Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Ψάχνω μια αρκετά καλη καρτα γραφικών να αναβαθμιστω απο την Asus en8600 gt που έχω απλα θέλω στα λεφτά που γράφω παραπάνω και ακόμα και αν είναι καμία μεταχειρισμενη προτείνετε μου

Παρακαλώ με ένα λινκ για να βλέπω ακριβώς και τι γνώμη σας

Ευχαριστώ πολυ

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Απο μεταχειρισμενη θα βρεις καμια 6770-6850-5850.αλλα θα πρεπει να εξαντλησεις το budget σου.

απο καινουργια ειναι κριμα να δωσεις ενα 80αρι και να πας σε μια 6670 απο το να μην δωσεις 100 και να πας σε 7750.

ποιο ειναι το τρφοδοτικο σου και η οθονη σου?

Δημοσ.

Καλησπέρα

Ψάχνω μια αρκετά καλη καρτα γραφικών να αναβαθμιστω απο την Asus en8600 gt που έχω απλα θέλω στα λεφτά που γράφω παραπάνω και ακόμα και αν είναι καμία μεταχειρισμενη προτείνετε μου

Παρακαλώ με ένα λινκ για να βλέπω ακριβώς και τι γνώμη σας

Ευχαριστώ πολυ

Δεν υπάρχει αυτό που θες φίλε μου.

Δημοσ.

Απο μεταχειρισμενη θα βρεις καμια 6770-6850-5850.αλλα θα πρεπει να εξαντλησεις το budget σου.

απο καινουργια ειναι κριμα να δωσεις ενα 80αρι και να πας σε μια 6670 απο το να μην δωσεις 100 και να πας σε 7750.

ποιο ειναι το τρφοδοτικο σου και η οθονη σου?

Συμφωνώ ρε Θάνο αλλά πόσο καλύτερες είναι αυτές από αυτήν που ήδη έχει? Συνήθως όταν αγοράζει κάποιος κάτι νέο, περιμένει να δει χαώδεις διαφορές.

Δημοσ.

Έχω μιλήσει και με τους δυο απο εσάς και με έχετε βοηθήσει αλλα επειδή ξέρω ότι θα το συζητησετε κ επειδή σας εμπιστεύομαι δείτε τι πιστεύετε και πείτε μου αν μπορείτε με κανένα λινκ

Σας ευχάριστω πάντως και τους δυο

Δημοσ.

Για Καινούργια παίζει τίποτα απο κανένα skroutz ?

Δημοσ.

Το τροφοδοτικο είναι corsair cx 500 λογικά το ξέρετε τωρα για την οθόνη μια TFT παλια Sony είναι αλλα σε καλη ποιότητα δεν έχω πρόβλημα και δε θυμάμαι ανάλυση τωρα :(

Αααα και για πες μου και για τα 100 αν είναι να κάνω οικονομία να πάρω κάτι καλο

Δημοσ.

Απο τροφοδοτικο εισαι οκ.για την αναλυση,δεν ξερουμε αλλα λογικα καμια 1280Χ1024 θα ειναι.εαν ειναι τετραγωνη.τεσπα,ακομη και η 9800gt με τα 30 euros θα ειναι πολυ καλυτερη απο την δικη σου.αλλα οτι πρεπει στο budget σου ειναι η 7770 πιο πανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...