Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι μερικες φορες λενε και ισχυει.αμα παιζει κατι μην το πειραζεις γιατι μπορει να τυχουν διαφορα και μετα να τρεχεις .και τα 2-3 ευρω που θα γλυτωσεις το μηνα να τα χαλασεις σε κινητα τηλεφωνα για να παιρνεις τον νεο παροχο οτι εχεις θεμα κτλ.απλα η ρωτα τους για καποια αλλη προσφορα σαν ανανεωση συμβολαιου η οτι η cyta πχ μου εκανε την ταδε προσφορα μπας και σου κανουν αντιπροσφορα η σε βαλουν σε καποιο αλλο προγραμμα.

• 7 μήνες μετά...
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγώ έχω wind 24mbs είμαι ικανοποιημενος άλλα θα κάνεις μεγάλο λάθος εάν βάλεις forneth 

Δημοσ.

Για να μην κάνω άλλο θέμα,  cyta ή  Forthnet για vdsl με γυαλίζει το upload της  10αρι είναι !!

Καλά επειδή δίνει η cyta 10mbit upload δεν σημαίνει οτι θα τα πιάνεις κιολας εκτος αν εισαι πολύ κοντα στο αστικό κέντρο, μην ξεχνάς οτι η νοοτροπία ειναι ιδια με της τεχνολογίας vdsl δηλαδή :

Όπως και στην περίπτωση της τεχνολογίας ADSL, η πραγματική ταχύτητα (ρυθμός μετάδοσης) συγχρονισμού δεν είναι απόλυτα εγγυημένη, καθώς εξαρτάται από:

•     την απόσταση του Πελάτη από το αστικό κέντρο που εξυπηρετείται, 
  •     την ποιότητα του δικτύου διανομής (χάλκινων αγωγών) της περιοχής,
  •     τις παρεμβολές από άλλα δίκτυα,
  •     την ποιότητα της εσωτερικής καλωδίωσης του Πελάτη.
Δημοσ.

Καλά επειδή δίνει η cyta 10mbit upload δεν σημαίνει οτι θα τα πιάνεις κιολας εκτος αν εισαι πολύ κοντα στο αστικό κέντρο, μην ξεχνάς οτι η νοοτροπία ειναι ιδια με της τεχνολογίας vdsl δηλαδή :

Όπως και στην περίπτωση της τεχνολογίας ADSL, η πραγματική ταχύτητα (ρυθμός μετάδοσης) συγχρονισμού δεν είναι απόλυτα εγγυημένη, καθώς εξαρτάται από:

•     την απόσταση του Πελάτη από το αστικό κέντρο που εξυπηρετείται, 
  •     την ποιότητα του δικτύου διανομής (χάλκινων αγωγών) της περιοχής,
  •     τις παρεμβολές από άλλα δίκτυα,
  •     την ποιότητα της εσωτερικής καλωδίωσης του Πελάτη.

Ωραία  μένω στην Βεροια  απόσταση από το αστικό κέντρο 550 μέτρα από το σαιτ της cyta αλλά και από τηλεφωνική επικοινωνία με τον οτε, ποιότητα καλωδίου άριστη πρόσφατα αλλαγμένη πόρτα,χαρακτηριστικά της γραμμής από το μόντεμ   Line Attenuation (Up/Down) [dB]:3,0 / 10,0

bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:1.020 / 21.476   SN Margin (Up/Down) [dB]:16,0 / 6,5 

Output Power (Up/Down) [dBm]:11,5 / 0,0

Η ποιότητα εσωτερικής καλωδίωσης είναι άριστη, το καφαω είναι στην γωνία της οικοδομής, παρεμβολές δεν το ξέρω !!  

cyta ή  Forthnet για vdsl με γυαλίζει το upload της  10αρι είναι !! ??????

Δημοσ.

Αν εισαι τοσο καλα οσο λές και θέλεις το upload της cyta (10) τοτε πήγαινε προς τα εκει κράτα μια πισινή ομως αν τελικά δεν τα πιάνεις τα 10...

Δημοσ.

το ξέρω δεν θα είναι 10 αλλά 8-7 διπλάσιο από της Forthnet , στο download πιστεύω οτι θα έχει διακυμάνσεις στην διάρκεια της ημέρας,αλλά δεν ξέρω το βαθμό?  στην τιμή βγαίνουν σχεδόν το ίδιο αλλά θα χάσω τις απεριόριστες κλίσεις αστικά-υπεραστικα απο την Forthnet αλλά δεν χρησιμοποιούμε συχνά το τηλέφωνο..... 

Δημοσ.

εγώ έχω wind 24mbs είμαι ικανοποιημενος άλλα θα κάνεις μεγάλο λάθος εάν βάλεις forneth 

ενω η wind παιζει καλυτερα ??ολα σχετικα ειναι.και εγω εχω 2 γραμμες forthnet και εχω δει και ενα μηνα uptime χωρις dc.θεμα χαλκου ειναι το μεγαλυτερο θεμα παρα Provider.και για το vdsl η αποσταση απο το α/κ οπως και το βασικο η καλωδιωση στο σπιτι.δεν θελει οπως ειναι στο adsl που ολα τα πριζακια ειναι παραλληλα.θελει το ρουτερ στην κεντρικη και ολα τα υπολοιπα πριζακια αντι να ειναι παραλληλα πανω στο αρχικο πριζακι τα βαζεις ολα πανω στο splitter.ειναι Must για το vdsl.

Επισκέπτης
Δημοσ.

το ξέρω δεν θα είναι 10 αλλά 8-7 διπλάσιο από της Forthnet , στο download πιστεύω οτι θα έχει διακυμάνσεις στην διάρκεια της ημέρας,αλλά δεν ξέρω το βαθμό?  στην τιμή βγαίνουν σχεδόν το ίδιο αλλά θα χάσω τις απεριόριστες κλίσεις αστικά-υπεραστικα απο την Forthnet αλλά δεν χρησιμοποιούμε συχνά το τηλέφωνο.....

Αν δε σε ενοχλεί ότι πρέπει να χρησιμοποιήσεις μόνο το δικό του ρούτερ και η voip τηλεφωνία, πήγαινε cyta μόνο και μόνο επειδή προσφέρει vdsl πολύ περισσότερο καιρό από την forthnet, οπότε μεγαλύτερη εμπειρία.
Δημοσ.

Αν δε σε ενοχλεί ότι πρέπει να χρησιμοποιήσεις μόνο το δικό του ρούτερ και η voip τηλεφωνία, πήγαινε cyta μόνο και μόνο επειδή προσφέρει vdsl πολύ περισσότερο καιρό από την forthnet, οπότε μεγαλύτερη εμπειρία.

μην το πας ετσι με βαση οτι δινει περισσοτερο καιρο vdsl.γιατι και η cyta στην ελλαδα δεν εχει ουτε 4 χρονια.επισης η voip τηλεφωνια ......σε δεσμευει με ενα ρουτερ οπως ειπες.

και η hol δινει χρονια υπηρεσιες αλλα κολλημενη με interleave και με 11 margin....

Επισκέπτης
Δημοσ.

μην το πας ετσι με βαση οτι δινει περισσοτερο καιρο vdsl.γιατι και η cyta στην ελλαδα δεν εχει ουτε 4 χρονια.επισης η voip τηλεφωνια ......σε δεσμευει με ενα ρουτερ οπως ειπες.

και η hol δινει χρονια υπηρεσιες αλλα κολλημενη με interleave και με 11 margin....

Προσωπική μου γνώμη είναι πως εφόσον δεν υπάρχει καμπινάτο vdsl, η cyta είναι καλύτερη σε σχέση με άλλους εναλλακτικούς λόγω εμπειρίας.Επίσης, δύσκολα θα βρεις παραπονούμενο στην Βέροια για την cyta.Η μεγαλύτερη διαφήμιση για τη cyta δεν ήταν το "Οτέ της Κύπρου", αλλά η πετυχημένη παρουσία της στην Βόρεια Ελλάδα.
Δημοσ.

οτι δινει 5 μηνες παραπανω το vdsl δεν το θεωρω εμπειρια.επισης για το θεμα βορεια ελλαδα οτι χαλκο πετυχεις τετοια ποιοτητα θα παρεις .οτι παροχο και να βαλεις και το ξερεις αυτο.ατομα που ειχαν προβληματα λογω χαλκου με τον εναν παροχο ειχαν και με τον αλλον.β.ολοι επισης απο το αστικο κεντρο του οτε παιρνουν vdsl αρα ιδια αποσταση και βεβαια ιδιο χαλκο.οτι μπορεις να παιξεις μετα ειναι με τα Profiles που εχει ο καθε παροχος.προσωπικη αποψη παντα.το μονο συν για μενα για την cyta που ειναι ταυτοχρονα και μειον ειναι το voip.καλο γιατι εχουν λιγοτερα πραγματα να διαχειριστουν.(δεν υπαρχει voice καρτα δεν υπαρχει splitter καρτα)αλλα μειον λογω οτι παντρευεσαι το ρουτερ τους.κατα τα αλλα alcatel dslam Που ενταξει θεωρουνται καλα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν είναι 5 μήνες.12/2011 ξεκίνησε να παρέχει vdsl.;Όταν όμως όλες οι εταιρίες ξεκινούσαν από την Αθήνα, με τις τόσες απαιτήσεις και τεράστιες δυσκολίες, η cyta ξεκίνησε από την επαρχία και Αττική είχε φτάσει μέχρι το Πέραμα, μέχρις ότου μπει ολοκληρωτικά στο Ν. Αττικής.Όταν στην επαρχία, πέραν του Οτέ δεν υπήρχε άλλη εταιρία και ξαφνικά σκάει μύτη η cyta με μισό τιμολόγιο από τον Οτέ, σε μια αγορά που δεν υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις(πόσοι είναι οι gamers π.χ) έχτισε όνομα.Και μόλις ήρθε Αττική, όσοι την ήξεραν, την εμπιστεύτηκαν.

Βεβαια κάπου έχει αποπροσανατολιστεί τους τελευταίους μήνες.Το marketing της δε δουλεύει καλά.

Δημοσ.

Δεν είναι 5 μήνες.12/2011 ξεκίνησε να παρέχει vdsl.;Όταν όμως όλες οι εταιρίες ξεκινούσαν από την Αθήνα, με τις τόσες απαιτήσεις και τεράστιες δυσκολίες, η cyta ξεκίνησε από την επαρχία και Αττική είχε φτάσει μέχρι το Πέραμα, μέχρις ότου μπει ολοκληρωτικά στο Ν. Αττικής.Όταν στην επαρχία, πέραν του Οτέ δεν υπήρχε άλλη εταιρία και ξαφνικά σκάει μύτη η cyta με μισό τιμολόγιο από τον Οτέ, σε μια αγορά που δεν υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις(πόσοι είναι οι gamers π.χ) έχτισε όνομα.Και μόλις ήρθε Αττική, όσοι την ήξεραν, την εμπιστεύτηκαν.

Βεβαια κάπου έχει αποπροσανατολιστεί τους τελευταίους μήνες.Το marketing της δε δουλεύει καλά.

πιο ευκολο ειναι να καλυψεις επαρχια πιστευω παρα να καλυψεις αθηνα.απλα στην επαρχια αν ειναι να πατησεις σε δικες σου οπτικες ινες πρεπει να εχεις περασμενες μεχρι εκει εκτος αν παιζεις πανω σε ινες αλλου παροχου οπως γινεται απο διαφορες εταιρειες σε διαφορα αστικα κεντρα.στην αθηνα ειναι απειρα τα αστικα κεντρα δυστυχως οποτε θελει πολυ δουλεια.στην επαρχια βεβαια το κακο ειναι οτι πρεπει να χρησιμοποιησεις cabins σε πολλες περιπτωσεις.το να δωσεις vdsl το μονο που αλλαζει ειναι μια καρτα στο dslam.περα απο τις voice και της adsl απλα βαζεις και μια vdsl.ιδια καλωδιωση ιδια τα παντα.στην cyta ακομα πιο ευκολα βεβαια αφου καλωδιωνουν μονο data cards.δεν το λεω για να μειωσω την cyta.Και η cyta οταν ολοι ειχαν φτιαξει την αθηνα η cyta ακομα δεν ειχε κανει εγκατασταση το adsl στην ελλαδα.ενταξει στην κυπρο παιζει απο παλια.απλα για μενα μεγαλο το μειον της που δεν δινει tdm telephony.χανει παρα πολλους πελατες απο αυτο Οπως και αρκετους που δεν μπορουν να αλλαξουν ρουτερ οποτε παντρευονται αυτο που τους δινει με τα οποια προβληματα υπαρχουν.οπως υπηρχαν αρκετα στα thomson με το custom firmware.anyway.μην μαλωνουμε για αυτο .ας αποφασισει ο τοπικ σταρτερ αναλογα τιμη και αν τον ενδιαφερει voip telephony η οχι οπως και το Upload.απο εκει και περα καλο χαλκο εχει οπως φαινεται με βαση τα χαρακτηριστικα του οποτε θελω να πιστευω οτι θα παιξει καλα με ολους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...