Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλοι η επιπολαιοτητα ,το αγχος και η βιασυνη οδηγουν σε λαθη ισως ανεπανορθωτα.

Λοιπον σας το εξομολογουμε σε φιλους.

Εκανα format σε ενα σκληρο δισκο 500 gb την ωρα εκεινη ομως ειχα συνεδεμενο και εναν USB εξωτερικο σκληρο επισης 500 γίγα.

Λοιπον οταν μου ζητησαν τα windows να διαγραψει το σκληρο εγω ειδα απλα την χορητικοτητα και ...εσβησα τον εξωτερικο οταν το καταλαβα ηταν αργα.

Ειχε μεσα καποιες χιλιαδες τραγουδιων.

Υπαρχει καποια ελπιδα...

σας ευχαριστω

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τιποτα παιδια δεν περασα ,ειναι εξωτερικο μικρο δισκακι LACIE 500αρι που δουλευει μονο με usb.

ξερετε μπορει να ανακτησει και αρχεια ήχου; Μακαρι γιατι πολυ παλια με εναν εσωτερικο δίσκο που προσπαθησα με καποιο προγραμμα μου ανεκτησε μονο κατι φωτογραφιες και αυτες οχι ολες ,τωρα καταλαβαινετε ηταν σχεδον γεματος αρχεια mp3

Δημοσ.

Ο,τι είπε ο σάρτζιος, & πας εδώ. Γράφει ο,τι χρειάζεσαι.

Αν δεν έγραψες τπτ στο δίσκο η διαδικασία είναι απλή & πιθανόν θα επαναφέρεις το δίσκο.

Δημοσ.

Πριν δοκιμάσεις την ανάκτηση που πονάει, αφού θέλει πάρα πολύ χρόνο και πάρα πολύ ελεύθερο χώρο,δοκίμασε το TESTDISK που δεν γράφει πάνω από τα δεδομένα, οπότε ακόμα και να αποτύχει θα μπορέσεις να κάνεις την ανάκτηση.

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω για τη βοηθεια σας .Σε δυο ωρες περιπου παω στο σπιτι και θα ξενυχτησω ,τι να κανω; λετε να τα επαναφερω στο σκληρο δισκο του υπολογιστη μου ,εχει αρκετο χωρο ειναι 1 tr;

Δημοσ.

Να κάνεις αυτό που σου προτείναμε ο Elf & εγώ, με το TestDisk. Και στους 2 συνδέσμους υπάρχουν οδηγίες. Είναι ο ευκολότερος & γρήγορος τρόπος για τη περίπτωση σου.

Δημοσ.

γενικα τα περισσοτερα προγραμματα αν δεν γραψεις τιποτα απο πανω θα εισαι μια χαρα.επισης καλως η κακως πρεπει να τα εχεις 2 φορες.οκ τωρα εκανες εσυ format και τα εχασες.αν ο δισκος χτυπαγε η χαλαγε η καιγοταν τι θα εκανες?θα πληρωνες του κοσμου τα λεφτα για να σου επαναφερουν τα αρχεια σε καποια χ εταιρεια???

Δημοσ.

Εγώ πάντως θα επισημάνω πάλι πως με το tesdisk δε κάνεις ανάκτηση αρχείων η οποία είναι χρονοβόρα. Απλά θα επαναφέρει το δίσκο στην κατάσταση που ήταν πριν με 3,4 βήματα.

Δημοσ.

ισως κατι δεν καταλαβα εγω καλα.τι θα του επαναφερει το τεστντισκ ??φορματ εκανε δεν εχασε καποιο παρτισιον η το μπουτ.δηλαδη θα του εμφανισει ετσι απλα τα τραγουδια του ??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...