Προς το περιεχόμενο

Iphone 4s 16gb 469 euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βρε ας το πουλαει ο καθενας οσο θελει. και αλλοι πουλανε το razr 300 και το χουν παρει 280 πριν απο 2 μηνες. αφου δεν το αγοραζει κανεις, στα παπακια μας

• Like 1
Δημοσ.

Η προσφορα αυτή ισχυει??Αν ειναι πραγματικη ειναι απιστευτη!!!Αυτο το site ειναι αξιοπιστο??Πολυς δν ειναι ενας μηνας αποστολης που λεει?

Δημοσ.

Λογικα μεσω του groupon δεν θα εχεις προβλημα. ~200€ κατω απο την επισημη τιμη, αλλα προ iphone5. Οποτε φανταζομαι εχει υποτιμηθει καπως.

Δημοσ.

Λογικα μεσω του groupon δεν θα εχεις προβλημα. ~200€ κατω απο την επισημη τιμη, αλλα προ iphone5. Οποτε φανταζομαι εχει υποτιμηθει καπως.

Εγω κραταω μικρο καλαθι..

Κατι FAKE sticks.. ακομα σιζιτιουνται στο insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Μάγκες εγώ είμαι γραμμένος σε πολλά τέτοια ενημερωτικά σάιτ και μου στέλνουν καθημερινά τέτοιες προσφορές για πάρα πολλά προιόντα και οι τιμές είναι 1000% αληθινές και σίγουρες και αν τώρα κάποιοι τις αμφισβητούν γιατί τους απαξιώνει το οποιοδήποτε μοντέλο κινητού που έχουν και βγαίνει σε προσφορά τι να πω ξυδάκι και να ξέρετε ότι εγώ έχω αγοράσει πολλά πράγματα από αυτές τις καθημερινές προσφορές που βγαίνουν και ποτέ δεν είχα πρόβλημα στο θέμα τιμής και κάποιες φορές που δεν πρόλαβα την προσφορά γιατί δεν την είχα προσέξει η εταιρεία που το έδινε μέσω groupon.gr η άλλου παρόμοιου σαιτ μου το έδινε στην ίδια τιμή εκτός σάιτ αρκεί να μην είχε περάσει περίπου ένας μήνα από την λήξης της προσφοράς.

• Like 1
Δημοσ.

Μάγκες εγώ είμαι γραμμένος σε πολλά τέτοια ενημερωτικά σάιτ και μου στέλνουν καθημερινά τέτοιες προσφορές για πάρα πολλά προιόντα και οι τιμές είναι 1000% αληθινές και σίγουρες και αν τώρα κάποιοι τις αμφισβητούν γιατί τους απαξιώνει το οποιοδήποτε μοντέλο κινητού που έχουν και βγαίνει σε προσφορά τι να πω ξυδάκι και να ξέρετε ότι εγώ έχω αγοράσει πολλά πράγματα από αυτές τις καθημερινές προσφορές που βγαίνουν και ποτέ δεν είχα πρόβλημα στο θέμα τιμής και κάποιες φορές που δεν πρόλαβα την προσφορά γιατί δεν την είχα προσέξει η εταιρεία που το έδινε μέσω groupon.gr η άλλου παρόμοιου σαιτ μου το έδινε στην ίδια τιμή εκτός σάιτ αρκεί να μην είχε περάσει περίπου ένας μήνα από την λήξης της προσφοράς.

Και εγω που εχω αγορασει για εστιατορια ποτε δεν ειχα προβλημα... Και ενα που ειχα παρει για καθαρισμο aircondition στο αμαξι ενω ειχε ληξει η προσφορα 2 μερες, πηγα στο σερβις και με την ιδια τιμη με του κουπονιου το κανανε..

• Like 1
Δημοσ.

Αυτη η τιμη τι λεει;αξιζει να το παρεις;

250€ για iPhone και ειδικα το 3GS με 8GB; Για κανενα λογο προσωπικα...

Δημοσ.

Και εγω που εχω αγορασει για εστιατορια ποτε δεν ειχα προβλημα... Και ενα που ειχα παρει για καθαρισμο aircondition στο αμαξι ενω ειχε ληξει η προσφορα 2 μερες, πηγα στο σερβις και με την ιδια τιμη με του κουπονιου το κανανε..

Αυτο συμφερει την επιχειριση,γιατι θα κρατησει ολα τα λεφτα που θα στοιχισει το κουπονι. Το καθε site κραταει προμηθεια ανα κουπονι,που μπορει να φτανει και ενα 25% για τα πιο γνωστα.

Δημοσ.

Αυτο συμφερει την επιχειριση,γιατι θα κρατησει ολα τα λεφτα που θα στοιχισει το κουπονι. Το καθε site κραταει προμηθεια ανα κουπονι,που μπορει να φτανει και ενα 25% για τα πιο γνωστα.

Ακριβως!

Δημοσ.

Sorry αλλα με τετοιο τονο απαντησης κατι μου βρωμαει προσωπικα (τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια?).

Απο εκει και περα τι συγκρινετε μερικη την ***** με την βουρτσα ? Τα εστιατορια και 5000 κοσμο να τους στειλουν θα ΧΑΡΟΥΝ, τα iPhone 4S ομως θα ειναι μετρημενα στα δαχτυλα και για πολλοστη φορα απο οσους παραγγειλουν θα ταλαιπωρηθουν οι περισσοτεροι εως και αν τα παραλαβουν.

Απο εκει και περα γνωριζουμε καλα ολοι εδω μεσα ποσα account εχουν κανει αυτοι που εχουν αυτα τα εικονικα καταστηματα που δουλευουν με σαιτ ευκαιριων οπως η Groupon, οσοι δεν γνωριζετε ομως μην ακουτε οτι γραφει ο καθενας.

ΥΓ : Ηδη εχει αρχισει ξεστοκαρισμα απο Iphone 4 αλλα υποθετω πως οι παραλαβες θα γινουν μετα την διαθεση του 5 ωστε το εν λογο "καταστημα" τα τα αγορασει τοτε στην κατωτατη τιμη τους (και εκει θα αρχισουν οι τρελες καθυστερησεις λογο τυφωνων, κακων εταιρειων κουριερ κτλ).

Δημοσ.

ΥΓ : Ηδη εχει αρχισει ξεστοκαρισμα απο Iphone 4 αλλα υποθετω πως οι παραλαβες θα γινουν μετα την διαθεση του 5 ωστε το εν λογο "καταστημα" τα τα αγορασει τοτε στην κατωτατη τιμη τους (και εκει θα αρχισουν οι τρελες καθυστερησεις λογο τυφωνων, κακων εταιρειων κουριερ κτλ).

Σε αυτό έχεις δίκιο.Αλλά μιλάς για το 4..όχι το 4s που δίνει η προσφορά,το οποίο και φυσικά δεν είναι σε στοκ! Ξαναλέω όμως πως έχεις δίκιο στα υπόλοιπα,για τις καθυστερήσεις κλπ κλπ

Δημοσ.

Δεν αναφερα πως εχουν κατι σε στοκ. Απλα ηδη αρχισε να τα σκοτωνει η Apple και θα τα σκοτωσει ακομα περισσοτερο οταν βγει στην αγορα το 5. Αυτο που εκανε αυτο το "καταστημα" ειναι να ανακοινωσει μια τιμη με την οποια Τωρα δεν βγαζει (ολοι το εχουν απο 130ε+ πανω) αλλα σε 2-3 εβδομαδες Θα βγαζει. Το θεμα ειναι πως τοτε θα το ριξουν και ολοι οι αλλοι (βεβαια μπορει να μην ειναι ακριβως η ιδια τιμη γιατι στις προσφορες του Groupon δεσμευονται συγεκριμενα κοματια και αρα μηδενικο ρισκο).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...