Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε παιδιά έχω μια βασική ερώτηση. Που βρήκε ο άνθρωπος τόσα λεφτά για να αγοράσει 2 iphone 5 και μάλιστα από την Αγγλία που είναι και πιο ακριβά ; Ουαου Sent from my iPad using Insomnia
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Το θετικό με την έλευση του iPhone 5 είναι ότι το 4s θα γίνει πιο προσιτό γι αυτούς που το θέλουν. Τίποτα σπουδαίο δε βρίσκω στο 5, εκτός από την οθόνη που θα είναι λίγο πιο άνετη. Βέβαια, όταν τους ρωτούσες πριν 2 χρόνια που όλες οι εταιρίες έβγαζαν μεγαλύτερες οθόνες, σου έλεγαν ότι οι 4 ίντσες είναι too much. Κάλιο αργά παρά πότε. :-P
xetasa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Πολυ καλη παρουσίαση, μπράβο στο παληκάρι που ξενύχτησε για εμάς τους...απαιτητικούς!!! Κανένα κόμπιασμα δεν παρατήρησα στον λόγο του και επισημάνθηκαν και όλες οι διαφορές με το 4s! Πάντως εμένα αυτό που σίγουρα ΔΕΝ μου άρεσε είναι αυτή η διχρωμία που δημιουργήθηκε στο πίσω μέρος επειδή ένα μικρό κομάτι παραμένει γυαλί και το υπόλοιπο αλουμίνιο!
guss67 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Στην παρουσίαση λέγανε ότι τους ήταν δύσκολο να το κάνουν πιο λεπτό και τελικά τα κατάφεραν εγώ βλέπω ότι είναι πιο μακρύ κάτω... σιγα το πραμα, αμα δεν ειχαν βαλει το γυαλι στο πισω μερος του 4 κ 4s θα ηταν σχεδον το ιδιο πραγμα
DimAslan Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Πάντως για να δικαιολογηθεί η αγανάκτηση μερικών θα πρέπει να συμβαίνουν περίεργα πράγματα, αλλά ας μην γίνουμε ερειστικοί και καυστικοί...
ant_dls46 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Εμένα μου αρέσει η διχρώμιά. Ωραίο σχέδιο πάντως πέρα από Τις γκάφες
margaritagr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Οντως η διχρωμια κι εμενα δε μ αρεσει
slammingr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 (και όλοι μας πρήζανε ότι το iphone έχει την τέλεια αναλογια οθόνης επειδή δήθεν είναι τέλειο που φτάνεις παντού με τον αντίχειρα σου... τώρα όμως που δεν φτάνεις με τον αντίχειρα σου παντου συνεχίζει να είναι θαυμάσια οθόνη μιας και είναι καλύτερη από τις άλλες ) http://youtu.be/NeiUOdsHTkc hehe εγω δεν προκειται να το παρω γιατι εχω το 4 και για τον επομενο χρόνο μην πω και 2 ακόμα, φτάνει.Δεν ξέρω πάντως εσύ τι δάκτυλο έχεις, εγω πάντως απο ακρη σε άκρη δεν φτάνω στο S3.....ασε που κοντεψα να βάλω γύψο επειδη μου πονεσε το δακτυλο.. 1
souz Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Η διχρωμία το κάνει ιδιαίτερο από τα αλλα Πολυ ωραιο Sent from my iPad using Insomnia 1
proskopos30 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 πως κανετε ετσι ολοι ρε για ενα κινητο?? εδω η ελλαδα εχει τεραστιο προβλημα και εσεις κανετε σαν μικρα παιδακια???λες και θα σας το δωσει η apple δωρο κανετε. 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε παιδιά έχω μια βασική ερώτηση. Που βρήκε ο άνθρωπος τόσα λεφτά για να αγοράσει 2 iphone 5 και μάλιστα από την Αγγλία που είναι και πιο ακριβά ; Ουαου Sent from my iPad using Insomnia Βασικά δεν αγόρασε μόνο 2, αλλά ένα για κάθε moderator! Τι το περάσεις το insomnia, φτωχοφόρουμ;
manos08 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Απο σημερα ανακηνωθηκαν και τα επομενα μοντελα iPhone: http://future-iphone.ru/#5 1
Dimhav Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μια νέα χρονιά' date=' μια νέα κυκλοφορία iPhone και ο χαμός παραμένει, ίσως μάλιστα γίνεται μεγαλύτερος αν κρίνουμε από τα 2 εκατομμύρια προπαραγγελίες που ανακοίνωσε η Apple μόνο για το πρώτο 24ωρο, ένας αν μη τι άλλο εντυπωσιακός αριθμός.Τι καινούριο φέρνει όμως η 6η γενιά του πιο πετυχημένου smartphone; Διαβάστε τις πρώτες εντυπώσεις μας από το iPhone 5 το οποίο προμηθευτήκαμε πριν λίγες ώρες, ενώ θα επανέλθουμε την επόμενη εβδομάδα με την πλήρη αναλυτική παρουσίαση. Video Link: http://www.youtube.com/watch?v=I7OqxC9DlkY Apple iPhone 5 - Πρώτη Επαφή (video) Sent from my iPhone using Insomnia
Radiatedsoul Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Πολυ ωραιο και στο κρατημα το νεο iphone, δινει μια αισθηση πολυτελιας Sent from my iPhone 5 using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα