karetsos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 φυσικά και πρέπει να είναι αλεσμένος!!!!
nek4d Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 οτι θελεις βαζεις μεσα, εχω δει στο ιντερνετ που καποιοι βαζουν μεσα κακαο ή σοκολατα, αλλοι βαζουν φυλλα τσαγιου, μερικοι βαζουν κρυσταλλους ανθρακα κ βγαινει το νερο κρυσταλλινο κ φιλτραρισμενο!
cyberrobot Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Συγνώμη αλλά τις προάλλες που συζητούσα με κάποιον μου είπε ότι οι καφετιέρες με κάψουλα δεν είναι και τόσο καλές διότι με την πάροδο του χρόνου δημιουργείτε ένα είδος βακτηριδίου που είναι σχετικά επιβλαβές.... Ισχύει κάτι τέτοιο? Ψάχνομαι και εγώ για καφετιέρα εδώ και καιρό αλλά οι κλασσικές δεν είτε δεν είναι τόσο καλές είτε είναι πανάκριβες και καλές..
filippos001 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 μια χαρα δουλευουν τα refills, οπως κ σε κλασσικες μηχανες (οι περισσοτερες εχουν μικροτερη πιεση), με οτι καφε θες. γεμιζεις οσα θες (εγω τα βαζω ψυγειο) κ τα εχεις ετοιμα ανα πασα στιγμη, με το καφεδακι να ετοιμαζεται σε χρονο σαφως μικροτερο των κλασσικων! Καλημερα! Εξυπνη ιδεα , ουτε που ειχα σκεφτει οτι υπαρχει τετοια πατεντα!!! Παντως για την Dolce Gusto που χω εγω , δεν βλεπω κατι αναλογο.....
zizu10 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά αυτή εδώ Site: Link αξίζει σαν μηχανή να την συνδυάσω με την προσφορά των 70 ευρώ??? Σαν τιμή είναι καλή ή παίζει να την ρίξουν κιάλλο???
smpt Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 αυτη εχει 50€ κουπονι. όπως είπαν παραπάνω να περιμένετε τις τελευταίες μέρες τις προσφοράς. Συνήθως βγαίνουν καλές μηχανές όπως η pixie σε προσφορα. Θα περίμενα το mediamarkt να έχει προσφορα τις 3 τελευταίες μέρες του μηνα
nek4d Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Συγνώμη αλλά τις προάλλες που συζητούσα με κάποιον μου είπε ότι οι καφετιέρες με κάψουλα δεν είναι και τόσο καλές διότι με την πάροδο του χρόνου δημιουργείτε ένα είδος βακτηριδίου που είναι σχετικά επιβλαβές.... Ισχύει κάτι τέτοιο? ... Δεν το εχω ξανακουσει...εχεις κανα στοιχειο? μπας κ το λενε οι ανταγωνιστες? Ολες οι μηχανες καθαριζονται με διαφορα προιοντα (στα super market υπαρχουν after market), η nespresso δινει τα δικα της descaling kit, αν θυμαμαι καλα, συνιστα χρηση καθε 600 καφεδες. Καλημερα! Εξυπνη ιδεα , ουτε που ειχα σκεφτει οτι υπαρχει τετοια πατεντα!!! Παντως για την Dolce Gusto που χω εγω , δεν βλεπω κατι αναλογο..... στο link που εδωσε παραπανω ο φιλος, εχει και για dolce gusto. πρωτη φορα το βλεπω, αν κ δεν εχω τετοια μηχανη. για ριξε μια ματια να μας πεις πως σου φαινεται.
zizu10 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 αυτη εχει 50€ κουπονι. όπως είπαν παραπάνω να περιμένετε τις τελευταίες μέρες τις προσφοράς. Συνήθως βγαίνουν καλές μηχανές όπως η pixie σε προσφορα. Θα περίμενα το mediamarkt να έχει προσφορα τις 3 τελευταίες μέρες του μηνα Ουπς δεν είχα δει ότι ανήκει στις essenza... Λες στο τέλος του μήνα να βάλουν καμία προσφορά??? Αυτή εδώ http://www.meandhome.gr/prod/to-foititospito/mikrosyskeyes/kafetieres/kafetiera-delonghi-en90gy-essenza-nespresso/prod1922089pp/ λέει στα 49 ευρώ (με κουπόνι) τίποτα???
smpt Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 στην ίδια κατηγορια με την προηγουμενη (50e κουπόνι)
Jeronymo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατί δεν χτυπάτε αυτή: http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10097204 που είναι από τα κορυφαία μοντέλα της nespresso? Η τιμή είναι πολυ λογική. Στην ουσία βγαίνει 35Ε αν φανταστείς ότι τα 70Ε θα τα παρεις πίσω σε καφέδες!! Προσοχή, όπως και στην προηγούμενη προσφορά για να την εκμεταλευτείτε θα πρέπει να δώσετε όνομα (και ίσως να σας ρωτήσουν και καμιά διεύθυνση) ενός μέλους της nespresso,
ilion10 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά καλησπέρα, το Σάββατο αγόρασα απο media markt την Krups pixie κ δεν μου είπαν κάτι για την προσφορά, μπορώ να κάνω κάτι για να την επωφεληθώ; Κ εκτός αυτού μου είπαν ότι θα έχει 1 δωδεκαδα κάψουλες για δοκιμή κ δεν υπήρχε μέσα. Sent from my iPhone using Insomnia
giorginho Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Προσοχή, όπως και στην προηγούμενη προσφορά για να την εκμεταλευτείτε θα πρέπει να δώσετε όνομα (και ίσως να σας ρωτήσουν και καμιά διεύθυνση) ενός μέλους της nespresso, Eγω στην περασμενη ειχα παρει στοιχεια απο δυο μελη απο εδω, αλλα τελικα δε μου ζητησαν κανενος. Γενικα απο την εξυπηρετηση μεχρι τωρα εμεινα κατευχαριστημενος και γι'αυτο πριν κανα μηνα αγορασα καψουλες για 1η φορα μετα τα "70" δωρο του Μαρτιου, αν και λογικα οταν ξανατελειωσουν θα εχω καποια custom λυση...Απο συντηρηση πώς πανε σε οσους εχουν ηδη παρει; Γενικα τα νερα στην ελλαδα ειναι τιγκα στα αλατα και βλεπω ηδη καποια ιζηματα στον πατο του δοχειου νερου. Απο το service μου ειχαν πει οτι πριν κλεισω την μηχανη πρεπει να "πλενεται" με μια δοση νερου (χωρις καψουλα δηλαδη) και πραγματι βγαζει λιγακι καφε ακομα στο ξεπλυμα αλλα μου ειπαν οτι παρολα αυτα 1 φορα το χρονο θελει "service" απο αυτους... Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2012 από giorginho
insi Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ CLUB ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ. ΑΡΑ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
fou Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ CLUB ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ. ΑΡΑ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. Πηρα τηλεφωνο το Σαββατο και ειπαν οτι σημερα θα ξερουν αν ισχυει και απο καταστηματα. Εαν ομως ειναι μονο απο το Club τοτε οντως δεν ειναι προσφορα...
smpt Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 επιβεβαιώνω, Η προσφορά δεν είναι προσφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα