monoxromos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Φιλοι η επιπολαιοτητα ,το αγχος και η βιασυνη οδηγουν σε λαθη ισως ανεπανορθωτα. Λοιπον σας το εξομολογουμε σε φιλους. Εκανα format σε ενα σκληρο δισκο 500 gb την ωρα εκεινη ομως ειχα συνεδεμενο και εναν USB εξωτερικο σκληρο επισης 500 γίγα. Λοιπον οταν μου ζητησαν τα windows να διαγραψει το σκληρο εγω ειδα απλα την χορητικοτητα και ...εσβησα τον εξωτερικο οταν το καταλαβα ηταν αργα. Ειχε μεσα καποιες χιλιαδες τραγουδιων. Υπαρχει καποια ελπιδα... σας ευχαριστω
veteranos123 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δοκίμασε για αρχή με το recuva.Αν τα βρει θα πατήσεις να τα ανακτήσει στον άλλο δίσκο και όχι στον ίδιο δίσκο. 1
monoxromos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Τιποτα παιδια δεν περασα ,ειναι εξωτερικο μικρο δισκακι LACIE 500αρι που δουλευει μονο με usb. ξερετε μπορει να ανακτησει και αρχεια ήχου; Μακαρι γιατι πολυ παλια με εναν εσωτερικο δίσκο που προσπαθησα με καποιο προγραμμα μου ανεκτησε μονο κατι φωτογραφιες και αυτες οχι ολες ,τωρα καταλαβαινετε ηταν σχεδον γεματος αρχεια mp3
sargio01 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Μην χρησιμοποιήσεις τον δίσκο για τίποτε άλλο, αν πρώτα δεν κάνεις την ανάκτηση των αρχείων!!
άδικος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Ο,τι είπε ο σάρτζιος, & πας εδώ. Γράφει ο,τι χρειάζεσαι. Αν δεν έγραψες τπτ στο δίσκο η διαδικασία είναι απλή & πιθανόν θα επαναφέρεις το δίσκο.
TheELF Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Πριν δοκιμάσεις την ανάκτηση που πονάει, αφού θέλει πάρα πολύ χρόνο και πάρα πολύ ελεύθερο χώρο,δοκίμασε το TESTDISK που δεν γράφει πάνω από τα δεδομένα, οπότε ακόμα και να αποτύχει θα μπορέσεις να κάνεις την ανάκτηση.
monoxromos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδια ευχαριστω για τη βοηθεια σας .Σε δυο ωρες περιπου παω στο σπιτι και θα ξενυχτησω ,τι να κανω; λετε να τα επαναφερω στο σκληρο δισκο του υπολογιστη μου ,εχει αρκετο χωρο ειναι 1 tr;
άδικος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Να κάνεις αυτό που σου προτείναμε ο Elf & εγώ, με το TestDisk. Και στους 2 συνδέσμους υπάρχουν οδηγίες. Είναι ο ευκολότερος & γρήγορος τρόπος για τη περίπτωση σου.
poulinos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 πολυ καλο προγραμμα file scavenger.αν ειναι τραγουδια λες οκ .αν ειχες και δικα σου data εκει ειναι το χειροτερο.
Αλκης K. Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 πριν μπεις σε ολες αυτες τις διαδικασιες βρες το r-studio και δοκιμασε με αυτο.εγω ειχα κανει φορματ και μου βρηκε ολα τα αρχεια
poulinos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 γενικα τα περισσοτερα προγραμματα αν δεν γραψεις τιποτα απο πανω θα εισαι μια χαρα.επισης καλως η κακως πρεπει να τα εχεις 2 φορες.οκ τωρα εκανες εσυ format και τα εχασες.αν ο δισκος χτυπαγε η χαλαγε η καιγοταν τι θα εκανες?θα πληρωνες του κοσμου τα λεφτα για να σου επαναφερουν τα αρχεια σε καποια χ εταιρεια???
Αλκης K. Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Eλπιζω τουλαχιστον να μην εκανε low level format...
άδικος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ πάντως θα επισημάνω πάλι πως με το tesdisk δε κάνεις ανάκτηση αρχείων η οποία είναι χρονοβόρα. Απλά θα επαναφέρει το δίσκο στην κατάσταση που ήταν πριν με 3,4 βήματα.
Αλκης K. Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 ισως κατι δεν καταλαβα εγω καλα.τι θα του επαναφερει το τεστντισκ ??φορματ εκανε δεν εχασε καποιο παρτισιον η το μπουτ.δηλαδη θα του εμφανισει ετσι απλα τα τραγουδια του ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα