Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως χθες δοκιμασα για συγκριτικο καφε απο Philips Senseo.

Η μερα με την νυχτα, οπου "μερα"=Nespresso...!

Εντάξει η Senseo είναι από τα πιο οικονομικά μοντέλα και παίζει ρόλο και ο καφές...

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε το αναφερω γιατι μεταξυ τους η διαφορα ειναι εμφανεστατη.

Εαν παμε σε κατεξοχην καψουλο-εσπρεσιερες ισως παιζει ρολο το υποκειμενικο στοιχειο και δε θα ηθελα να εκφερω γνωμη.

Δημοσ.

Ε το αναφερω γιατι μεταξυ τους η διαφορα ειναι εμφανεστατη.

Εαν παμε σε κατεξοχην καψουλο-εσπρεσιερες ισως παιζει ρολο το υποκειμενικο στοιχειο και δε θα ηθελα να εκφερω γνωμη.

Το κατάλαβα, κατά τη γνώμη μου η Nespresso στα λεφτά τους κάνουν πάρα πολύ καλό εσπρέσο.

Είναι ανώτερες δηλαδή από Dolce Gusto, Tassimo και ορισμένες οικονομικές κλασσικές εσπρεσιέρες αλλά ως εκεί, μετά πας μία κλάση παραπάνω με άλλες καφετιέρες, για τις οποίες όμως πρέπει να πληρώσεις αδρά... :mad:

• Like 2
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πήρα σήμερα από ΜΜ την προσφορά με pixie 125 +aeroccino και ψάχνομαι για επαναγεμιζόμενες. Είδα αυτές που προτείνατε, αλλά μου φάινονται πολλά 12€ οι 3! Ποιές χρησιμοποιείτε εσεις?

Δημοσ.

Πήρα σήμερα από ΜΜ την προσφορά με pixie 125 +aeroccino και ψάχνομαι για επαναγεμιζόμενες. Είδα αυτές που προτείνατε, αλλά μου φάινονται πολλά 12€ οι 3! Ποιές χρησιμοποιείτε εσεις?

παρε απο ebay, κοστιζουν 19-20 ευρω τα 10 τεμ

http://www.ebay.com/...=item33771bc87c

υπαρχει κ νεα γενια, αρχικα ακριβοτερη

http://www.ebay.com/...=item3ccbfbdfbf

τα links ειναι ενδεικτικα, δεν τα ψαχνω τωρα, ξαναψαξε τα για καλυτερη τιμη/προιον,

(βγαινουν κ σε σετ των 40, 80, 200 τεμ αρκετα φθηνοτερα).

• Like 1
Δημοσ.

Όπως έχω γράψει και παλαιότερα χρησιμοποιώ αυτές:

http://www.ebay.com/itm/100-EMPTY-CAPSULES-CAPSULIN-FOR-NESPRESSO-MACHINES-FREE-CAPSULE-HOLDER-/121001116329?pt=UK_Home_Garden_Food_SM&hash=item1c2c3a82a9

μιας χρήσης αλλά πολύ βολικές. Γεμίζεις καμιά εικοσαριά τις βάζεις στο ψυγείο σου και παίρνεις κάθε φορά και από μία. Και δεν μπαίνεις στη διαδικασία γέμισμα-καθάρισμα-γέμισμα. Η τιμή τους είναι λογική πιστεύω.

Δημοσ.

Όπως έχω γράψει και παλαιότερα χρησιμοποιώ αυτές:

http://www.ebay.com/...=item1c2c3a82a9

μιας χρήσης αλλά πολύ βολικές. Γεμίζεις καμιά εικοσαριά τις βάζεις στο ψυγείο σου και παίρνεις κάθε φορά και από μία. Και δεν μπαίνεις στη διαδικασία γέμισμα-καθάρισμα-γέμισμα. Η τιμή τους είναι λογική πιστεύω.

14 λεπτά η μία, ακριβές μου φαίνονται!

Δημοσ.

14 λεπτά η μία, ακριβές μου φαίνονται!

το καλο ειναι που εχεις ομως εναλλακτικες :-)

(γλυτωνεις το καθαρισμα=λιγοτερος χρονος)

οτι θελεις δοκιμαζεις

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Απογοήτευση πλήρης. Βέβαια περίμενα και εγώ ότι με 120€ θα είχα αποτελέσματα καφετέριας :fear:

Ήρθαν οι επαναγεμιζόμενες της emohome, πήρα και αλεσμένο hausbrandt και έχω χαλάσει τον μισό και καφέ δεν έχω πιει. Έχω δει βιντεάκια στο youtube, αλλά σε μένα δεν δουλεύει. Ή θα βγαίνει νερουλός, ή δεν θα βγάζει σχεδόν καθόλου.

Πώς τις γεμίζετε? Βάζετε πολύ καφέ και τον πιέζετε?

Δημοσ.

Απογοήτευση πλήρης. Βέβαια περίμενα και εγώ ότι με 120€ θα είχα αποτελέσματα καφετέριας :fear:

Ήρθαν οι επαναγεμιζόμενες της emohome, πήρα και αλεσμένο hausbrandt και έχω χαλάσει τον μισό και καφέ δεν έχω πιει. Έχω δει βιντεάκια στο youtube, αλλά σε μένα δεν δουλεύει. Ή θα βγαίνει νερουλός, ή δεν θα βγάζει σχεδόν καθόλου.

Πώς τις γεμίζετε? Βάζετε πολύ καφέ και τον πιέζετε?

τις ίδιες έχω (4ης γενιας ), βάζω καφέ ily , γεμιζω πατάω με το πίσω μέρος μιας original γεματης κάψουλας και συμπληρώνω, με το πάτημα θα κατέβει περίπου 5-6 mm .

για δοκίμασε και περιμένω νέα σου

Δημοσ.

τις ίδιες έχω (4ης γενιας ), βάζω καφέ ily , γεμιζω πατάω με το πίσω μέρος μιας original γεματης κάψουλας και συμπληρώνω, με το πάτημα θα κατέβει περίπου 5-6 mm .

για δοκίμασε και περιμένω νέα σου

Πόσες φορές κάνεις αυτή τη διαδικασία?

Δημοσ.

Πόσες φορές κάνεις αυτή τη διαδικασία?

όταν βιάζομαι μια, μόλις την γεμίσω την πιέζω μια φορά και ξαναγεμίζω

όταν έχω χρόνο και τις φτιάχνω για να τις βαλω στο ψυγείο : 2-3 , γεμίζω μέχρι την μέση -πιέζω, γεμιζω 3/4 = πιέζω κλπ

• Like 1
Δημοσ.

αυτό που θα ήταν καλο να κανεις είναι να πάρεις μια κανονική κάψουλα και να την ανοίξεις.

Έλεγξε το μέγεθος του κόκκου του original καφέ, ώστε να ξέρεις πως πρέπει να είναι και μετά βάλε τον καφε στην άδεια επαναγεμιζόμενη κάψουλα ώστε να δεις ποσο και πως θα τις γεμίζεις.

Μετά βάλε την κάψουλα στην μηχανή και φτιάξε καφέ.

Εγώ έφαγα 50+ κάψουλες και 400+ gr καφέ για να το καταφέρω.

βασικά πρέπει να καταφέρεις να βγάζει η μηχανή την ίδια ποσότητα καφέ με τις original στον ίδιο χρόνο. Αλλιώς καίγεται ο καφές και δεν έχει καλο αποτέλεσμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...