amigo20vt Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Καλημερα σε ολους.Εχω και εγω το ιδιο προβλημα σε ενα usb 32 giga.Oταν το αγορασα το διαμορφωσα σε NTFS .Χρειαστηκε να το χρησιμοποιησω στο PLAY 3 κα ιτο εκανα FAT32.Τωρα ομως δεν μπορω να το ξανακανω NTFS, και μου γραφει οτι....ΤΑ WINDOWS ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ...(WINDOWS 7 64bit).Mηπως γνωριζει καποιος πως θα γινει;;;;;;
Alxnks Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 δοκιμασες καποιο εξειδικεθμενο προγραμμα; δωρεαν: http://www.partition-tool.com/personal.htm http://www.paragon-software.com/home/pm-express/ η αλλιως καποια πιο advanced μορφη τους ισως. θα βρεις τροπο να την αποκτησεις φανταζομαι
amigo20vt Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Καταρχην σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση.Οταν πηγαινω στην δευτερη επιλογη (ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΑΥΤΟ)δεν μπορω να το κανω DOWNLOAD. HP USB Disk Storage Format Tool 2.2.3: Free Download HP USB Disk Storage Format Tool was developed to be a Windows-based format utility for the HP Drive Key or DiskOnKey USB 2.0 device.Users have the possibility to easily create bootable disks, or change the file system from FAT to NTFS for their Flash drives. [read more >>] Problems downloading this file? Try Internet Download Manager! DOWNLOAD LOCATIONS for HP USB Disk Storage Format Tool 2.2.3: Softpedia Secure Download (US) [EXE] Softpedia Secure Download (RO) [EXE] All downloads are original and not repacked or modified in any way by us Secure downloads are files hosted and checked by Softpedia Add your comment. Tell us your opinion or ask for help from a fellow Softpedian. Report broken link Read reviews Add a review Report malware Refer to a friend Subscribe Mηπως μπορεις να με καθοδηγησεις λιγο;;;;;;
amigo20vt Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Σευχαριστω πολυ .Καλη σου μερα...................
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα