hurin Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δοκίμασα την διαδικασία που πρότεινε ο φίλος xristos_2011 αλλά δεν είχα αποτελέσματα. Αν στη κάψουλα ο καφές είναι πιεσμένος δεν έχει ροή και πέφτει σταγόνα-σταγόνα. Αν είναι απίεστη χύμα όπως το δείχνε στο βίντεο τότε είναι νερουλός. Σε καμία περίπτωση όμως δεν κάνει καιμάκι.
xristos_2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Τζίφος και εγλω με τις ehome. H νερό ή ττίποτα,,, Μηπως αλλαξε κάτθ στη καφετιερα και δεν παιζουν? Δοκίμασα την διαδικασία που πρότεινε ο φίλος xristos_2011 αλλά δεν είχα αποτελέσματα. Αν στη κάψουλα ο καφές είναι πιεσμένος δεν έχει ροή και πέφτει σταγόνα-σταγόνα. Αν είναι απίεστη χύμα όπως το δείχνε στο βίντεο τότε είναι νερουλός. Σε καμία περίπτωση όμως δεν κάνει καιμάκι. ?????? τι καφέ βάζετε ??? εγω βάζω ily και έχω την pixie αγορασμένη την άνοιξη στην προσφορα του πάσχα (κωτσΟς + κουπούνι). επίσης παίζει σημαντικό ρόλο και αυτό που αναφερει ανωτέρω ο smpt για το μέγεθος του κόκου του καφέ πρέπει να είναι το ίδιο. έγω πιστεύω ότι ο ily είναι κοντά
grmaster2 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δοκιμάστε lavazza oro (με τη χρυσαφι συσκευασία). 1
georgiou.cr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα στην παρέα. Μου παρουσιάζει διορροή η αντλία της pixie που ειχα αγοράσει στις 31/3 απο το media market στη συνδυαστική προσφορά με το aerochino. Απευθύνθηκα στη nespresso και στο media market για επανέκδοση της απόδειξης μου μιας και δεν την βρίσκω αλλά απ ότι μου είπαν αδυνατούν να την εντοπίσουν !!! Μήπως μπορεί να με εξυπηρετήσει κάποιος που αγόρασε τη συγκεκριμένη καφετέρια και έχει ταμειακή απόδειξη; Sent from my iPhone using Insomnia
cdrov Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Εμενα χάλασε το Αεροccino (ίδια περίοδος - προσφορα και media markt) αλλά έπαθα ακριβώς το ίδιο... Μάλλον είχα αφήσει την απόδειξη στο nespresso club όταν πήρα τη προσφορά και δεν μπορούν να επανεκδόσουν στο media markt γιατι δεν είναι ονομαστικές και δεν αναφέρουν και το serial no. Μήπως υπάρχει ένα αντίγραφο απόδειξης και για μένα?
TakisStathis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ MHXANH ESPRESO AΛΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΗ ΑΛΕΣΜΕΝΟ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΗΝΕΤΑΙ ΚΑΠΙΑ? Gaggia αν υπάρχει budget, Ariete αν ψάχνεις οικονομία. (Είμαι στο χώρο και ξέρω). 1
giorginho Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Παιδια εσεις για την εγγυηση εφοσον περασατε απο το nespresso club για να παρετε τα δωρακια θα ειστε καταχωρημενοι πελατες. Για δοκιμαστε κανα τελεφωνακι στο club με τα στοιχεια σας, αν εχουν την ιδια καλη θεληση που δειχνουν στο καταστημα πιστευω θα σας εξυπηρετησουν... (μαλιστα εχω την αισθηση οτι και μονο το serial number αρκει, ελπιζω να μην κανω λαθος) Παντως η δικια μου μαζεψε αρκετα άλατα απο το νερο και δεν ειναι ακομα κοντα η ωρα για το ετησιο service της... (και σιγα μη βαλω ξυδι )
georgiou.cr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Παιδια εσεις για την εγγυηση εφοσον περασατε απο το nespresso club για να παρετε τα δωρακια θα ειστε καταχωρημενοι πελατες.Για δοκιμαστε κανα τελεφωνακι στο club με τα στοιχεια σας' date=' αν εχουν την ιδια καλη θεληση που δειχνουν στο καταστημα πιστευω θα σας εξυπηρετησουν... (μαλιστα εχω την αισθηση οτι και μονο το serial number αρκει, ελπιζω να μην κανω λαθος) Παντως η δικια μου μαζεψε αρκετα άλατα απο το νερο και δεν ειναι ακομα κοντα η ωρα για το ετησιο service της... (και σιγα μη βαλω ξυδι )[/quote'] Το δοκίμασα πρώτα απ όλα, δυστυχώς μου είπαν δεν τα έχουν καταχωρημένα. Τώρα αλήθεια - ψέματα who knows ? Sent from my iPhone using Insomnia
georgiou.cr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 πόσα χρόνια έχει εγγύηση η pixie? 2 Sent from my iPhone using Insomnia
smpt Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 δεν νομίζω να είναι πάνω από δυο χρόνια στην αγορά. Λογικά και χωρίς αποδιξη, με λίγο blabla θα την φτιάξουν.
LRoi Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δοκίμασα κι εγώ χθες από γνωστή μου έναν Nespresso Cappuccino και έμεινα τρομερά ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Κοιτούσα τώρα να αγοράσω μία αλλά θέλω και το aerochino και βλέπω ότι υπάρχει προσφορά στα 50 ευρώ έκπτωση για αναλώσιμα ή αγορά καφέ Nespresso. Υποθέτω ότι για αγορά aerochino δεν έχουμε κάτι αντίστοιχο έτσι?
smpt Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 κατά καιρούς το mediamarkt και ο κωτσόβολος βγάζουν προσφορα μηχανή και aerochino. Αν θες να περιμένεις... Αλλιώς υπάρχει και αυτό. Λένε ότι κάνει καλύτερη δουλειά από το aerochino http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B0044XU2CU/sr=/qid=/ref=olp_sss_new?ie=UTF8&colid=&coliid=&condition=new&me=&qid=&seller=&shipPromoFilter=1&sort=sip&sr= 1
LRoi Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Αυτό όμως κάνει ένα πενηντάρικο + τα όποια έξοδα αποστολής ενώ το aerochino κοστίζει 70 ευρώ. Δε νομίζω ότι αξίζει τη διαδικασία. Θα ήταν πολύ καλή περίπτωση το εκπτωτικό κουπόνι να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για αγορά aerochino και με 120 ευρώ περίπου να μπορούσες να αγοράσεις μία Pixie με το aerochino μαζί.
Jeronymo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Με το κουπόνι μπορείς να πάρεις οτιδήποτε πουλάει μια nespresso boutique, άρα και το aerochino. Παλαιότερα που έδινε κουπόνι των 70Ε οι περισσότεροι έπερναν το aerochino. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα