TakisStathis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ MHXANH ESPRESO AΛΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΗ ΑΛΕΣΜΕΝΟ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΗΝΕΤΑΙ ΚΑΠΙΑ? Delonghi, στον Κώτσο. Στα 59 ευρώ, αξιοπρεπέστατη (σήμερα)
Jeronymo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Παρε μια nespresso και βάλε της επαναγεμιζόμενες κάψουλες, ίδια και καλύτερη δουλειά θα κάνεις και με λιγότερη ακαταστασία!
Physics_Rulez Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Ναι αλλά δε λένε και τα καλύτερα για τις επαναγεμιζόμενες κάψουλες... Έχεις κάτι καλό να προτείνεις; Στο σπίτι βολεύει μια χαρά η μηχανή με χύμα καφέ, αλλά στο γραφείο οι κάψουλες θα είναι τρομερή ευκολία.
smpt Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Αυτό όμως κάνει ένα πενηντάρικο + τα όποια έξοδα αποστολής ενώ το aerochino κοστίζει 70 ευρώ. Δε νομίζω ότι αξίζει τη διαδικασία. Θα ήταν πολύ καλή περίπτωση το εκπτωτικό κουπόνι να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για αγορά aerochino και με 120 ευρώ περίπου να μπορούσες να αγοράσεις μία Pixie με το aerochino μαζί. το link που έδωσα έχει δωρεάν μεταφορικά. το έδωσα σαν εναλλακτική. Εγώ έχω το aerochino που πήρα με την bundle προσφορά πέρσι από mediamarkt
nek4d Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Ναι αλλά δε λένε και τα καλύτερα για τις επαναγεμιζόμενες κάψουλες... Έχεις κάτι καλό να προτείνεις; Στο σπίτι βολεύει μια χαρά η μηχανή με χύμα καφέ, αλλά στο γραφείο οι κάψουλες θα είναι τρομερή ευκολία. Μια χαρα ειναι κ οι επαναγεμιζομενες για οποιον φυσικα θελει να ασχολειται. Και υπαρχουν παρα πολλα ειδη να δοκιμασεις/διαλεξεις, οποτε μην κολλας σε 1-2 σχολια, ειναι χιλιαδες πλεον οι ευχαριστημενοι χρηστες. Εγω εχω δοκιμασει 3 ειδη (το ενα μιας χρησεως) κ δεν ειχα προβλημα με κανενα. Σε καθε περιπτωση, βαζεις κ γνησιες οποτε θες, ετσι για αλλαγη στην γευση
Jeronymo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Προσωπικά με έχουν βολέψει αυτές: http://www.ebay.co.uk/itm/100-EMPTY-CAPSULES-CAPSULIN-FOR-NESPRESSO-MACHINES-FREE-CAPSULE-HOLDER-/121050417448?pt=UK_Home_Garden_Food_SM&hash=item1c2f2ac928 που είναι μιας χρήσεως. Υπάρχουν όμως και πολλαπλών χρήσεων (στο e-bay) θα βρείς αρκετες. Σε παλαιότερα θέματα για nespresso εδώ έχουν συζητηθεί κατά καιρούς διάφορες κάψουλες
batatoudis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Κι εγώ πήρα τις ίδιες μιας χρήσης με τον Jeronymo και βολεύουν πολύ (κυρίως το πρόσθετο εξάρτημα που συγκρατεί την κάψουλα για να τη γεμίζεις καφέ από δοχείο, υπάρχει και σχετικό βιντεάκι κάπου). Μιας χρήσης πιστεύω είναι καλύτερες καθώς δεν έχεις το καθάρισμα-πλύσιμο που έχουν οι επαναγεμιζόμενες. Ούτως ή άλλως, σε όσες επαναγεμιζόμενες έψαξα στο internet, ανέφεραν ως τυπικό αριθμό χρήσεων περίπου 30, άρα η τιμή βγαίνει ίδια με της μιας χρήσεως. Ερώτηση: είτε από τις αυθεντικές nespresso είτε με επαναγεμιζόμενες πετυχαίνω ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα σε cappuccino (έχω και aeroccino για αφρόγαλα). Ποτέ όμως δεν πέτυχα τη συγκεκριμένη γεύση του cappuccino που παίρνω έξω, η οποία μου φαίνεται ίδια σε όλες τις καφετέριες ανεξαρτήτως της μάρκας καφέ που χρησιμοποιούν. Είναι κάτι που δεν κάνω καλά, είναι η διαφορά στο αφρόγαλα του aeroccino ή είναι η αδυναμία της καψουλομηχανής να πιάσει τα επίπεδα γεύσης μιας επαγγελματικής μηχανής καφέ???
iguana Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Πάιζει ρόλο και τι ποικιλία χρησιμοποιέιεις . Για καπουτσίνο θέλει δυνατό , από ένταση 8 και πάνω και ίσως και λίγο παραπάνω δόση. Το αφρόγαλα θέλει πολύ καλο χτύπημα και εξαρτάται και τι είδος γάλα βάζεις. Επειδή έχω και εγώ το aeroccino αλλά στην μηχανή του σπιτιού που δεν έχω και κάνω μερικές φορές μόνος μου πετυχαίνω καμιά φορά και καλύτερο αποτέλεσμα με το κλασικό χτύπημα κανα 1,5λεπτο και μετά 10-14 δευτερόλεπτα στο μικροκύμα.
LRoi Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Με το κουπόνι μπορείς να πάρεις οτιδήποτε πουλάει μια nespresso boutique, άρα και το aerochino. Παλαιότερα που έδινε κουπόνι των 70Ε οι περισσότεροι έπερναν το aerochino. Το πρόβλημα εδώ είναι ότι η boutique της Nespresso αυτό το μοντέλο για παράδειγμα το έχει 149ευρώ ενώ στον Κωτσόβολο. Το θέμα είναι ότι ο Κωτσόβολος δεν έχει το aeroccino. Μου δίνουν κουπόνι και πηγαίνω σε boutique?
Jeronymo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Το κουπόνι σου το δίνει ο Κωτσόβολος. Επειδή όμως το aerochino είναι ακριβότερο από το κουπόνι πάρε καλου κακού να ρωτήσεις στα 8001171300, 210 6771300 (απαντουν 24 ώρες). Λογικά δεν πρέπει να υπάρχει κανένα πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα