Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οχι ρε παιδια μακρια απο εμενα τετοια, απλα ξερετε υπαρχουν και εκτακτες επαγγελματικες υποχρεωσεις που δεν μου αφηνουνχρονο να ασχοληθω με το forum.

Λοιπον εχω νεωτερα,το προγραμμα που μου συστησατετο MINI TOOL,κατεβασα το demo μου εδωσε τη δυνστοτητα ,πως δεν το πολυκαταλαβα ωστε να μου αναγνωριζει πλεον τον δισκο μεσα απο το ο υπολογιστης μου οπως και τον εσωτερικο δισκο αλλα με 0 μεσα δεδομενα εκτος απο το System Volume Information.

Αρα απο εδω και περα πρεπει να δουμε τι κανουμε.Αν τωρα σαυτο το προγραμμα μπορει να μου κανει ανακτηση και πως ,τι παταω δηλαδη....

Παντως μην ξαναπειτε οτι σας εγραψα και λοιπα ,η να σας βρισω ,ουτε στη φαντασια σας ,ειπαμε ειμαστε σχεδον φιλοι,ολοι προσπαθουμε να αλληλοβοηθηθουμε ,τωρα να τα καταφενυομε ειναι αλλο θεμα ,ουτε πιστευω οτι μπορει να βρεθει εδω μεσα καποιος που να δωσει σκοπιμα λαθος οδηγιες.Το θεωρω αδιαβοητο.

Αυτα .περιμενω υποδειξεις

http://www.eikona.in...75756929057.jpg

Εδω εχω φτασει

Ωχ τωρα βλεπω οτι free μονο 1 GB μου δινει...και εγω θελω τουλαχιστον 200GB

Δημοσ.

Λοιπόν monoxrome επέστρεψα & γω. Ελπίζω όταν έκανες analyse το δίσκο να έκανες deep search όπως ρώτησε & ο TheElf. Αν όχι πολύ κακώς.

Επίσης ένα βασικό βήμα που κατάλαβα πως παρέκαμψες είναι αυτό που τονίζει στο wiki με bold να παρακάμψεις το κουτί του δίσκου & να τον συνδέσεις μέσα στο case σου (αν δε μπορούσες το καταλαβαίνω). Μου κάνει εντύπωση που δε βρήκε το διαγραμμένο διαμέρισμα αν όντως έκανες deeper search. Αν όχι ΚΑΝΤΟ.

Θα εστιάσω & την προσοχή σου στα βήματα 5, 6 & 7 της NBestgirl στη περίπτωση που δεν είναι ήδη 255.

Ο λόγος που δεν έβλεπες το δίσκο στον "Υπολογιστή μου" είναι ακριβώς επειδή είχες κάνει τη διαγραφή αυτή. Δεν είναι κάτι που σε ενοχλεί ούτε έχει σημασία για τη διαδικασία

ανάκτησης/επαναφοράς για τα περισσότερα προγράμματα.

Αυτό που έκανες χωρίς να καταλάβεις είναι να τον φορμάρεις σε "ntfs" έτσι ώστε πλέον να μπορείς να τον χρησιμοποιείς & να γράφεις σ'αυτόν. Μη κάνεις πράγματα περιττά με τέτοια προγράμματα ειδικά όταν δεν καταλαβαίνεις τι κάνεις ή δεν έχεις ευχέρεια με αυτά διότι δυσχεραίνει την διαδικασία (ίσως πλέον είναι αργά για το testdisk να βρει κάτι χαμένο, μιας & το επανέφερες).

Αν όντως το testdisk δεν έκανε δουλειά στη περίπτωση σου που είναι λουκουμάκι & κλασική περίπτωση τότε προχώρα στα επόμενα προγράμματα ανάκτησης & μας ενημερώνεις.

Υ.Γ.: Πού βλέπεις μόνο 1 gb free; Η φωτό δε βοηθά οπτικά... - άσχετο

Ακόμα περισσότερη βοήθεια εδώ.

Δημοσ.

οτι δεν εχω ιδιαιτερη εξειδικευση ειναι γνωστο οσο καιρο θετω ζητήματα το διευκρινιζω και οι περισσοτεροι φιλοι που μετεχουν εδώ εκτιμω οτι το ξερουν.

Λοιπον γιαυτο εδω "να παρακάμψεις το κουτί του δίσκου & να τον συνδέσεις μέσα στο case σου" δεν ξερω τι ειναι αυτό γιατι ετσι και ανοιξω τον σκληρο ,νομιζω τελειωσε το θεμα ,θα εχει καταστραφεί.Οσο για τον ΤΕΣΤΔΝΤΙΣΚ έκανα deeper search.

Απλα οπως εχω εξηγησει και παραπανω δεν βρηκα ακρη.

Ετσι ακολουθησα τη συμβουλη αλλου φιλου με το Mini tool partition.Και εδώ μετα απο καποια επιλογη μου εβγαλε τον δισκο στο ο Υπολογιστης μου αλλα σαν να ειναι κενος.

τωρα ξανακανω μετα την απαντηση σου παλι testdisk analyse cylinder ,μετραει δεν ξερω που θα βγει...

Δημοσ.

Αν είχες κάνει από πριν deeper search & δε βρήκε το διαγραμμένο διαμέρισμα δεν έχει νόημα να ξανακάνεις. Απλά δεν ήσουν σαφής αν έκανες. Προχώρα με τα επόμενα προγράμματα αλλά μη κολλάς στο πως βλέπεις τώρα το δίσκο στο "Υπολογιστής μου".

Δημοσ.

ΟΚ τωρα ομως πες μου αν συμφωνεις με το οτι κατεβασα το demo mini tool ,,μετα απο καποιες επιλογες φτανω στο σημειο να μου ζηταει να κατεβασω καποιο αλλο εργαλειο του ιδιου προγραμματος που ομως αν παει καλα δινει μονο 1 γίγα δεδομενα και ο σκληρος οπως ειπα εχει δεδομενα που πρεπει να τα ανακτησω τουλαχιστον 200 γίγα.

για δες λιγο ,οταν επιλεγω free data recovery με οδηγει εδώ

http://www.powerdatarecovery.com/?pw

Δημοσ.

Δεν χρησιμοποιώ το mini tool ακριβώς για το λόγο πως δεν είναι free. Εδώ δε μπορώ να κάνω κάτι. Προφανώς για να κάνεις τη δουλειά σου πρέπει να το αγοράσεις αφού θέλεις να ανακτήσεις πολλά περισσότερα από 1gb.

Σε οδηγεί εκεί για να κατεβάσεις το app που κάνει το recovery...

Αν δε τα σκάσεις όμως θα μείνεις στο γκίγκα.

Δημοσ.

Το minitools(το partition manager) είναι εντελώς ελεύθερο και πάρα πολύ καλό,απλά διαφημίζει τα υπόλοιπα εργαλεία τους...ε,κάπως πρέπει να βγάζουν και αυτοί το κάτι της τους.

Δυστυχώς για ΚΑΛΟ πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων πρέπει να τα ακουμπήσεις,αλλιώς υπάρχουν και ελεύθερα που όμως δεν είναι και τόσο καλά.

Ακόμα και το testdisk έχει το photorec που κάνει ανάκτηση και όχι μόνο σε φωτογραφίες, αλλά σε όλων των ειδών αρχεία,αν θες κάνε μια δοκιμή.

Δημοσ.

ενημερωτικα.στην εικονα που εχεις βαλει σου βρισκει ολο τον δισκο αφου γραφει 465 giga απλα απο κατω δεν βγαζει partition>αν εννοεις οτι το προγραμμα στην free εκδοση επαναφερει ενα giga μονο ε λογικο.τα μισα ετσι ειναι.

Δημοσ.

Ασφαλώς και συμφωνώ μαζι σας αλλα να αγοράσω ενα προγραμμα που εκυτιμω οτι δεν θα καταλαβω πως ακριβως λειτουργει και στο τελος να μου ειναι αχρηστο η στη χειροτερη περιπτωση να κανω καποιο λαθος και ωα χασω οριστικα τα αρχεία μου το θεωρώ παρακινδυνευμένο.Οσο για το Testdisk δοκιμασα και το rhotorec με οδηγει σε αδιεξοδο.

Τι να πω θα κοιταξω ναβρω κατι αλλο ισως το Recuva η οτι αλλο βρω free να το παλαιψω και αν δεν τα καταφερω τοτε ισως παρω τη μεγαλη αποφαση να απευθυνθώ σε καμμια εταιρια που κανει επαγγελματικα ανακτησεις ,αλλα ξερω θα μου κοστισει πολυ ακριβά οι καιροι ειναι δυσκολοι και πανε οι παλιες καλες εποχες.Θα δω θα κανω σχετικες οικονομιες απο αλλα πραγματα για να τα εξοικονομησω.Σας ευχαριστω πολυ παιδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...