Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, εχω οθονη Samsung Syncmaster T220 21 ιντσων (2ms) (Αυτην εδω συγκεκριμενα: http://www.e-shop.gr...l?id=PER.168011) και δεν ξερω, η ειναι πολυ δυνατη η ακτινοβολια που εκπεμπει η εγω εχω καποιο προβλημα στα ματια (αδυνατο βεβαια). Επειδη εχω και λαπτοπ γι' αυτο το κανω θεμα, καμια σχεση η ακτινοβολια με αυτην εδω! Εκεινη σαφως ειναι και πιο μικρη η οθονη, 19' πρεπει να ειναι. Δε ξερω τι γινεται? εδω εχω αναλυση 1680χ1050. Στο λαπτοπ εχω 13κατι δεν θυμαμαι ακριβως... τι μπορω να κανω για να σωσω λιγο την κατασταση βρε παιδια?

Δημοσ.

Κατέβασε τη φωτεινότητα της οθόνης απ τις ρυθμίσεις της (τα κουμπάκια που χει πάνω της η οθόνη).

Στα χαρακτηριστικα της οθονης λεει οτι μπορω να το παω μεχρι 75 hz... μονο μεχρι 60 παει... γιατι?

Δημοσ.

Όχι τον ρυθμό ανανέωσης (refresh rate). Τη φωτεινότητα (brightness) λέω. Συνήθως μετριέται σε μια κλίμακα 0-100 και το default setting είναι αρκετά ψηλά.

Δημοσ.

Όχι τον ρυθμό ανανέωσης (refresh rate). Τη φωτεινότητα (brightness) λέω. Συνήθως μετριέται σε μια κλίμακα 0-100 και το default setting είναι αρκετά ψηλά.

Α ευχαριστω, παιζει οντως πολυ ρολο η φωτεινοτητα? Και για το refresh rate, γιατι δε παει στα 75? :( Υπαρχουν TFT οθονες που να υποστιριζουνε 100hz η πολλα ζηταω/?

Δημοσ.

Ναι, παίζει σημαντικό ρόλο. Σε όσες νέες οθόνες έχω κάτσει, το πρώτο πράμα που κάνω είναι να κατεβάζω τη φωτεινότητα για να μην τυφλωθώ.

Το refresh rate δεν παίζει σημαντικό ρόλο στις TFT όπως έπαιζε στις CRT. Στις τελευταίες, με 60Hz έβγαζες τα μάτια σου, στις TFT δεν ενοχλεί.

Στη native ανάλυση, η δικιά σου έχει 60Hz. Σε κάποιες χαμηλότερες 75Hz.

Δημοσ.

πάτα συνεχόμενα το μεσαίο κουμπί από τα πλαϊνά μέχρι να επιλέξεις το ''text'' εγώ εκεί το χω και το βάζω στο ''Movie'' όταν θέλω να δω ταινία!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...