άδικος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Για το crack του file scavenger εννοείς;... τι; ωχ...! τι ξεχασα???? Τίποτα ρε συ απλά συμμετείχες σ'εκείνο το νήμα που εξηγεί το testdisk & φαινόταν να είχες ξεχάσει το πρόγραμμα & σε πείραζα. Μη δίνεις σημασία...
poulinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Για το **** του file scavenger εννοείς;... τι; ωχ...! Τίποτα ρε συ απλά συμμετείχες σ'εκείνο το νήμα που εξηγεί το testdisk & φαινόταν να είχες ξεχάσει το πρόγραμμα & σε πείραζα. Μη δίνεις σημασία... α ναι για αυτο εννοοω.β.να σου πω οτι δεν το θυμαμαι να ειχα πει εγω κατι για αυτο το προγραμμα ....
Αλκης K. Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 αλλος ηταν.ο πουλινος δεν το ανεφερε το συγκεκριμενο.εστειλα και εγω ενα μηνυμα στο παλληκαρι.να δουμε ποιος απο τους δυο το εχει..καλυτερο πουλινε(το..προγραμμα εννοω)
poulinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 γιατι εγω το προγραμμα αυτο δεν το ξερω για αυτο το λεω.chkdsk ναι test disk οχι.ας τα δοκιμασει και τα 2 να δει μια δοκιμη θα μας πεισει.
άδικος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Όχι δεν είχες πει απλά συμμετείχες στη κουβέντα.
Αλκης K. Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 με εχει φαει η περιεργεια...τελικα φιλε βρεθηκε ακρη η δεν....??
monoxromos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 γεια σας φίλοι. Κατι πηγε να γινει βρηκε κατι αποσπασματα απο τα αρχεια αλλα μετα μου ειπε να ξανακανω αναζητηση πιο ενδελεχή ,ηταν γυρω στα 1200 αρχεια αλλα ηθελε πολυ χρονο και αφησα τον υπολογιστη να ψαχνει ,πηγα το μεσημερι και ειχαν παλι χαθει ,ειχα επιλεξει ενα φακελο στο τοπικο σκληρο δισκο να τα αποθηκευει αλλα τωρα δεν βρισκω ουτε τον φακελο αυτον .Αργα που επιστρεφω σπιτι θα σας ξαναγραψω.Κοιταξτε για να ειμαστε ειλικρινεις ειναι ενας τομεας που δεν κατεχω καθολου ,ψαχνω στην τυχη και οτι νομιζω οτι μπορει να ειναι αυτο που ζητώ.κατεβασα και ενα αλλο προγραμμα αλλα ενω ειχα δωσει διεθυνση αποθηκευσης ,δεν το βρισκω πουθενα. Βεβαια η δκη μου δραστηριοτητα ειναι διαφορετικη αλλα καλο ειναι να μαθαινεις και για να μαθεις λενε πρεπει να κανεις και κανενα λαθος ,ομως μαθαινω και ειναι καλο να αποκτας γνωσεις.
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 γεια σας φίλοι. Κατι πηγε να γινει βρηκε κατι αποσπασματα απο τα αρχεια αλλα μετα μου ειπε να ξανακανω αναζητηση πιο ενδελεχή ,ηταν γυρω στα 1200 αρχεια αλλα ηθελε πολυ χρονο και αφησα τον υπολογιστη να ψαχνει ,πηγα το μεσημερι και ειχαν παλι χαθει ,ειχα επιλεξει ενα φακελο στο τοπικο σκληρο δισκο να τα αποθηκευει αλλα τωρα δεν βρισκω ουτε τον φακελο αυτον .Αργα που επιστρεφω σπιτι θα σας ξαναγραψω.Κοιταξτε για να ειμαστε ειλικρινεις ειναι ενας τομεας που δεν κατεχω καθολου ,ψαχνω στην τυχη και οτι νομιζω οτι μπορει να ειναι αυτο που ζητώ.κατεβασα και ενα αλλο προγραμμα αλλα ενω ειχα δωσει διεθυνση αποθηκευσης ,δεν το βρισκω πουθενα. Βεβαια η δκη μου δραστηριοτητα ειναι διαφορετικη αλλα καλο ειναι να μαθαινεις και για να μαθεις λενε πρεπει να κανεις και κανενα λαθος ,ομως μαθαινω και ειναι καλο να αποκτας γνωσεις. βρες το File scavenger διαλεξε το δισκο και εχει ενα deep search.αν δεν ξερεις πως να το κανεις Use βαλε το προγραμμα και μπαινουμε με κανα team viewer να σου βαλουμε το προγραμμα να τρεξει.οταν τελειωσει το προγραμμα απλα του λες μετα που να τα επαναφερει. Όχι δεν είχες πει απλά συμμετείχες στη κουβέντα. 2008:P
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 for ntfs γιατι εχει και εκδοση για fat νομιζω
monoxromos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα. Εχω καλά νέα. Πρεπει να εδώ να ευχαριστήσω όλους τους φίλους που ανταποκρίθηκαν στο αίτημα μου για βοήθεια. Ιδιαίτερα ομως θα μου επιτρέψετε ,χωρις αυτο να απομειωνει την αξια της βοήθεια ολων των φίλων και συνταξιδιωτών σε αυτο το forum,τον κ.Πουλίνο. Χαρη στην επιμονή του ,γιατι πραγματικά ημουν έτοιμος να τα παρατήσω,συνέχισα σήμερα και κυριως χαρη στην επι μέρους συνεισφορα του ,πως το λετε εσεις οι ειδικοί ,τα καλούδια του,με το προγραμμα File Scavenger 3.2 κατάφερα και μαλιστα σε χρόνο περίπου δυο ωρών για δεδομενα 120GB να τα επαναφέρω και μαλιστα με τους ελληνικους τιτλους τους κλπ.Ολα επανήλθαν μεσα στους αρχικούς φακέλους τους. Ισως χαθηκαν ,αν χαθηκαν ελάχιστα , γιατι εκανα γρηγορη και οχι αργή αναζήτηση, δεν με πειραζει καθολου. Αυτα που ηθελα οπωσδηποτε τα ανεκτησα. Λοιπον και παλι θερμες ευχαριστίες και κλείνουμε εδώ το θέμα.Αλλά οποιος αλλος φιλος εχει παρομοιο προβλημα και εγώ πλεον μπορω να τον καθοδηγησω οσο πιο αναλυτικα θέλει.Τελος ως αξιωμα "σβηστε" σκληρους.... αφοβα αρκει να μην γραψετε κατι νεο επανω τους. Γεια χαρα σας. ΥΓ Επειδη σκαλιζω τα πραγματα ,συντομα θα επανελθω με καποια αλλη περιπετεια μου!
Αλκης K. Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 ευγε στον πουλινο...μπραβο και σε σενα για την επιμονη σου
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 να προσθεσω οτι εφοσον δεν ειχες κανει κατι περιεργο στον δισκο το quick search συνηθως φερνει αυτα που θελεις.οποτε δεν εχεις χασει κατι.αλλα θα μπορουσες να ξανατρεξεις και το Long search αλλα συνηθως δεν θα σου βγαλει κατι παραπανω.μπορει να σου γυρισει το Long search πιο πολλα αρχεια αλλα θα ειναι πολυ πριν κανεις το πρωτο format και αρχεια τα οποια δεν θα παιζουν κατα 90 τις 100 και δεν θα τα θες ποια.το προγραμμα παρα το μεγεθος του που ειναι πολυ μικρο τα σπαει.χαιρομαι που τα ξαναβρηκες τα αρχεια.απλα παρε και ενα δευτερο σκληρο γιατι τωρα οκ εγινε στραβη.αν καει ομως ο σκληρος εκει θα ειναι χειροτερα τα πραγματα. Ps. το Poulinos ειναι nickname και οχι ονομα η επωνυμο οπως φαινεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα