Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

protesting εκ του ασφαλους θες να πεις. ποιος να τρεχει τωρα στους δρομους, να κραταει πανο, να τρωει χημικα και ξυλο.

καλυτερα να διαμαρτυρεσαι μεσα απο την θαλπωρη του γραφειου σου, τρεχοντας καποιο προγραμματακι στο pc σου.

Πες τα ρε KilliK! Είμαι σίγουρος πως εσύ είσαι πρώτος πρώτος στις διαδηλώσεις...

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νταξ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με τους anonymous αφού δεν πειράζουν κάποιον πολίτη και «προσπαθούν» να μας υπερασπιστούν.

Δημοσ.

Νταξ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με τους anonymous αφού δεν πειράζουν κάποιον πολίτη και «προσπαθούν» να μας υπερασπιστούν.

Και εγώ συμφωνώ μαζί σου, αλλά μπορεί μερικοί να μην έχουν το ίδιο σκεπτικό με εμάς.

Ο καθένας έχει την γνώμη του και είναι σεβαστή.

Δημοσ.

Πολύ εύκολο να κρίνεις πολιτικές πράξεις αλλά εσείς τι ακριβώς κάνετε;

Ποια ήταν η τελευταία πολιτική σας πράξη;

Οι εκλογές; χαχαχα

Υ.Γ Και για μένα είναι αστείοι οι anonymous αλλά όχι γιατί θα πληρώσουμε χαλασμένα Site.

• Like 2
Δημοσ.

η μανα δηλαδη πηγε στην αστυνομια, εκανε καταγγελια και η ΔΗΕ δεν εκανε τιποτα. και μετα πηγε στους ανωννυμους;

Δεν μπορώ να ξέρω τι ισχύει και τι όχι, πάντως στη σελίδα τους στο facebook έχουν συνομιλίες του με 13 χρονη (ή υποτιθέμενη 13χρονη για να του αποσπάσουν τα στοιχεία), σε scribd link.

Δημοσ.

Γουστάρω να βλέπω χρήστες να κατηγορούν τους anonymous ως επαναστάτες του κώλου που κάθονται πίσω απο τον υπολογιστή τους ενώ και οι ίδιοι κάνουν αυτό που τους... κατηγορούν!

Κάποιοι μάλιστα περιμένουν από τους anonymous να κάνουν κάτι πιο ουσιαστικό και όχι απο τους ίδιους τους εαυτούς μας. (βάζω κι εμένα μέσα)

• Like 6
Δημοσ.

Δεν μπορώ να ξέρω τι ισχύει και τι όχι, πάντως στη σελίδα τους στο facebook έχουν συνομιλίες του με 13 χρονη (ή υποτιθέμενη 13χρονη για να του αποσπάσουν τα στοιχεία), σε scribd link.

ποια ειναι η σελιδα τους στο facebook?

Δημοσ.

τους τα κλ..νε.

εντωταξυ αυτες οι επιθεσεις το μονο που αποφερουν ειναι περισσοτερα αχρειαστα και υπερκοστολογημενα (δηλαδη φαγωμενα) εξοδα για τις επισκευες των σελιδων και τις ανωφελες ερευνες που θα κανει η ΔΗΕ, τα οποια εξοδα φυσικα θα επιβαρυνουν τον ελληνα φορολογουμενο.

Θελετε να τους κανετε σοβαρη ζημια; Σπαστε λογαριασμους, ανακαλυψτες τις βρωμιες τους, συγκεντρωστε αποδεικτικα στοιχεια και δωστε τους στεγνα στο ιντερνετ, στα καναλια, παντου.

Η πληροφορια ειναι δυναμη και αν δεν μπορεις να αποκτησεις προσβαση σε αυτη την πληροφορια προκειμενου να την μοιρασεις και στους υπολοιπους, τοτε τι σοι hacker εισαι;

Το να αλλαζεις το front page ενος site προς συμπαρασταση ενος λαου, ειναι μια ηλιθιοτητα. Ας αλλαξω και εγω το wallpaper στο pc μου για συμπαρασταση.

πες στα ρε μεγαλε....εγω λεω να τους κανουμε ψηφοφορους ή καλυτερα να χακεψουν τα εκλογικα αποτελεσματα και να κανουν τη βρωμικη δουλεια για εμας και να μας αφησουν ησυχους να 'αυνανιζόμαστε' στο pc μας.

Δημοσ.

πέστα ρε Killik.Ας κάνουν κάτι επιτέλους ουσιαστικό

Τι να κάνουν?? εσυ κάνεις τίποτα για τον εαυτό σου?

Εδώ δεν κάνεις εσυ που εισαι στον καναπε σου και βλεπεις την "τηλεοραση"...θα κανουν αυτοι? αυτοι οτι μπορουν το κανουν

• Like 2
Δημοσ.

Καλά κάνουν ,έστω κι αν αυτο που κάνουν είναι ελάχιστο ή έστω και μηδαμινό!

Εσείς που τους κράζετε τί κάνετε;;

"Σε κάποιον του χάριζαν ενα γάιδαρο και αυτός τον κοιτούσε στα δόντια".Ο νοών νοείτω ελληνάρες!

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...