dexter 4 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 καλησπερα σας, απο εχθες που το πείρα μεχρι και τωρα που γραφω δεν μπορω να παιξω online. μου λεει οτι οι ρυθμίσεις του ρουτερ ειναι λαθος και κατι για dmz. εχω cyta και thomson tg582. ξερει κανεις κατι?
kjtzemis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 τον κωδικο που σου εχει το βιβλιαρακι του παιχνιδιου στο πισω μερος του τον εχει περασει? αν οχι πηγενε στο store καπου πανω δεξια θα λεει redeem codes διπλα απο την αναζητηση βαλε τον κωδικο και δοκιμασε να μπεις. τον κωδικο θα το βρεις στο πισω μερος απο το βιβλιαρακι ή απο καποιο αλλο χαρτι που ειχε μεσα το κουτι.θα λεει online pass ή κατι παρομοιο.
Xristaras12 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 το dmz ειναι για αναιξουν ολες οι Ports απο το ρουτερ(portforward) μπες στο ρουτερ σου και ψαξε να δεις πως γινεται για την Ip του ps3.Δυστυχως δεν εχω το παραπανω ρουτερ κ δεν μπορω να σε βοηθησω περισσοτερο.
mtzs Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Κι αλλοι με το ιδιο προβλημα http://www.wehellas.gr/forum/index.php?showtopic=29711&st=0 διαβασε τα ποστς αν δε βαριεσαι μηπως βρεις λυση
akyrooo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Φιλάρα έχω το ίδιο πρόβλημα, βρήκες λύση; σε παρακαλώ αν έχεις βρει πες και σε μένα! Στο Wehellas δε βρίσκω άκρη...
omonoia1948 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 εχω cyta και δεν μπορω να πεξω online το pro 2013 για ps3 αν μπορειτε ή αν ξερετε να με βοηθησετε επηγοντος μου λεει για DMZ και για NAT να αλλαξω τις ριθμισης τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα