Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν από ότι φαίνεται ο σκληρός μου δίσκος είναι "άρρωστος".

Συγκεκριμένα όταν είμαι στο ίντερνετ (από Mozilla) κάποιες στιγμές παγώνουν τα πάντα,

το λαμπάκι του σκληρού είναι παρατεταμένα αναμένο, και μετά από λίγο επανέρχονται όλα. Αυτό συμβαίνει επίσης όταν μεταφέρω δεδομένα, ο υπολογιστής κολλάει πολύ με cpu και ram να τρέχουν πολύ χαλαρά.

Να πω ότι αφού υπήρχε αυτό το πρόβλημα, έκανα αναβάθμιση του συστήματος (cpu, mobo, ram) και συνεχίζει τα ίδια. Επίσης στο Task manager όλα δείχνουν να δουλεύουν κομπλέ όταν κολλάει που σημαίνει ότι ο σκληρός έχει το πρόβλημα.

Έκανα όλα τα διαγνωστικά με HD Sentinel, και πρόγραμμα της WD αλλά δεν βρήκε κάτι ούτε bad sectors.

Western Digital WDC WD5000AADS-00M2B0 ATA Device (SATA)

Δοκίμασα φορμάτ αλλά τίποτα. Θερμοκρασίες δεν ανεβάζει (είναι γύρω στους 32 βαθμούς). Τι μπορεί να συμβαίνει;

Δημοσ.

cpu: Intel® Pentium® CPU G630 @ 2.70GHz

mobo: ASUS P8H61-M LE (LGA1155)

Δεν έχει να κάνει με μητρική και cpu γιατί και πριν που είχα άλλο σύστημα έκανε τα ίδια.

Δημοσ.

Απλά σκέφτηκα αφού δεν δείχνει πρόβλημα ο δίσκος με τα διαγνωστικά μήπως είναι του controler.

Οπότε αν έχεις τον δίσκο στο sata 0 μόνο του και το τελευταίο inf k sata της intel δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο ..

post-227308-0-20753400-1348313687_thumb.jpeg

Δημοσ.

Ναι αν τον έχεις αλλού δοκίμασε εκεί που σου έδειξα είναι ο Intel controler .. δίπλα άστο κενό.

Πάντα σε συνδυασμό με τους drvrs που σου έγραψα.και πάντα μιλάμε για δίσκο συστήματος αν έχω καταλάβει σωστά..

Δημοσ.

cpu: Intel® Pentium® CPU G630 @ 2.70GHz

mobo: ASUS P8H61-M LE (LGA1155)

Δεν έχει να κάνει με μητρική και cpu γιατί και πριν που είχα άλλο σύστημα έκανε τα ίδια.

αφου λεει οτι το ιδιο εκανε και σε αλλη μητρικη

Δημοσ.

Απλά σκέφτηκα αφού δεν δείχνει πρόβλημα ο δίσκος με τα διαγνωστικά μήπως είναι του controler.

Οπότε αν έχεις τον δίσκο στο sata 0 μόνο του και το τελευταίο inf k sata της intel δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο ..

αφου λεει οτι το ιδιο εκανε και σε αλλη μητρικη

Ναι κ μετά του είπα την σκέψη μου και προφανώς δεν έχει κάτι να χάσει με μια δοκιμή ακόμα,αλλά αν σκέφτηκες κάτι άλλο εσύ πες το δεν είναι δεσμευτικό..

Δημοσ.

Οι green φίλε μου είναι εντελώς λάθος επιλογή για δίσκος συστήματος,είναι κατασκευασμένος να προσπαθεί να εξοικονομήσει ενέργεια,γι'αυτο στα κάνει αυτά. και εγώ δεν το πρόσεξα νωρίτερα μπερδεύτηκα με τον κωδικό του και τώρα διαπίστωσα οτι μιλάμε για green .. Κράτα τον αποθήκη και προσανατολίσου για κάποιον άλλον .. ίσως ήρθε η ώρα κ για κάποιον ssd αφού θα έχεις κ την χωρητικότητα του green..

Δημοσ.

Το σκέφτομαι για SSD κάποια στιγμή στο σύντομο μέλλον αλλά θέλω προς το παρόν να φτιάξω αυτόν για να κάνω έστω τη δουλειά μου.

Δεν υπάρχει κάποια λύση; Το λέω αυτό γιατί το προηγούμενο διάστημα δούλευε μια χαρά.

Δημοσ.

Το τελευταιο που μπορείς να πειραματιστής κ μπορώ να σκεφτώ είναι να μπεις στο Power option και ν'απενεργοποιησεις εντελώς το Sleep στον δίσκο.

post-227308-0-01395500-1348422329_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...