kjtzemis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια σας παιδια. Θελω λιγο την βοηθεια σας. Ψαχνω να αγορασω ενα καλο ρουτερ ετσι ωστε να μπορω ανετα να παιζω online ειτε στο pc μου ειτε στο ps3 μου (μεσω ethernet φυσικα). Εχω το Netfaster της Hol (αυτο το ασπρο με τις μαργαριτες). Το εχω κανα χρονο τωρα αυτο αλλα δεν μου τα λεει καλα, γενικα εχω προβληματα ωρες ωρες με το Online gaming, κανει καπου και που κατι αποσυνδεσεις χωρις λογο, αλλες φορες χωρις να σβησει κανενα απο τα λαμπακια του κολλαει και δεν κανει τιποτα (σαν ναναι νεκρο). Νταξει την λεω την αμαρτια μου τουχω ριξει κατι ξεγιρισμενα μπουνιδια ωρες ωρες (ε μα δεν γινετε να παιζω fifa online και εκει που κερδιζω στο 80' να μου κανει αποσυνδεση :@). Παλιοτερα πριν κανα 2 χρονια ειχα συνδεση forthnet και μετα ειχα παει στο OTE και στις δυο εταιριες ειχα φοβερα προβληματα με την συνδεση μου και εκανε συνεχεια αποσυνδεσεις, με την hol δεν αντιμετωπιζω τετοιου ειδους προβληματα (στον ote/forthnet καθε 3-5 λεπτα ειχα και αποσυνδεση). Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι στην forthnet μου ειχαν δωσει ενα πολυ καλο router της D-Link (καλο αποτι εχω ακουσει τουλαχιστον μιας και δεν το πολυ καταλαβα λογω των αποσυνδεσεων).Εχω ακουσει πως αυτο το ρουτερ πλεον δεν μπορω να το βρω στην αγορα.Ισχυει κατι τετοιο? Εχετε καποιο καλο ρουτερ να μου πρωτεινετε για να παιζω ανετα χωρις φοβο για αποσυνδεσεις(φυσικα δεν θελω να φτιαχνει καφε δλδ να μην βαραει 100Ε η τιμη του) ? Ελπιζω να βοηθησα με τις πληροφοριες που εδωσα παραπανω. Υ.Γ.πιστευω αυτο να ειναι το σωστο νημα που για το θεμα μου, δεν εβρισκα καπου αλλου να το ανοιξω.
kjtzemis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν υπαρχει κανενας να βοηθησει?
GreekGod Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Καλημέρα φίλε μου ! Τα router από τους άλλους παρόχους που είχες δεν τα έχεις ακόμα να δοκιμάσεις ? Επίσης ήθελα να σε ρωτήσω φίλτρα σε κάθε συσκευή τηλεφώνου που έχεις σπίτι έχεις βάλει ? (εάν όχι από κει μπορεί να είναι και οι συχνές αποσυνδέσεις που έχεις ) τώρα εάν θες να αλλάξεις router εγώ είμαι αρκετά ικανοποιημένος με τα Netgear.
kjtzemis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Καλημέρα φίλε μου ! Τα router από τους άλλους παρόχους που είχες δεν τα έχεις ακόμα να δοκιμάσεις ? Επίσης ήθελα να σε ρωτήσω φίλτρα σε κάθε συσκευή τηλεφώνου που έχεις σπίτι έχεις βάλει ? (εάν όχι από κει μπορεί να είναι και οι συχνές αποσυνδέσεις που έχεις ) τώρα εάν θες να αλλάξεις router εγώ είμαι αρκετά ικανοποιημένος με τα Netgear. οχι δεν εχω κανενα ρουτερ απο τις προηγουμενες συνδεσεις μου, του OTE το ειχα δωσει σεναν φιλο μιας και δεν το χρειαζομουνα και το d-link απο την forthnet δεν το βρισκω πουθενα στο σπιτι, δεν θυμαμαι τι το εχω κανει. εχω 1 συσκευη τηλεφωνου σπιτι και ναι εχω βαλει φιλτρα, να σου πω και ακριβως την συνδεση που εχω κανει (απο την πριζα ξεκιναει το φιλτρο και πανω στο φιλτρο ειναι στην μια το adsl και στην αλλη το τηλεφωνο). Υ.Γ.οσοι μου πρωτεινετε ρουτερ αν θα σας ηταν ευκολο να μου βαζατε και ενα λινκ απο καποιο καταστημα πχ.
poulinos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 α.αυτο ειναι splitter οχι φιλτρο. β.μπορει και οι αποσυνδεσεις να ειναι θεμα γραμμης και οχι ρουτερ.εκει ισως χρειαστει να σου ανεβασουν το margin ριξουν την ταχυτητα για πιο σταθερα. γ.απο εκει και περα για θεμα ρουτερ. φτηνο καλο ωραιο ειναι το vigor 2700vg.κανει 25 ευρω επειδη εχει custom firmware.το αγοραζεις απο το www.ebw.gr του αλλαζεις το firmware και εχεις ενα ωραιο ρουτερ.υπαρχουν και οδηγιες εδω για την αλλαγη του firmware. b.netgear.μια ωραια καλη λυση.οτι πληρωνεις παιρνεις . γ.σε ασταθης γραμμες υπαρχει και το Thomson>λιγο παραξενο μενου κτλ αλλα πολυ stable σε χαλια γραμμες.αν βρεις κανενα για δοκιμη.πουλανε πολλα εδωμεσα κιολας .ειτε το v7 ειτε το πιο νεο το v8.
kjtzemis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) α.αυτο ειναι splitter οχι φιλτρο. β.μπορει και οι αποσυνδεσεις να ειναι θεμα γραμμης και οχι ρουτερ.εκει ισως χρειαστει να σου ανεβασουν το margin ριξουν την ταχυτητα για πιο σταθερα. γ.απο εκει και περα για θεμα ρουτερ. φτηνο καλο ωραιο ειναι το vigor 2700vg.κανει 25 ευρω επειδη εχει custom firmware.το αγοραζεις απο το www.ebw.gr του αλλαζεις το firmware και εχεις ενα ωραιο ρουτερ.υπαρχουν και οδηγιες εδω για την αλλαγη του firmware. b.netgear.μια ωραια καλη λυση.οτι πληρωνεις παιρνεις . γ.σε ασταθης γραμμες υπαρχει και το Thomson>λιγο παραξενο μενου κτλ αλλα πολυ stable σε χαλια γραμμες.αν βρεις κανενα για δοκιμη.πουλανε πολλα εδωμεσα κιολας .ειτε το v7 ειτε το πιο νεο το v8. α.ναι σπλιτερ ειναι, οπως και να εχει καταλαβατε τι ηθελα να πω β.αν καταλαβα καλα εννοεις τον θορυβο της γραμμης,στην περιοχη που βρισκομε δεν εχω σταθερο θορυβο ουτε σταθερη ταχυτητα,ο θορυβος μου κοιμενετε απο 10,5-11,κατι και η ταχυτητα μου σε κατι μετρησεις που εχω κανει φτανει μεχρι τα 16mbps, σε μια περιοχη που ειναι ενας φιλος μου εχουν σταθερες ταχυτητες οποτε 7mbps και του τον εχουν κλειδωσει εκει που τους το ειχε ζητησει ο ιδιος δλδ 9-9.5. γ.αυτο εδω θα εννοεις http://www.ebw.gr/el...all-VoIP-Gatewa.για ποιον λογο να του αλλαξω το firmware?ειναι ευκολο τροπος?θα κανω δουλεια με αυτο μιας και το βλεπω αρκετα φθηνιαρικο και δεν θελω να μου φυγουν τζαμπα τα λεφτα μου. b.αυτο εδω ειναι το netgear http://www.ebw.gr/el...tgear-μέσω-Δι-c?ειναι λιγο τσιμπημενο στην τιμη αλλα αν κανει δουλεια γιατι οχι? γ.αυτο εδω ειναι το v7 http://www.hellasdig...w&product_id=96?ειναι πιο ακριβο απο το v8?το v8 δεν το βρηκα πουθενα σε κανενα καταστημα μονο σε ενα που κοιταξα στον skroutz και το ειχαν ελαφρως μεταχειρισμενο.αυτο ειναι καλυτερο απο ολα τα υπολοιπα που μου προτεινες? επεισης μιας και το πηρε το ματι μου σε ενα αλλο Thread το συγκεκριμενο ρουτερ http://www.skroutz.gr/s/2185131/TP-LINK-TL-WDR3600.html?keyphrase=TL-WDR3600 (μιας και ειναι στην ιδια τιμη με το netgear που μου προτεινες) τι λεει ειναι καλο?ειναι καλυτερο απο το netgear?βλεπω αυτο εχει και εξωτερικες καιρεες (δεν γνωριζω παιζουν ρολο στην καλυτερη εμβελια αν εχουν πανω απο 1 καιρεες και αν οι καιρεες ειναι ενσωματωμενες μεσα στο ρουτερ ή αν τις εχει εξωτερικες οπως το tp-link?το netgear αποτι βλεπω στις φωτο δεν εχει εξωτερικη καιρεα.). Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2012 από kjtzemis
poulinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 αν το margin παει 10,5 -11 τοτε εισαι πολυ μια χαρα και με 16 mbit.αν και θα μπορουσες να τα βλεπες μεσα απο το ρουτερ και να μας τα ελεγες.ο φιλος σου μαλλον δεν μπορει να παει παραπανω .δεν ειναι οτι ζητησε σταθερο margin>θεωρητικα το margin ειναι αυτο που βαζει ο isp (target noise margin +- 1). γ.ναι αυτο εννοοω.εχει πανω firmware της altec και ειναι παλιο.για να εκμεταλευτεις τα παντα καλο ειναι να μπει το τελευταιο generic.ευκολο ειναι.υπαρχουν οδηγιες στο ινσομνια οπως και εντυπωσεις.ειναι φτηνιαρικο για ενα λογο.επειδη εχει custom firmware πανω οχι για αλλο λογο.αλλιως θα εκανες τα 4πλα λεφτα. b.το Netgear ειναι ρουτερ οχι adsl router και εχει και Powerline που δεν υπαρχει λογος. το v7 οπως και το v8 που ειναι πιο νεο ειναι ενα νορμαλ ρουτερ σε χαρακτηριστικα απλα το μεγαλο του υπερ ειναι οτι ειναι πολυ σταθερο.σε χαρακτηριστικα δεν το θεωρω καλυτερο απο το vigor αλλα το θεωρω πιο δυσκολο να κανει αποσυνδεση.καλυτερα το v8 απο το v7 οπως αν βρεις καποιο Thomson για δοκιμη θα ειναι μια καλη λυση πριν τοπαρεις.
kjtzemis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 αν το margin παει 10,5 -11 τοτε εισαι πολυ μια χαρα και με 16 mbit.αν και θα μπορουσες να τα βλεπες μεσα απο το ρουτερ και να μας τα ελεγες.ο φιλος σου μαλλον δεν μπορει να παει παραπανω .δεν ειναι οτι ζητησε σταθερο margin>θεωρητικα το margin ειναι αυτο που βαζει ο isp (target noise margin +- 1). γ.ναι αυτο εννοοω.εχει πανω firmware της altec και ειναι παλιο.για να εκμεταλευτεις τα παντα καλο ειναι να μπει το τελευταιο generic.ευκολο ειναι.υπαρχουν οδηγιες στο ινσομνια οπως και εντυπωσεις.ειναι φτηνιαρικο για ενα λογο.επειδη εχει custom firmware πανω οχι για αλλο λογο.αλλιως θα εκανες τα 4πλα λεφτα. b.το Netgear ειναι ρουτερ οχι adsl router και εχει και Powerline που δεν υπαρχει λογος. το v7 οπως και το v8 που ειναι πιο νεο ειναι ενα νορμαλ ρουτερ σε χαρακτηριστικα απλα το μεγαλο του υπερ ειναι οτι ειναι πολυ σταθερο.σε χαρακτηριστικα δεν το θεωρω καλυτερο απο το vigor αλλα το θεωρω πιο δυσκολο να κανει αποσυνδεση.καλυτερα το v8 απο το v7 οπως αν βρεις καποιο Thomson για δοκιμη θα ειναι μια καλη λυση πριν τοπαρεις. μπηκα τωρα στο προφιλ του ρουτερ μου και παρακατω σου δινω μια εικονα να δεις τον θορυβο. γ.ωραια οποτε μια επιλογη που σιγουρα θα εχω στο μυαλο μου ειναι το vigor που μου προτεινες με τα 25Ε. b.τι διαφορα εχει ακριβως το router απο το adsl router μιας και δεν τα γνωριζω αυτα. για το thomson θα κοιταξω μηπως εχει κανα φιλαρακι για να το δοκιμασω αν και δυσκολα θα το βρω. τι γνωμη εχεις για το tp-link που σε ρωτησα στο προηγουμενο ποστ μου?
poulinos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 α.το adsl router εχει υποδοχη Rj11 για να μπει το τηλεφωνικο καλωδιο. το σκετο ρουτερ εχει υποδοχη ethernet που σημαινει οτι δεν περιμενει ιντερνετ απο την τηλεφωνικη γραμμη αλλα περιμενει ιντερνετ διαμεσω ethernet απο καποιο αλλο modem.το αλλο modem μπορει να ειναι ενα ενσυρματο adsl router μεχρι μια οπτικη ινα,ενα cable modem,ενα δορυφορικο modem οτιδηποτε. β.το Thomson ειναι μια καλη δοκιμη για θεματα σταθεροτητας. γ.το vigor μπορει μεν να μην ειναι τοσο σταθερο σε αποσυνδεσεις με σχεση το thomson αλλα ειναι υπερβολικα καλο και πολυ φτηνο απλα θελει το firmware αλλαγη για αυτο και η φτηνη τιμη του. tp link οτι πληρωνεις παιρνεις.θα προτιμουσα Thomson H vigor στα ιδια λεφτα. και με βαση τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου δεν θα πρεπε να εχεις καν αποσυνδεσεις.εχεις πολυ καλη γραμμη.μηπως εχεις αποσυνδεσεις οταν σηκωνεις κανα τηλ?δοκιμασες χωρις να υπαρχει τιπτοε επανω δηλαδη ουτε splitter ουτε τηλ ουτε τιποτα.μηπως εχεις συναγερμο??
kjtzemis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 α.το adsl router εχει υποδοχη Rj11 για να μπει το τηλεφωνικο καλωδιο. το σκετο ρουτερ εχει υποδοχη ethernet που σημαινει οτι δεν περιμενει ιντερνετ απο την τηλεφωνικη γραμμη αλλα περιμενει ιντερνετ διαμεσω ethernet απο καποιο αλλο modem.το αλλο modem μπορει να ειναι ενα ενσυρματο adsl router μεχρι μια οπτικη ινα,ενα cable modem,ενα δορυφορικο modem οτιδηποτε. β.το Thomson ειναι μια καλη δοκιμη για θεματα σταθεροτητας. γ.το vigor μπορει μεν να μην ειναι τοσο σταθερο σε αποσυνδεσεις με σχεση το thomson αλλα ειναι υπερβολικα καλο και πολυ φτηνο απλα θελει το firmware αλλαγη για αυτο και η φτηνη τιμη του. tp link οτι πληρωνεις παιρνεις.θα προτιμουσα Thomson H vigor στα ιδια λεφτα. και με βαση τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου δεν θα πρεπε να εχεις καν αποσυνδεσεις.εχεις πολυ καλη γραμμη.μηπως εχεις αποσυνδεσεις οταν σηκωνεις κανα τηλ?δοκιμασες χωρις να υπαρχει τιπτοε επανω δηλαδη ουτε splitter ουτε τηλ ουτε τιποτα.μηπως εχεις συναγερμο?? λογικα θα παω για το Vigor μιας και ειναι αρκετα φθηνο και πολυ καλο αποσα μου λες (για να παρω και κανα dvd drive γιατι αυτο που εχω ειναι 10ετιας και τα εχει παιξει). εχω προσεξει οτι μερικες φορες οχι παντα οταν σηκωνω το σταθερο κανει αποσυνδεση αλλα 1 στο τοσο, πολυ σπανια. το ειχα δοκιμασει χωρις να υπαρχει τιποτε επανω, ουτε σπλιτερ ουτε τηλεφωνο απευθειας το adsl καλωδιο στην πριζα, αλλα μετα δεν ειχα σταθερο τηλεφωνο (δεν εχω αλλη γραμμη στο σπιτι οποτε αναγκαστηκα το βαζω εκει). συναγερμο οχι δεν εχω.
kjtzemis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 α.το adsl router εχει υποδοχη Rj11 για να μπει το τηλεφωνικο καλωδιο. το σκετο ρουτερ εχει υποδοχη ethernet που σημαινει οτι δεν περιμενει ιντερνετ απο την τηλεφωνικη γραμμη αλλα περιμενει ιντερνετ διαμεσω ethernet απο καποιο αλλο modem.το αλλο modem μπορει να ειναι ενα ενσυρματο adsl router μεχρι μια οπτικη ινα,ενα cable modem,ενα δορυφορικο modem οτιδηποτε. β.το Thomson ειναι μια καλη δοκιμη για θεματα σταθεροτητας. γ.το vigor μπορει μεν να μην ειναι τοσο σταθερο σε αποσυνδεσεις με σχεση το thomson αλλα ειναι υπερβολικα καλο και πολυ φτηνο απλα θελει το firmware αλλαγη για αυτο και η φτηνη τιμη του. tp link οτι πληρωνεις παιρνεις.θα προτιμουσα Thomson H vigor στα ιδια λεφτα. και με βαση τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου δεν θα πρεπε να εχεις καν αποσυνδεσεις.εχεις πολυ καλη γραμμη.μηπως εχεις αποσυνδεσεις οταν σηκωνεις κανα τηλ?δοκιμασες χωρις να υπαρχει τιπτοε επανω δηλαδη ουτε splitter ουτε τηλ ουτε τιποτα.μηπως εχεις συναγερμο?? ααα τωρα που το θυμηθηκα, ηθελα να το γραψω στο αρχικο ποστ αλλα το ειχα ξεχασει. εκτος απο τις αποσυνδεσεις εχει και πολλα κολληματα.δλδ επαιζα πριν λιγο pes 2013 online και ειχα αρκετα κολληματα, δλδ παταγα εγω τωρα πασα και την εποιανε μετα απο καποια δευτερολεπτα την εντολη, γενικα μου το κανει πολλες φορες και μου το εχει κανει και στο παρελθον.αυτα τα κολληματα λες να ειναι απο το ρουτερ?γτ οπως ειπες η γραμμη μου ειναι πολυ καλη.
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 καλη αγορα για το vigor.διαβασε και τις οδηγιες για την αλλαγη του firmware.αν εφταιγε το τηλεφωνο η κατι αλλο λογικα θα ειχες καθε φορα αποσυνδεση που σηκωνεις το τηλ.απλα κρατας το τηλ ανοιχτο για 5-10 seconds και αν φταιει κατι σε συνδυασμο με το τηλεφωνο οπως κανα φιλτρακι η να μην εχεις βαλει φιλτρακι τοτε θα πεσει το ιντερνετ. ναι χωρις τιποτα δεν θα εχεις τηλεφωνο απλα ετσι μπορεις να δεις αν θα κανει αποσυνδεση.απλα για λιγο δοκιμη να δεις μηπως φταιει κατι και χωρις τηλεφωνα splitter παιζει μια χαρα μετα. τωρα τα κολληματα που λες μπορει να ειναι ρουτερ μπορει να ειναι μεγαλο Lag μια που η Hol δεν υποστηριζει και fast path.θες δοκιμες οτι και να γινει για να δεις τι γινεται.απλα για τα κολληματα που λες αν εισαι με ασυρματο δοκιμασε με καλωδιο μπας και στρωσει η κατασταση.μηπως φταιει το wi fi δηλαδη
kjtzemis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 καλη αγορα για το vigor.διαβασε και τις οδηγιες για την αλλαγη του firmware.αν εφταιγε το τηλεφωνο η κατι αλλο λογικα θα ειχες καθε φορα αποσυνδεση που σηκωνεις το τηλ.απλα κρατας το τηλ ανοιχτο για 5-10 seconds και αν φταιει κατι σε συνδυασμο με το τηλεφωνο οπως κανα φιλτρακι η να μην εχεις βαλει φιλτρακι τοτε θα πεσει το ιντερνετ. ναι χωρις τιποτα δεν θα εχεις τηλεφωνο απλα ετσι μπορεις να δεις αν θα κανει αποσυνδεση.απλα για λιγο δοκιμη να δεις μηπως φταιει κατι και χωρις τηλεφωνα splitter παιζει μια χαρα μετα. τωρα τα κολληματα που λες μπορει να ειναι ρουτερ μπορει να ειναι μεγαλο Lag μια που η Hol δεν υποστηριζει και fast path.θες δοκιμες οτι και να γινει για να δεις τι γινεται.απλα για τα κολληματα που λες αν εισαι με ασυρματο δοκιμασε με καλωδιο μπας και στρωσει η κατασταση.μηπως φταιει το wi fi δηλαδη ωραια αυριο κιολας θα παραγγειλω το Vigor. οχι για τα κολληματα που σου ειπα ενω επαιζα χθες προ Online επαιζα απο το pc μου που το εχω με ethernet, φυσικα εχει τυχει καποιες φορες και τραβαγε κολληματα ενω επαιζα στο ps3 αλλα και παλι το ps3 το εχω συνδεδεμενο με 15m ethernet στο ρουτερ. τι εννοεις οτι η Hol δεν υποστηριζει fast path?
poulinos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 ωραια αυριο κιολας θα παραγγειλω το Vigor. οχι για τα κολληματα που σου ειπα ενω επαιζα χθες προ Online επαιζα απο το pc μου που το εχω με ethernet, φυσικα εχει τυχει καποιες φορες και τραβαγε κολληματα ενω επαιζα στο ps3 αλλα και παλι το ps3 το εχω συνδεδεμενο με 15m ethernet στο ρουτερ. τι εννοεις οτι η Hol δεν υποστηριζει fast path? εφοσον ειναι με ethernet Οκ το ξεχναμε το ασυρματο.τωρα για το fast path ειναι να το πω χαζα μια τεχνολογια που σου μειωνει το ping που εχεις με ενα μικρο αντιτημο στην ταχυτητα συγχρονισμου.δηλαδη εχεις καλυτερο Ping αρα μικροτερο lag απλα μπορει να χασεις κανα mbit ταχυτητας.η Hol δυστυχως δεν υποστηριζει αυτην την τεχνολογια η να πω καλυτερα την υποστηριζει αλλα δεν στο δινει σαν επιλογη διοτι κανει την γραμμη συγκριτικα με το Interleave που ειμαστε απο default λιγο πιο ασταθης.οποτε η Hol δεν το κανει.δεν σημαινει οτι θα εχεις ασταθης γραμμη απλα το fast path αν η γραμμη σου ειχε ηδη πριν καποιες αποσυνδεσεις μετα θα εχει περισσοτερες.σε μια καλη γραμμη περα απο την λιγο μικροτερη ταχυτηττα sync δεν εχεις καποιο αλλο θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα