Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tι μαλθακίες αυτών που πρέπει να πληρώσουν, ποιός θα τους κάνει να πληρώσουν;

Εσύ που κάθεσαι και γράφεις μαλθακίες απο το PC σου;

Εσύ που δεν κάνεις τίποτα;

Ενημερώσου και δράσε ή βούλωσε.

Άσε αυτούς που κάνουν κάτι, να κάνουν ότι γουστάρουν.

Απαθείς Ραγιάδες όλοι.

Τσε οπως 8α αρχιζεις την επανασταση δεν μου φερνεις και μια coca light γιατι βαριεμαι να παω.Viva la revolucion!

• Like 1
  • Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τσε οπως 8α αρχιζεις την επανασταση δεν μου φερνεις και μια coca light γιατι βαριεμαι να παω.Viva la revolucion!

Εντάξει επιχείρημα για να κουβεντιάσεις, όχι μαλακίες.

Ανθρωπάκι.

• Like 1
Δημοσ.

τους τα κλ..νε.

εντωταξυ αυτες οι επιθεσεις το μονο που αποφερουν ειναι περισσοτερα αχρειαστα και υπερκοστολογημενα (δηλαδη φαγωμενα) εξοδα για τις επισκευες των σελιδων και τις ανωφελες ερευνες που θα κανει η ΔΗΕ, τα οποια εξοδα φυσικα θα επιβαρυνουν τον ελληνα φορολογουμενο.

Θελετε να τους κανετε σοβαρη ζημια; Σπαστε λογαριασμους, ανακαλυψτες τις βρωμιες τους, συγκεντρωστε αποδεικτικα στοιχεια και δωστε τους στεγνα στο ιντερνετ, στα καναλια, παντου.

Η πληροφορια ειναι δυναμη και αν δεν μπορεις να αποκτησεις προσβαση σε αυτη την πληροφορια προκειμενου να την μοιρασεις και στους υπολοιπους, τοτε τι σοι hacker εισαι;

Το να αλλαζεις το front page ενος site προς συμπαρασταση ενος λαου, ειναι μια ηλιθιοτητα. Ας αλλαξω και εγω το wallpaper στο pc μου για συμπαρασταση.

Ακριβώς αυτά ήθελα να γράψω κι εγώ. Πόσο δίκιο έχεις. Αυτοί που την πληρώνουν από όλη αυτή τη βλακεία είναι κάποια παλικαράκια που θα φάνε το χωσέ για να ξαναανεβάσουν το site και θα ακούσουν και από τους απο πάνω τα σχετικά γκάζια γιατί δεν ανέβηκε μέσα σε 5 λεπτά.

Ζω καθημερινά τέτοιες παράνοιες...

• Like 1
Δημοσ.

Σκοτεινες εποχες παιδια.

Η μιση χωρα εχει καταθλιψη και η αλλη μιση νευρα.

Το thread αυτο ως τωρα ειναι ενδεικτικο της καταστασης.

Μια μικρογραφια της κοινωνιας περιπου...

Ελπιζω να γινει ενα θαυμα , κατι.. δεν ξερω...

Δυστυχως ή ευτυχως το πιο δυνατο "οπλο" που εχουμε (ελπιζω) ειναι η ψηφος μας.

Οχι τα οπλα, οχι το μισος ουτε ο φανατισμος.

Ελπιζω σε ενα θαυμα πλεον...

Δημοσ.

Kάτι μου λέει ότι θα έχουμε σοβαρές εξελίξεις και φυσικά θα δούμε πολλές στιγμές...άγνωστου ηρωισμού...

Δημοσ.

Η ιδεολογία μας γίνεται προσηλυτισμός όταν προσπαθούμε να κάνουμε τους άλλους σαν τα μούτρα μας για να μη νιώθουμε μοναξιά. :-(

Επίσης, ο αναρχισμός δεν είναι φάρμακο για κάθε νόσο και κάθε μαλ@κια. Οταν μάλιστα το δεύτερο είναι μη αναστρέψιμο, δεν υπάρχουν ικανές θεραπείες. :P

Δημοσ.

Είναι μια απ' τις νέες θρησκείες της εποχής μας.

Και όπως όλες οι θρησκείες, έχει τους "ιερούς" πολεμιστές της.

Δημοσ.

Νομίζω πως το θέμα έχει ξεφύγει αρκετά, το protesting των anonymous από την επανάσταση που αναφέρεται συχνά πυκνά εδώ, όχι μόνο απέχει πάρα πολύ, αλλά το ένα δεν συνεπάγεται κιόλας απαραίτητα το άλλο.

Δημοσ.

Νομίζω πως το θέμα έχει ξεφύγει αρκετά, το protesting των anonymous από την επανάσταση που αναφέρεται συχνά πυκνά εδώ, όχι μόνο απέχει πάρα πολύ, αλλά το ένα δεν συνεπάγεται κιόλας απαραίτητα το άλλο.

μα αγορίνα.... δεν μπορείς να κάνεις ή να μιλάς για επανάσταση αν δεν είσαι οικοδόμος, μέσα στη φτώχεια και δεν έχεις να φας...

αλλιώς είσαι πως το λένε αυτό... "αριστερός με δεξιές τσέπες";

Δημοσ.

μα αγορίνα.... δεν μπορείς να κάνεις ή να μιλάς για επανάσταση αν δεν είσαι οικοδόμος, μέσα στη φτώχεια και δεν έχεις να φας...

αλλιώς είσαι πως το λένε αυτό... "αριστερός με δεξιές τσέπες";

Σωστό κι αυτό, αλλά από την άλλη, αν τυχόν μιλήσεις για επανάσταση, πρέπει υποχρεωτικά να ζεις στα ΒΠ, να οδηγείς πορσε και να σε ταϊζει ο μπαμπάς σου. Αλλιώς δεν δικαιολογείται να ασχολείσαι με τέτοια πράγματα :P

Δημοσ.
τους τα κλ..νε.

εντωταξυ αυτες οι επιθεσεις το μονο που αποφερουν ειναι περισσοτερα αχρειαστα και υπερκοστολογημενα (δηλαδη φαγωμενα) εξοδα για τις επισκευες των σελιδων και τις ανωφελες ερευνες που θα κανει η ΔΗΕ' date=' τα οποια εξοδα φυσικα θα επιβαρυνουν τον ελληνα φορολογουμενο.

Θελετε να τους κανετε σοβαρη ζημια; Σπαστε λογαριασμους, ανακαλυψτες τις βρωμιες τους, συγκεντρωστε αποδεικτικα στοιχεια και δωστε τους στεγνα στο ιντερνετ, στα καναλια, παντου.

Η πληροφορια ειναι δυναμη και αν δεν μπορεις να αποκτησεις προσβαση σε αυτη την πληροφορια προκειμενου να την μοιρασεις και στους υπολοιπους, τοτε τι σοι hacker εισαι;

Το να αλλαζεις το front page ενος site προς συμπαρασταση ενος λαου, ειναι μια ηλιθιοτητα. Ας αλλαξω και εγω το wallpaper στο pc μου για συμπαρασταση.[/quote']

Σωστοοοος

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Χρειάζεστε κάποιοι, μεταμόσχευση φαιάς. Επειγόντως.

Πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν για να καταλάβετε;

Μετά απο πόσες φάπες θα ξεκολλήσετε;

Δημοσ.

Ευτυχώς πάντως που ανάμεσά μας υπάρχουν και ορισμένοι "πεφωτισμένοι" για να δείχνουν σε εμάς τους υπόλοιπους αδαείς, τον "ορθό" δρόμο! Το έθνος έχει ακόμα ελπίδα.

Δημοσ.

Ευτυχώς πάντως που ανάμεσά μας υπάρχουν και ορισμένοι "πεφωτισμένοι" για να δείχνουν σε εμάς τους υπόλοιπους αδαείς, τον "ορθό" δρόμο! Το έθνος έχει ακόμα ελπίδα.

1) Ξαναδιάβασε Ιστορία και έλα μετά να κάνεις σχόλια.

2) Όσον αφορά τους πεφωτισμένους που λες, δεν ξέρεις ούτε καν τι σημαίνει η λέξη.

3) Κάτσε και δες καμμια ταινία με θηλυκούς βρυκόλακες και χαλάρωσε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...