Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 172
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποσο αχρηστο μπορει να ειναι ας πουμε να αλλαζεις μια ταινια με εναν φιλο σου μεσα σε 3-4 λεπτα δηλαδη?

Anyway...Επειδη η κουβεντα καταληγει παντα στο Iphone vs android ας σιωπησω...

Και ναι ειμαι χρηστης galaxy s iii εδω και 3 μηνες μετα απο 4 χρονια iphoneακιας μιας και θα αναφερθει πιο κατω μαλλον...

Δημοσ.

Κάτι πρέπει να μου διαφεύγει: όταν λέτε ότι θα έπρεπε να είχε ξεχωριστό σχήμα τι ακριβώς εννοείτε; Πέρα από ορθογώνιο τι άλλο σχήμα θα μπορούσε να έχει ένα smartphone ακριβώς έτσι ώστε να μην επηρεάζεται η ευχρηστία του;

• Super Moderators
Δημοσ.

Ποσο αχρηστο μπορει να ειναι ας πουμε να αλλαζεις μια ταινια με εναν φιλο σου μεσα σε 3-4 λεπτα δηλαδη?

Anyway...Επειδη η κουβεντα καταληγει παντα στο Iphone vs android ας σιωπησω...

Και ναι ειμαι χρηστης galaxy s iii εδω και 3 μηνες μετα απο 4 χρονια iphoneακιας μιας και θα αναφερθει πιο κατω μαλλον...

δλδ θες να μου πεις ότι κάνεις transfer ταινίας μέσω NFC (424Κbit/sec=53KB/sec) εντός 3-4 λεπτών? τι μέγεθος έχει η ταινία, 13ΜΒ? :P

http://en.wikipedia....d_communication

sorry αλλά για normal μεγέθη ταινίων η ανταλλαγή μέσω NFC είναι μαζοχισμός...

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ανακοινώθηκε από την apple πως πουλήθηκαν 5 μυρια συσκευές μέσα σε 3 ημέρες καθώς επίσης και 100μυρια updates σε ios6!

Δημοσ.

Τελικά οντως στην κατηγορια των μικρομεσαιων κινητων τηλεφωνων το iphone 5 ειναι κορυφη. Στην μεγαλη κατηγορια ειναι απλα ενα καλο-αξιοπιστο κινητο :)

Δημοσ.

Εγω παντως χθες το απογευμα που το επιασα στα χερια μου (δεν μπορουσαμε να το ανοιξουμε γιατι δεν ειχαμε nanosim, αλλη μια καινοτομια=λ@λ@κια) σαν πρωτη εντυπωση νομιζα οτι κρατουσα ενα μοντερνο τηλεκοντρολ τηλεορασης.... Δεν μου αρεσε καθολου, πιο ωραιο το 4S!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...