Jason 93 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Εχω το ace ρουταρισμενο και εγκατεστησα το system clanup (πολυ καλη εφαρμογη) και προσπαθησα να βγαλω μερικες απο τις προεγκατεστημενες εφαρμογες. Εβγαλα το gmail, το προεγκατεστημενο office προγραμμα και μερικες ακομα εφαρμογες. Μετα κατεβασα και εβαλα μεσα στο system καποιες αλλες εφαρμογες οπως τον es explorer. το προβλημα μου ειναι οτι μετα απο τοσες απεγκαταστησεις εχω καταληξει με 16 mb ελευθερα στο system και 58 στο data. ειναι κακο να εχει τοσο λιγο ελευθερο χωρο το system; Γενικα νομιζω οτι δεν ειναι φυσιολογικο να εχω τοσο λιγο ελευθερο χωρο σε system και data για το πληθος των εφαρμογων που εχω. Ποσος ειναι ο default ελευθερος χωρος στο system του ace;
Gr_Soul Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Άφησε 25ΜΒ ελεύθερα και θα είσαι εντάξει.
Jason 93 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Το θεμα μου ειναι οτι δεν μου φαινεται φυσιολογικο να εχει μονο τοσο λιγο ελευθερο χωρο στο system. Δεν εχει μεινει και τιποτα αλλο να διαγραψω απο το συστεμ εξαλου. Εχουν μεινει οι χαρτες, το swype η εφαρμογη για τα email, το samsung apps και τα υπολοιπα βασικα του τηλεφωνου (επαφες, μυνηματα, κλπ) ολα τα υπολοιπα τα εχω διαγραψει απο το system. Οπωτε κατι τρωει κρυφο χωρο ενω δεν θα επρεπε. Ας πουμε βλεπω οτι ο δεσμευμενος χωρος στο system ειναι 183 mb αλλα μετροντας το μεγεθος των εφαρμογων συνολικα βγαινει 87 mb μονο. Τι τα υπολοιπα 96 mb που ειναι;
Jason 93 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Εχει αρχισει να γινεται πολυ εκνευριστικο εκανα απλα ενα update των εφαρμογων μου και τωρα εχω μονο 40 mb στο data.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα