micos000 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Αν την είχες ήδη αφαιρέσει με το unassoc είναι φυσικό να μην στην βρίσκει η assoc μετά την κατάληξη flv. Επίσης, αν διέγραψες τελείως αυτό τον τύπο αρχείου πάλι δεν θα στην βρει. Δεν είπα βέβαια να μην το χρησιμοποιείσει κάποιος. Είναι πιο εύκολο το ένα κλικ από το να γράψεις εντολή. Το km δεν το χρησιμοποιώ, πιο πολύ έχω το mpc αλλά έχω τύχει σε κάτι περίεργα αρχεία να μου τα παίζει το Km ή και όχι το mpc. Αν λες για τα toolbars και το pantora service, αυτά τα κόβω από την εγκατάσταση. Υ.Γ. Μια διόρθωση στην εντολή, για αποσυσχέτιση μια κατάληξης πρέπει να μπει και το = στο τέλος, μετά την κατάληξη, π,χ, assoc .srt=
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 micos000 θελω να μου πεις κ κατι ακομα, εαν θελω να κανω τα ιδια που λεμε πιο πανω, κ στα video , δηλ να διαγραφουν τα προγραμματα που ειναι στο '' ανοιγμα με'' θα ακολουθησω το ιδιο μονοπατι? HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\ Explorer\FileExts\.srt\OpenWithList , φανταζομαι οτι αντι για το .srt θα πρεπει να βρω κατι αλλο ..... για δωσε μου τα φωτα σου κ εδω.... ευχαριστω!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 ετσι ειναι, αλλα δεν μου ειπες ποια καταληξη θα πρεπει να βρω κ να σβησω.. για πες μου.. πρωτα ηταν το .srt, τωρα ποια?
micos000 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Οι καταλήξεις video είναι αρκετές αλλά οι πιο διαδεδομένες είναι avi, mp4, mkv, mpg. Επίσης χρησιμοποιούνται κατά περιπτώσεις και οι flv (flash video του youtube), 3gp (κινητά), m4v (iphone) mov (quicktime)..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα