konpat Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Η διαφορά είναι μεγαλύτερη από 4-5 fps και έχει και αρκετά μικρότερη κατανάλωση αλλά για την ανάλυση που θα παίζεις δεν θα δεις στα σημερινά παιχνίδια διαφορά..Κοίτα και ένα συγκριτικό τεστ http://www.anandtech.com/show/6276/nvidia-geforce-gtx-660-review-gk106-rounds-out-the-kepler-family/10
MoviemakerGr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 τελικά αυτή η κάρτα που ποσταρε ο φίλος από πάνω έχει 300ευρώ, απλά ένα μαγαζί το δίνει 220, ο 2ος χαμηλότερος είναι 293 μακριά από nonames καταστήματα με τις δήθεν προσφορές τους. Μίλησες μαζί τους ? Γιατί μ'ενδιαφερει κ εμένα.. ένα μαγαζί** χρειάζεσαι για αγορά οχι δυο. αλλά υπάρχει και το εξωτερικό αν είναι να έχει έξω 200 και εδώ 300 την βρήκε ένας φίλος στην Γερμανια τώρα θα δω και στο Αμαζον .. Εξάλλου γι'αυτο σου είπα κανε λίγο υπομονή αν μπορείς.. ** 114 αξιολογήσεις 5 αστέρια το λες τυχαίο κ ανώνυμο εσύ ? τότε ψώνισε από το you που είναι επώνυμο με 320 ευρώ 61 αξιολογήσεις και 3 αστέρια..
grouspen Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 τελικά αυτή η κάρτα που ποσταρε ο φίλος από πάνω έχει 300ευρώ, απλά ένα μαγαζί το δίνει 220, ο 2ος χαμηλότερος είναι 293 μακριά από nonames καταστήματα με τις δήθεν προσφορές τους. ωπ , sorry λάθος μου έχεις 100 % δίκιο νόμιζα έλεγε ότι είναι απο visionstudio και δεν καταλάβαινα γιατί ήσουν καχύποπτος. μπέρδεψα τα λινκ και τα καταστήματα πριν (την αυπνία μου και την εξεταστική μου μέσα ) και κοίταγα για 660τι παράλληλα με την 660 γι'αυτό έγραψα ότι έγραψα στο προηγούμενο μνμ. μλκια σορρυ και πάλι . για να κλείσω το μνμ μου. αφού τελικά η τιμή της 660 είναι έτσι και μπορείς να κάνει τη δουλειά σου με κάποια μικρότερη χτύπα κάποια από αυτές που έδωσες λινκ. (υγ και γνώμη μου). θα έβλεπες μεγάλες διαφορές μεταξύ 660 και των άλλων (fps ,κατανάλωση,θερμοκρασίες,θόρυβο κτλ ) αλλά και θα ήσουν πιο άνετος αν είχες μεγαλύτερες ανάγκες στο μέλλον. στην τελική ότι σε βολεύει .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα