Anubis13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα, έχω ένα pdf γραμμένο στα ελληνικά αλλά όταν πάω να αντιγράψω κάποιες παραγράφους μου βγαίνουν κινέζικα στην αντιγραφή. πώς γίνετε αυτό? Γίνεται να το αντιγράψω με κάποιο τρόπο?
άδικος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Μπορείς να το κάνεις με κάποιο ocr πρόγραμμα. Αν δεν έχεις ήδη δοκίμασε εδώ online.
Anubis13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Ωραιος. Εισαι παντου τις τελευταιες μερες! Edit: το δοκιμασα το online δεν παιζει και πολυ καλα θα δω αν εχω ακομα τον abbyy
άδικος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Αν έχεις abbyy εννοείται. Το συγκεκριμένο online για pdf δέχεται τη πρώτη σελίδα μόνο (το αναφέρει). Αν μπορείς να κάνεις αλχημεία-αφαίρεση σελίδων του pdf κάθε φορά γίνεται σελίδα σελίδα η δουλειά. Εισαι παντου τις τελευταιες μερες! Είμαι πολλέεεες ώρες στο γραφείο τελευταία... Θέλω διακοπέεεες!
Anubis13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Είμαι πολλέεεες ώρες στο γραφείο τελευταία... Θέλω διακοπέεεες! αυτό με τις διακοπές κράταω. Μετά την εξεταστική 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα