Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι πατάω enter και μου συμπληρωνει οτι no partiton found or selected for recovery και απο κάτω Quit (φωτισμενο) και διπλα return to main menu...

Τι επιλεγω;

Δημοσ.

Για σας παιδαι ,δυστυχως εργαζομαι και Κυριακή ,λοιπον επειδη ειμαι σχετικα παλιός και εκτιμω την προσφορα του forum γιαυτο και συνεχιζω θα ελεγα φανατικα να επιμενω insomnia. Για τον διαχειριστη ειναι αληθεια οτι το μεταφερε το θεμα -καλως κατα την αποψη του- εγω δεν εχω τιποτα μαζι του αλλά το ειχα βαλει αρχικα, ισως και λαθος, κατα τροπο που ετυχε αμεσης προσοχης λογω και της προσωπικης μου αγωνιας και τιποτα περισσοτερο.

Τωρα αντι για μεσημβρινη ξεκουραση θα επιδοθώ στην εργασια και ολοι εσεις ...βοηθοί μου.

Το βραδακι θα επανελθω για να σας πω εντυπωσεις.Ξερω οτι ολοι προσπαθουμε απο εδω μεσα να βοηθησουμε και κυριως να ανταλλαξουμε πληροφοριες και εμπειριες ,ειναι γνωστο οτι η πληροφορικη ειναι πραγματική αβυσσος και δεν έχει...πατο το βαρέλι που λεει και ο χοντρός.

Arrisedirci ή ci vediamo που λεγαμε εκεινα τα ωραια χρονια τα φοιτητικα στην Ιταλια.

δεν θυμαμαι αν στο μετεφερα εγω η καποιος αλλος.απλαο λογος που το μεταφερουμε το θεμα ειναι ακριβως αυτο.για να παει στην σωστη ενοτητα οποτε να το δουν αυτοι που πρεπει.καταλαβαινω οτι μπορει να ανοιχτηκε κατα λαθος σε αλλη κατηγορια.ενταξει δεν χαθηκε ο κοσμος.απλα πολλες φορες γραφουμε απο κατω οτι προσεχουμε που ανοιγουμε το θεμα ακριβως οχι οτι μας πειραζχει αλλα δεν θα απαντηθει αν ειναι σε λαθος κατηγορια.πχ εγω που κοιταω πιο πολυ τa adsl routers αν ο αλλος το ανοιξει στα κινητα απλα δεν θα τοδω ποτε .βεβαια υπαρχουν και τα ατομα τα οποια τα ανοιγουν τελειως σε λαθος ενοτητες και μπερδευουν και τον κοσμο που περιμενει πχ να δει μια προσφορα και βλεπει στο τελος ενα προβλημα.

monoxromos σου έχουν ήδη δοθεί 2 links με λεπτομερείς οδηγίες τι ακριβώς να κάνεις.

wiki & thread.

Δεν έχει νόημα να γράφονται τα ίδια ούτε να περιμένεις κάθε φορά την απάντηση μου μιας & αναφέρονται όλα τα βήματα μέσα τουλάχιστο 2 φορές.

Και ερωτήσεις & απορίες λύνονται στο θέμα σε πολλές περιπτώσεις αν ρίξεις μια ματιά.

Και απ'ότι βλέπω κύριε pouline συμμετέχετε & σεις σ'αυτό νήμα ξεχασιάρη :P

τι ξεχασα????

σορρυ για ολο το off topic

Δημοσ.

Κανενα προβλημα εδω εχουμε γινει μια καλη παρέα ολοι.

Απλά προσπαθω με τις λιγες γνωσεις που εχω να λυσω καποια προβληματα μου και ειναι αληθεια πολλες φορες βοηθήθηκα αρκετά,ελπιζω και τώρα ,ειμαι ξερεις σε αναμονη ολο το απογευμα ,βεβαια Κυριακη οι περισσοτεροι θα ειναι εξω.Θα περιμενω και εκτιμω οτι θα βρω λυση χαρη στη βοηθεια των φιλων.

Να εισαι καλά.

Δημοσ.

Αν έκανες και deep search τότε απλά το πρόγραμμα δεν μπορεί να σου βρει τα διαμερίσματα και μάλλον θα αναγκαστείς να καταφύγεις σε ανάκτηση.

Αν θέλεις δοκίμασε όμως και άλλα εργαλεία που κάνουν την ίδια δουλειά με το testdisk,μπορείς να κατεβάσεις αυτό MiniTool Partition Wizard Home Edition 7 και από το μενού να πας στο wizard και να τρέξεις το partition recovery wizard πάτα next σε όλα μέχρι να σου βγάλει τα διαμερίσματα,αν δεν τα βρει με το quick ξανά τρέξε το με το full scan.

Δημοσ.

με συγχωρείς που σε βάζω να μου απαντησεις αλλα απο την αρχή ειχα πει στην παρεα οτι ο σκληρος αυτος δεν εχει διαμερισματα ,ειναι ενιαιος ,αν βοηθαει αυτό...

Δημοσ.

Οκ και το ένα διαμέρισμα(ενιαίος δίσκος) διαμέρισμα είναι,δεν έχει σημασία αυτό για τα προγράμματα, εγώ πάντα το λέω στο πληθυντικό έτσι μου κολλάει.

Δημοσ.

Αυτο βλεπω και εγώ.

Να μην σε ξαναενοχλησω πες μου δυο πραγματα και σε καληνυχτίζω.

1.Ποιο προτεινεις για την περιπτωση να ειναι ευχρηστο

2.Πως μπορω να δω τον δισκο στον υπολογιστη μου (φαινεται μονο ως μη εκχωρηθεις)

Σε ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

ειχα δοκιμασει το file scavenger.μια χαρα μαρεσε.και να μην ειναι εκχωρημενος δεν μας πειραζει.τον βλεπει ετσι και αλλιως οσο θυμαμαι γιατι τον βλεπει σαν δισκο οχι σαν partition

Δημοσ.

φιλε μου δοκιμασε με καποιο προγραμμα ανακτησης.ξεκινα με το πιο ευκολο το recuva.να δουμε και αν βλεπει τον δισκο καταρχην.αν τον βλεπει βαλτο να ψαξει να δουμε θα βρει τιποτα..αν οχι ενημερωσε μας για να παμε σε αλλες κινησεις.επισης μια ερωτηση..μενεις αθηνα ??

Υ.Γ Τωρα ειδα την προταση του πουλινου.ξεκινα απο αυτη εστω

Δημοσ.

OK τον βελπει απλα σαν "μοναδα δίσκου" .Πρωτα μου ελεγε μια αλλη ονομασια αλλα προσπαθησα να ενεργοπιησω το προγραμμα οδηγησης και απλα μου αλλαξε ονομα τιποτα αλλο .Λοιπον κατεβαζω το file scavenger.

Σας ευχαριστω τα λεμε αν εχω καποιο αποτελεσμα σας ενημερωνω ολους .

Καλη νύχτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...