Προς το περιεχόμενο

Iphone 4s 16gb 469 euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ολα υποθετικα ειναι, μπορει πχ η Apple να λιωσει την τιμη σε 5 αντι για 3 εβδομαδες και αρα θα περιμενουν να κανουν τοτε την παραγγελια για να βγαλουν αυτα που πρεπει. Μετα οντως μπορει να υπαρξουν καθυστερησεις σε τελωνεια πχ κτλ κτλ κτλ. Εγω προτεινω να περιμενουν οσοι το θελουν ασχημα, θα πεσει η τιμη και απο αλλους.

Δημοσ.

Παλια εφερναν φτηνα κινητα απο Ασια και δεν τα καλυπτε η εγγυηση, αυτο δυστυχως το βλεπεις μονο μεσω του Σεριακου/IMEI που εχει το καθε κινητο.

Δημοσ.

Σε οτι αφορα το siii τα χαρακτηριστικα που αναφερονται στο site ειναι του αμερικανικου μοντελου ( διπυρηνο και 2 gb μνημη ραμ ).......

Δημοσ.

Σε οτι αφορα το siii τα χαρακτηριστικα που αναφερονται στο site ειναι του αμερικανικου μοντελου ( διπυρηνο και 2 gb μνημη ραμ ).......

Ετσι!!!! Για αυτο ακριβως δεν εχουν και COMMENT ανοιχτο..

Εγω ζω τσεχια και πχ το μεγαλιτερο σιτε εδω για προσφορες (www.slevomat.cz) εχει κανονικα thread σε ΚΑΘΕ προσφορα και ΧΩΡΙΣ εγκριση περνιεται!!!!! (εκτος αν βρισεις οπου παλι περνιεται αλλα τρως BAN μετα ) :D

Ντροπη που δεν το αναφερουν οτι ειναι το US μοντελο!!!

Δημοσ.

αγορασα και τα 3(iphone-s3-ipad)

ευχαριστω τον σταρτερ αυτουνου του θεματος.

τωρα περιμενω παραλαβη.θα σας ενημερωσω μολις τα εχω στα χερια μου.

Δημοσ.

αγορασα και τα 3(iphone-s3-ipad)

ευχαριστω τον σταρτερ αυτουνου του θεματος.

τωρα περιμενω παραλαβη.θα σας ενημερωσω μολις τα εχω στα χερια μου.

Κακως επρεπε να παρεις και αλλα 3 σε διαφορετικα χρωματα.

Πλακα κανω φυσικα. :-)

Λιγο με το s3 πιστευω βιαστηκες γιατι οπως αναφερει και sintalkas εiναι η διπυρηνη εκδοση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...