άδικος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Διέγραψε το προηγούμενο partition. Αυτό κάνουν τα windows πριν κάνουν νέο setup (πράγμα που δεν έκανε) & το μόνο που έχει να κάνει είναι να επαναφέρει το partition table.
Αλκης K. Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 α ο.κ.ας ξεκινησει με αυτο τοτε και βλεπουμε.
monoxromos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Καλημερα, Κατ αρχην να πω καλημερα ιδιαιτερα στον διαχειριστή αλλα καταλαβαίνεις το προβλημα μου και εδώ θα ηθελα την ανοχή και τη βοηθεια σου.. Επι του θεματος Παιδια σας ευχαριστω για την βοηθεια σας ,ομως εχω λιγσκι μπερδευτει 1.Δεν μου αναγνωριζει ο υπολογιστης τνο εξωτερικο σκληρο ,προφανως με την διαγραφη χαθηκαν και τα αναγνωριστικα του αρα πως θα τον δώ; 2.Τελικα τι απο ολα να επιλεξω;Καποιος φιλος εχει δοκιμασει με δεδομενα αποτελεσματα ενααπο αυτά; Με πολυ ενδιαφερον θα περιμενω πριν κανω οτιδήποτε αλλο . Καλη Κυριακη σε ολους.
poulinos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Καλημερα, Κατ αρχην να πω καλημερα ιδιαιτερα στον διαχειριστή αλλα καταλαβαίνεις το προβλημα μου και εδώ θα ηθελα την ανοχή και τη βοηθεια σου.. Επι του θεματος Παιδια σας ευχαριστω για την βοηθεια σας ,ομως εχω λιγσκι μπερδευτει 1.Δεν μου αναγνωριζει ο υπολογιστης τνο εξωτερικο σκληρο ,προφανως με την διαγραφη χαθηκαν και τα αναγνωριστικα του αρα πως θα τον δώ; 2.Τελικα τι απο ολα να επιλεξω;Καποιος φιλος εχει δοκιμασει με δεδομενα αποτελεσματα ενααπο αυτά; Με πολυ ενδιαφερον θα περιμενω πριν κανω οτιδήποτε αλλο . Καλη Κυριακη σε ολους. τι κακο εκανε ο διαχειριστης???εδω ειμαστε να βοηθησουμε. αν βλεπεις τον σκληρο δισκο στο device manager αλλα οχι στο my computer προφανως δεν του εχεις κανει assign καποιο drive letter.Οποτε α.δοκιμασε να πας στο disk management δεξι κλικ My computer manage και μετα disk management να δουμε τιβλεπεις εκει.αν εχεις θεμα δοκιμασε αλλη Usb.αλλιως μετα η λυση ειναι βγαινει απο το κουτι ο δισκος μηπως εχει παθει κατι το κουτι αλλα χλωμο. εφοσον δεν κανεις καμια εγγραφη στο δισκο μπορεις να δοκιμασεις οποιο θες και να δεις ποιο εχει τα καλυτερα αποτελεσματα.εχω πχ εχω δοκιμασει file scavenger(μικρο αλλα θαυματουργο μεχρι και δεδομενα απο raid μου εφερε) και εχω δοκιμασει και το easy recovery professional>τωρα το προγραμμα το checkdisk πως το ειπε ο φιλος πιο πανω δεν το εχω δοκιμασει αλλα ναι επειδη το format σου καταστρεφει το partition table αν το φτιαξει τοτε θα τα εχεις ολα πισω.απλα το κακο ειναι οτι αμα δεν το φτιαξει και παει και κανει τιποτα εγγραφες ακυρες ισως μια στις 100 να γινει χειροτερα.ενω τα αλλα προγραμματα απλα πανε και διαβαζουν χυμα ολο το δισκο οποτε ναι θα χρειαστει αρκετη ωρα.και τα αρχεια θα πρεπει να τα επαναφερεις σε αλλο δισκο οχι στον ιδιο εννοειται.οποτε θα πρεπει να εχεις σε καποιον αλλο δισκο την ιδια κενη χωρητικοτητα που ειχαν τα αρχεια σου για να χωρεσουν. απλα αναλογως τι εχει γινει στο δισκο ενα προγραμμα ισως επαναφερει περισσοτερα απο οτι καποιο αλλο.αν και η δικη σου περιπτωση δεν ειναι κατι extreme για το λογο οτι δεν εχεις γραψει τιποτα αποπανω και δεδομενου οτι εκανες quick format και οχι κανονικο format. οσο για αυτο που φωναζω για το backup το λεω γιατι οκ τωρα εκανες format αν ομως χαλασει ο δισκος εκει there is no solution εκτος αν βαλεις το χερι βαθια στην τσεπη.
άδικος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 ...αμα δεν το φτιαξει και παει και κανει τιποτα εγγραφες ακυρες ισως μια στις 100 να γινει χειροτερα Πριν δοκιμάσεις την ανάκτηση που πονάει, αφού θέλει πάρα πολύ χρόνο και πάρα πολύ ελεύθερο χώρο,δοκίμασε το TESTDISK που δεν γράφει πάνω από τα δεδομένα, οπότε ακόμα και να αποτύχει θα μπορέσεις να κάνεις την ανάκτηση. Όπως έχει ήδη αναφερθεί, δε γράφει τίποτα, επαναφέρει το partition. Είναι ακριβώς για αυτήν τη περίπτωση. Τώρα αν ο ts θέλει να μπλέξει με ανακτήσεις ενώ η λύση είναι στο πιάτο του με παραδείγματα, wiki & links ας κάνει ο,τι τον φωτίσει.
poulinos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 απλα το ειπα οτι για να διαβαστει ο δισκος θα αναγκαστει να γραψει στο partition table.οχι στα δεδομενα αλλα στο partition table.αν για καποιο λογο δεν παιξει θα εχει γινει μια εγγραφη που ισως να δυσκολεψει το προγραμμα να καταλαβει πως ηταν πριν ο δισκος.οχι οτι δεν θα τα επαναφερει αλλα ισως χρειαστει raw διαβασμα τελειως.το λεω γιατι σε καποια προγραμματα για να τα διευκολυνεις τους δινεις σε τι Format ηταν ο δισκος πριν.πχ Ntfs κτλ.για αυτο το ειπα.στα data ναι δν θα του πειραξει τιποτα. το παν ειναι να τα επαναφερει βεβαια.αν παιξει βεβαια αυτο με το partition θα ειναι η καλυτερη του γιατι δεν θα μπλεξει με ποιο παλια αρχεια κτλ περα απο το γρηγορο.
Αλκης K. Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 καλα ας ξεκινησει με αυτο που προτεινει ο αδικος (το οποιο ουτε και εγω το ξερω..ισως γιατι δεν μου χρειαστηκε ποτε) και αν δεν δουλεψει υπαρχουν λυσεις για μετα
Αλκης K. Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 τουλαχιστον ενημερωσε μας τι ακριβως εκανες και αν πετυχε για να γνωριζουμε και εμεις και να μαθαινουν και ολα τα μελη
poulinos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 και το ξανατονιζω. α.δεν επαναφερεις στον ιδιο δισκο ποτε εκτος απο το προγραμμα που θα σου φτιαξει το partition table. β.παρε και ενα δευτερο δισκο να εχεις backup και εκει πριν σε βρει κατι χειροτερο.
monoxromos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Για σας παιδαι ,δυστυχως εργαζομαι και Κυριακή ,λοιπον επειδη ειμαι σχετικα παλιός και εκτιμω την προσφορα του forum γιαυτο και συνεχιζω θα ελεγα φανατικα να επιμενω insomnia. Για τον διαχειριστη ειναι αληθεια οτι το μεταφερε το θεμα -καλως κατα την αποψη του- εγω δεν εχω τιποτα μαζι του αλλά το ειχα βαλει αρχικα, ισως και λαθος, κατα τροπο που ετυχε αμεσης προσοχης λογω και της προσωπικης μου αγωνιας και τιποτα περισσοτερο. Τωρα αντι για μεσημβρινη ξεκουραση θα επιδοθώ στην εργασια και ολοι εσεις ...βοηθοί μου. Το βραδακι θα επανελθω για να σας πω εντυπωσεις.Ξερω οτι ολοι προσπαθουμε απο εδω μεσα να βοηθησουμε και κυριως να ανταλλαξουμε πληροφοριες και εμπειριες ,ειναι γνωστο οτι η πληροφορικη ειναι πραγματική αβυσσος και δεν έχει...πατο το βαρέλι που λεει και ο χοντρός. Arrisedirci ή ci vediamo που λεγαμε εκεινα τα ωραια χρονια τα φοιτητικα στην Ιταλια.
monoxromos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 ΟΚ εδώ έφτασα τι κανω μετά; τα φώτα σας...http://imageshack.us/photo/my-images/515/image1sjj.jpg/
Αλκης K. Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 περιμενε τον ΑΔΙΚΟ που το κατεχει να σε καθοδηγησει.μην κανεις τιποτα αν δεν εισαι σιγουρος
άδικος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 monoxromos σου έχουν ήδη δοθεί 2 links με λεπτομερείς οδηγίες τι ακριβώς να κάνεις. wiki & thread. Δεν έχει νόημα να γράφονται τα ίδια ούτε να περιμένεις κάθε φορά την απάντηση μου μιας & αναφέρονται όλα τα βήματα μέσα τουλάχιστο 2 φορές. Και ερωτήσεις & απορίες λύνονται στο θέμα σε πολλές περιπτώσεις αν ρίξεις μια ματιά. Και απ'ότι βλέπω κύριε pouline συμμετέχετε & σεις σ'αυτό νήμα ξεχασιάρη
monoxromos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 ΟΚ συμφωνώ αλλα φτασαμε στην ουρα κριμα δεν ειναι να χασουμε το...βοδι; Αυτη την εικονα που εχω αναρτησει δεν την βλεπω .Αν εχεις την καλωσυνη πες μου Τελιωσα εδω και τι παταω τωρα ,οταν παταω L μου λεει dont use backup and try to locate partition ,στο μεταξυ ενω βλεπω στη διαχειριση του υπολογιστη τον usb δισκο δεν μπορω να τον δω στο ο Υπολογιστης μου ,πως να μπω μεσα να δω αν υπαρχουν τα αρχεία. Πολυτιμη η προσωπικη σου βοηθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα