hikesl Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Για το φίλο που μίλησε για βακτήρια..... http://ygeia.tanea.g...leID=11988&la=1 και όπως λέει και στο άρθρο "Μάλιστα, όπως εξηγεί ο ίδιος, «όσο περισσότερο παραμένει ο καφές στο φλιτζάνι, τόσο περισσότερο εξατμίζεται το φουράνιο» " οπότε μικρό το κακό. Αν τώρα πάρεις τις συμβατές κάψουλες και βάζει δικό σου καφέ - κανένα πρόβλημα. Όλες οι μηχανές της νεσπρέσσο είναι το ίδιο. Απλά στην πιο φτηνή πρέπει να σταματάς εσύ τη μηχανή. Πάρτε αυτήν και ένα φτηνό μύλο χειρός και με 100 ευρώ πίνεις έναν αξιοπρεπή καφέ 1
Jeronymo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Για όποιον τον ενδιαφέρει, πολύ βολικές κάψουλες για refill ειναι αυτές: http://www.amazon.co...TF8&me=&seller= Η ποιότητα του καφέ (+ κρέμας) που βγάζουν είναι ίδια με της nespresso capsulles και το καλό είναι οτι φτιάχνεις 20-30 τις βάζεις στο ψυγείο και έχεις "φρέσκο" καφέ άμεσα Πάντως και στην προηγούμενη προσφορά αν θυμάμαι καλά στους όρους έλεγε για αγορά από το club αλλά τελικά ίσχυε για αγορά από οπουδήποτε! Καλύτερα όμως ρωτήστε στο κατάστημα που θα κάνετε την εξαργύρωση του κουπονιού 1
katcos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στο link που εδωσε παραπανω ο φιλος, εχει και για dolce gusto. πρωτη φορα το βλεπω, αν κ δεν εχω τετοια μηχανη. για ριξε μια ματια να μας πεις πως σου φαινεται. Δεν νομίζω να υπάρχει (ακόμη) επαναγεμιζόμενη κάψουλα για Dolce gusto, στο link λέει ''coming soon'' http://www.emohomestore.com/#!emocup-for-dolce-gusto
karetsos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Για όποιον τον ενδιαφέρει, πολύ βολικές κάψουλες για refill ειναι αυτές: http://www.amazon.co...TF8&me=&seller= Η ποιότητα του καφέ (+ κρέμας) που βγάζουν είναι ίδια με της nespresso capsulles και το καλό είναι οτι φτιάχνεις 20-30 τις βάζεις στο ψυγείο και έχεις "φρέσκο" καφέ άμεσα συμφωνώ απολύτως, εδώ και μήνες τις χρησιμοποιώ
npapagri_xtra Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Για όποιον τον ενδιαφέρει, πολύ βολικές κάψουλες για refill ειναι αυτές: http://www.amazon.co...TF8&me=&seller= Η ποιότητα του καφέ (+ κρέμας) που βγάζουν είναι ίδια με της nespresso capsulles και το καλό είναι οτι φτιάχνεις 20-30 τις βάζεις στο ψυγείο και έχεις "φρέσκο" καφέ άμεσα εχω παρει απο αυτες κι εχω προβλημα. δεν τρυπαει τη πισω μερια και στην ουσια δεν περναει ο νερο και τελικα καφες. τις πρωτες 2-3 φορες τα καταφερα. αλλα μετα δεν. ισως να την παραγεμιζω δεν ξερω. σκεφτομουν να παρω κατι αλουμινενιες που ειδα αλλα δεν βρισκω τωρα το λινκ. εχεις καμια συμβουλη τι μπορει να κανω λαθος ?
karetsos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 εχω παρει απο αυτες κι εχω προβλημα. δεν τρυπαει τη πισω μερια και στην ουσια δεν περναει ο νερο και τελικα καφες. τις πρωτες 2-3 φορες τα καταφερα. αλλα μετα δεν. ισως να την παραγεμιζω δεν ξερω. σκεφτομουν να παρω κατι αλουμινενιες που ειδα αλλα δεν βρισκω τωρα το λινκ. εχεις καμια συμβουλη τι μπορει να κανω λαθος ? πιθανόν να είναι θέμα μηχανής (δεν είναι όλες ακριβώς το ίδιο)
hikesl Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Εξαρτάται αν έχεις μηχανή πριν 10/2010.Τότε άλλαξε το σύστημα η νεσπρέσσο για να μην είναι συμβατό με τις κάψουλες που κυκλοφορούσαν. π.χ. στα coffeduck οι μαύρες είναι για τα νεότερα μοντέλα και οι χρυσαφί για τα παλιότερα http://www.amazon.co.uk/CoffeeDuck-Refillable-Capsules-For-Nespresso/dp/B006ZM1FFG/ref=sr_1_1?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1348499192&sr=1-1
smpt Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Για όποιον τον ενδιαφέρει, πολύ βολικές κάψουλες για refill ειναι αυτές: http://www.amazon.co...TF8&me=&seller= Η ποιότητα του καφέ (+ κρέμας) που βγάζουν είναι ίδια με της nespresso capsulles και το καλό είναι οτι φτιάχνεις 20-30 τις βάζεις στο ψυγείο και έχεις "φρέσκο" καφέ άμεσα Πάντως και στην προηγούμενη προσφορά αν θυμάμαι καλά στους όρους έλεγε για αγορά από το club αλλά τελικά ίσχυε για αγορά από οπουδήποτε! Καλύτερα όμως ρωτήστε στο κατάστημα που θα κάνετε την εξαργύρωση του κουπονιού Αυτες εχω και εγω. Μαλλον ομως οταν τελειωσουν θα παω σε επαναγεμιζομενες.
npapagri_xtra Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 το μοντελο που εχω ειναι αυτο και την αγορασα τελος του '11 αρχες ΄12 σε προσφορα που ειχε το mm. ειναι της delonghi το en125 οποτε λογικα θα κανουν οι καψουλες.
nek4d Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 το μοντελο που εχω ειναι αυτο και την αγορασα τελος του '11 αρχες ΄12 σε προσφορα που ειχε το mm. ειναι της delonghi το en125 οποτε λογικα θα κανουν οι καψουλες. αυτο το ειχα παρει κ εγω, επιβεβαιωνω οτι χρησιμοποιω επαναγεμιζομενες κανονικα, τις μαυρες coffeduck κ κατι φθηνες ασπρες noname απο ebay με αλουμινιο στο καπακι. Ολες οι επαναγεμιζομενες εχουν ηδη τρυπες απο κατω για την ροη του νερου, η μηχανη δεν τρυπαει τιποτε στην καψουλα, κατι αλλο συμβαινει σε σενα, στις γνησιες καψουλες τι κανει?
zizu10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Πάντως είναι απαράδεκτο να σου λένε ότι σου κάνουμε δώρο αν πάρεις την μηχανή από εμάς μόνο που την έχουμε στη διπλή σχεδόν τιμή...
npapagri_xtra Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 αυτο το ειχα παρει κ εγω, επιβεβαιωνω οτι χρησιμοποιω επαναγεμιζομενες κανονικα, τις μαυρες coffeduck κ κατι φθηνες ασπρες noname απο ebay με αλουμινιο στο καπακι. Ολες οι επαναγεμιζομενες εχουν ηδη τρυπες απο κατω για την ροη του νερου, η μηχανη δεν τρυπαει τιποτε στην καψουλα, κατι αλλο συμβαινει σε σενα, στις γνησιες καψουλες τι κανει? εριξα μια ματια και οντως εχουν τρυπες στην πισω μερια οι καψουλες. με τις γνησιες δεν ειχα ποτε προβλημα. θα ανοιξω μια γνησια να δω τι ποσοτητα καφε εχει μηπως τις παραγεμιζω. αν και με πιεση 19 bar ειναι ακυρη η σκεψη μου.
smpt Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 αν την παραγεμίσεις τότε δεν θα τρέχει το νερό, θα το βγάζει σταγόνα σταγόνα και θα σου κάψει τον καφέ (όχι την μηχανή αλλά ο καφές θα είναι χάλια)
grmaster2 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 μια φορά που παραγέμισα την coffeduck μου έσκασε (κοπηκε) ο πάτος της κάψουλας. Εγώ τώρα λέω να δοκιμάσω να επαναγεμίζω της original κάψουλες και να τις βάζω στο ψυγείο, μου φένεται σαν την καλύτερη λύση...
Jeronymo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Ίσως να δουλέψει με κάποιο παχύ αλουμινόχαρτο. Με απλό αλουμινόχαρτο που το έχω δοκιμάσει μία δούλευε μία δε δούλευε άσε που κολλούσαν κομμάτια αλουμινόχαρτου στην μπροστινή επιφάνεια. Όσον αφορά τις capsulin, όντως αν πιέσεις τον καφέ μέσα τους δεν βγαίνει καφές από την καφετιέρα. Θέλει γέμισμα και απαλή πίεση. Επίσης όσες φορές δοκίμασα να βάλω Illy σε αυτές ποτέ δεν κατάφερα να φτιάξω καφέ της προκοπής, πλέον χρησιμοποιώ τον χρυσό της lavazza (ίσως είναι και θέμα κόκκων του καφέ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα