δημοσ.

Πρεπει να βγει ομως το πλαστικο εαν θελεις να γινει καλη δουλεια.τα βιδακια...λογικα θελεις τετοιο οπου θα πατας με δυναμη στην βιδα (προσεχε μην σπασεις τιποτα) και με το αλλο χερι τετοιο οπου θα μαγκωσεις το κατσαβιδακι και θα το γυρισεις.

Δημοσ.

ευχαριστω.αν μπορεις δες και το Υ.Γ. απο πανω :)

Εντομεταξυ ειχα την φαινη ιδεα να βαλω τον υπολογιστη σε sleep mode..σταματει λοιπον η ψυκτρα της καρτας να γυρισει και μολις το εβγαλα απο sleep mode δεν κανει τοσο θορυβο..τι στο καλο μπορει να συμβαινει?

Δημοσ.

Αυτο το Pc το εχεις για παιχνιδια?γιατι ετσι οπως το κοβω καποιο dell θα ειναι με μικρο κουτι του στυλ htpc.

τωρα για την αντικατασταση που λες,πρεπει να βρεις Low profile καρτα οπου ειναι λιιιιγο δυσκολο και μετα να συμβαδισει η καρτα σου με το τροφοδοτικο που εχεις και τον επεξεργαστη και και και.κοινως,δεν μπορω να προτεινω τωρα καποια καρτα.πιο ευκολο ειναι να βγαλεις το πλαστικο της ψυχτρας....

ο θορυβος που λες επειδη ξεχασα να σε ρωτησω ειναι θορυβος που δειχνει οτι ειναι χαλασμενο το ανεμιστηρακι η ειναι φυσιολογικος θορυβος απο ανεμιστηρακι που δουλευει σε μεγαλες στροφες?

κανε μια μαγκια,κατεβασε μια το msi afterburner και δοκιμασε να δεις εαν σε αφηνει να πειραξεις τον ανεμιστηρα της καρτας γραφικων.εαν αλλαζει ο θορυβος οταν ανεβαινουν οι στροφες η οταν πεφτουν οι στροφες.

Δημοσ.

επειδη το εχω ανοιχτο το κουτι οταν γινεται ο θορυβος ΣΥΝΗΘΩΣ χανει στροφες το ανεμιστηρακι γιατι κολλαει λιγο...οκ το κατεβαζω τωρα καισου λεω

fan speed 51,core clock 500mhz,memory clock 501mhz...ποσο να το παω?

επαιξα λιγο με το fan speed.κανει κανονικες εναλλαγες.γρηγορες στροφες==δυναμωνει ο ηχος και το αντιστροφο...

Δημοσ.

Το fan speed σε ενδιαφερει.εαν δεν θελεις να αλλαξεις ανεμιστηρακι βαλε το καρφωτα σε μια τιμη οπου δεν σε ενοχλει ο θορυβος πχ στο 40% και δες εαν συνεχισει να κανει τα ιδια.πατα και το apply overclocking settings at system start up και κανε restart και δες εαν το κρατησε.ετσι και αλλιως η καρτα σου δεν χρειαζεται και κανενα σοβαρο συστημα ψυξης και επισης δεν νομιζω να το εχεις για βαρια παιχνιδια το συστημα.

Δημοσ.

λοιπον..τον ξανανοιξα τον υπολογιστη και κλασσικα εκανε τον σπαστικο θορυβο...εβαλα τερμα κατω τις στροφες αλλα συνεχιζει το ιδιο...ενω πριν που δεν υπηρχε ο σπαστικος θορυβος παρα μονο ο φυσιολογικος ακουγοταν ξεκαθαρα η αλλαγη αναλογα τις στροφες...τι λες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...