Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παλικάρια! Μιας και έχω καιρο να ασχοληθώ με τα νέα της τεχνολογίας θα ήθελα τη βοήθειά σας για ένα φιλαράκι!

Ποσό που διαθέτει : Εώς 1000 ευρώ μαζί με οθόνη/περιφερειακά, όχι δόσεις :P

Χρήση υπολογιστή : Κυρίως παιχνίδια (όχι hi-end καταστάσεις :P ) και φυσικά στις χαλαρές στιγμές θα παίξει browsing/ταινίες κλπ.

Το παλικάρι είναι από Βόλο αλλά δεν νομίζω να πειράζει η απόσταση. Τώρα, για μας το ίδιο μας κάνει αν τα κομμάτια θα είναι από ενα ή περισσότερα καταστήματα. Η συναρμολόγηση μπορεί να γίνει και από εμένα, αν όμως υπάρχει περίπτωση να την κάνουν από το κατάστημα θα ήταν ευκολότερο. Λειτουργικό... υπάρχει! ;)

Eυχαριστώ προκαταβολικά!

Επεξ/σία από tehAllantin
Δημοσ.

Καλησπέρα. Δες το παρακάτω, αν θέλεις. Είναι από το visionstudio στη Θεσσαλονίκη και μαζί με τα μεταφορικά θα βγει περίπου 1010-1020 ευρώ (για το ακριβές ποσό καλά είναι να ρωτήσετε). Σου το στήνουν δωρεάν:

post-228313-0-75983600-1348311855_thumb.jpg

Δημοσ.

Thanks! Ωραίο, η κάρτα γραφικών δεν είναι λίγο too much? Aν έβαζα μία στα 180-200 και έδινα μερικά ευρώ παραπάνω στην οθόνη για 23άρα πχ;

Δημοσ.

Αφού το pc προορίζεται για gaming, η κάρτα γραφικών είναι το σημαντικότερο part. Άρα μην κόβεις απο κει. Αν μπορείς να ανεβάσεις λίγο το μπάτζετ, δες αυτήν την οθόνη: http://www.skroutz.gr/s/349190/LG-IPS231P.html

Mόλις 25 ευρώ παραπάνω και απ ότι βλέπω δωρεάν μεταφορικά.

Δημοσ.

ειπες gaming, προσδιόρισε το λιγο, για αυτο ο φιλος εδωσε την μεγιστη καλύτερη προταση,

αποψη μου, παρε αυτην που θα την κρατήσεις τουλαχιστον 4 χρονια χωρις να φαει κανενα κώλυμα.

ειχα παρει την 260 το 2009, (με 30 ευρω παραπανω έπαιρνα καλύτερη ο βλακας..)

μεσα σε 2 χρονια χρειάστηκα o/c..

Δημοσ.

καλυτερα 3570Κ και 7850.

Προφανώς και όχι. Άσε που δεν φτάνουν τα χρήματα με τίποτα μετά.

@thanospr: Έχει καλύτερο σύστημα ψύξης αυτή και τα 13 ευρώ είναι μικρή διαφορά. Όχι ότι λέει κάτι αυτό αλλά έτσι για το γαμώτο που λέμε. Κάλλιστα θα μπορούσε να είχε μπει και η sap. Ένα διάστημα πρότεινα την sap αντί αυτής γιατί η msi είχε 10+ μέρες χρόνος παράδοσης.

Δημοσ.

Οκ.Απο περιεργια ρωτησα :-D ...Εγω την Sapphire πηρα τωρα Τριτη-Τεταρτη θα ερθει.ΑΝ χαλασει κι αυτη θα με πολυ γκαντεμης.Ουτε 6μηνο δεν εκλεισα με την 560 τι 448...Απ την μια πλευρα καλυτερα ομως παω σε 28 nm.

Δημοσ.

Και πολύ καλά έκανες. :-)

Γενικά οι υλοποποιήσεις μικρές διαφορές έχουν, απλά το twin frozr II της MSI είναι φημισμένο σύστημα ψύξης και καλό είναι να το προτιμάει κάποιος όταν δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές στην τιμή. Από την δικιά μου sapphire είμαι υπερευχαριστημένος και σκέψου ότι είναι με έναν απλό 92αρη ανεμιστήρα.

Δημοσ.

καλυτερα 3570Κ και 7850.

Φυσικα και οχι,διοτι δεν ανεφερε καθολου αν θα κανει μελλοντικα OC το CPU,οποτε κανενας λογος να δωσει +40 ευρω για να εχει σε stock ακριβως ιδιες επιδοσεις.

ΥΓ. Αν μπορουσε ο φιλος σου να εδινε λιγα ακομα παραπανω για να εμπαινε και ενας ssd,η τουλαχιστον μελλοντικα να το κανονιζε, θα ηταν αρχοντας!!! Πολυ καλη η συνθεση του Dino παντως :)

Δημοσ.

+1

Και να θέλει για κάποιο λόγο να κάνει, δεν θα κόψει από την κάρτα γραφικών. Αλλά και να κόψει, πάλι δεν φτάνουν τα 40 ευρώ. Θέλει και κατάλληλη μητρική (+60 ευρώ) και ψύκτρα (+30 ευρώ) οπότε το κόστος ξεφεύγει τελείως δυσανάλογα και χάνεται η μπάλα. Γενικά αν κάποιος δεν είναι πεπεισμένος overclocker και μπεντσάκιας, το κόστος/οφελος δεν συμφέρει με την καμία.

Η μονη λύση για overclocking με δεδομένο ότι η 7870 πρέπει να μείνει στη θέση της, ειναι να πάει σε amd αλλά μετά γίνεται ακόμα πιο άσκοπο και αυτοσκοπός. Είναι τελείως παράλογο να πάρεις κατώτερο επεξεργαστή και να τον κλοκάρεις για να φτάσεις (;) σε επιδόσεις αυτόν που θα μπορούσες να αγοράσεις εξαρχής.

Δημοσ.

πιστευω οτι η καρτα γραφικων ειναι πολυ πιο αναλωσιμη.και ειναι απο τα υποσυστηματα που δεχονται πιο συχνα αναβαθμισεις.πουλιεται ευκολα,και αγοραζεται και μτχ ευκολα

Δημοσ.

Και ο 3470 με τον 3570Κ μαζί θα παλιώσουν. Δεν θα κάνει o/c και θα αναστηθει ο πεθαμένος cpu. Μικρή παράταση ζωής, ίσως. Η 7870 έχει μεγάλη διαφορά από την 7850 σε επιδόσεις με δεδομένη την διαφορά τιμής. Μαζί σου για 3570Κ αν ο φίλος θέλει να δώσει 130 ευρώ παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...