veteranos123 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά.Έχω στο pc μια ταινία το fast five και το πρόβλημα είναι ότι όταν βάζω του ελληνικούς υπότιτλους τα γράμματα τα εμφανίζει παράξενα.Δοκίμασα να την τρέξω με τον bs player και τον gum player αλλά το πρόβλημα παραμένει.Επίσης δοκίμασα και όλες τις γραμματοσειρές αλλά τα ίδια. Πείτε καμιά ιδέα για το πως να το φτιάξω.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Xristaras12 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 χρειαζεσαι κωδικοποιηση windows 1253. επισης αν στην ταινια υπαρχει φακελος Η υποτιτλοι εξωτερικοι για αλλη γλωσσα(αγγλικα κλπ)αφαιρεσε τους κ δοκιμασε παλι.
veteranos123 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 τι είναι αυτή η κωδικοποίηση και που την βρίσκω?Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση
Baggelis21 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Αν εχεις το προγραμμα VLC τα βηματα ειναι τα εξεις :Εργαλεια/Προτιμησεις/
veteranos123 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Αν εχεις το προγραμμα VLC τα βηματα ειναι τα εξεις :Εργαλεια/Προτιμησεις/ κατεβάζω τον vlc να δοκιμάσω αυτό που είπες και ξαναποστάρω. Δοκίμασα με τον vlc player και όλα είναι μια χαρά.Ευχαριστώ.
veteranos123 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Φίλε μου κατέβασα την τελευταία έκδοση του vlc player αλλά δεν βρίσκω πουθενά ρυθμίσεις για τους υπότιτλους για να ρυθμίζω το ύψος πχ.Μπορείς να μου πεις που είναι?
Xristaras12 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 εργαλεια->προτιμησεις επισης εχεις ελληνικα η αγγλικα windows; το region το εχεις αλλαξει(αν εχεις αγγλικα)ωστε να σου διαβαζει ελληνικους υποτιτλους;
veteranos123 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 με τους υποότιτλους τώρα δεν έχω κάποιο πρόβλημα απλώς δεν έβρισκα τις ρυθμίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα