petrostr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Κανένα νέο πότε έρχεται Ελλάδα και η τιμή του;;;
Fotis13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Προς το παρον τιποτα,ουτε προπαραγγελιες ουτε διαφημιση θα λιωσουμε στην αναμονη...
petrostr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Πάντως στο www.ebay.co.uk βρίσκεις καινούρια-σφραγισμένα στο κουτί τους, με απόδειξη αγοράς και Unlocked φυσικά!! Δεν ξέρω όμως αν οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας εδώ έχουν ήδη της μικρές sim.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Πάντως στο www.ebay.co.uk βρίσκεις καινούρια-σφραγισμένα στο κουτί τους, με απόδειξη αγοράς και Unlocked φυσικά!! Δεν ξέρω όμως αν οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας εδώ έχουν ήδη της μικρές sim. Σύμφωνα με την εξυπηρέτηση καταναλωτών τόσο στην Cosmote όσο και στη Vodafone, υπάρχουν διαθέσιμες οι nanoSIM. Για την Wind δεν γνωρίζω...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 http://www.tuaw.com/2012/10/05/consumer-reports-iphone-5-is-best-iphone-yet/ Consumer Reports: iPhone 5 is "best iPhone yet"
mourlos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Χτες το βραδυ ειχα μια πρωτη επαφη με ενα λευκο Iphone 5 απο Αμερικη. απο ποιοτητα κατασκευης οπως παντα πολυ μπροστα. Ο ιδιοκτητης της συσκευης το μονο παραπονο που ειχε ηταν για τους χαρτες. Στο χερι δεν εχει καμμια μεγαλη διαφορα απο το 4αρι. Οι τεσσερις ιντσες το κανουν να δειχνει πιο ωραιο απο το προηγουμενο μοντελο. Η οθονη απλα απαιχτη. 1
shinn Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 ισως να ειναι καλυτερο απο το nexus αλλα αμφιβαλλω αν μπορει να συγκριθει με τα galaxy s οπως και να χει οι "νεες" αλλαγες ειναι καπως αμελλητεες (κατα την αποψη μου σαφως) και για την τιμη που θα εχει ειναι παρα πολλα (οπως επισης διαβασα οτι κατι εχει κανει με ενα chip ωστε να περιορισει το 3rd party support σε περιφεριακα... ) apple making money again.
vasilis_g Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά σε ποιες χώρες έχει κυκλοφορήσει ; Sent from my iPhone using Insomnia
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβριου θα ειναι εδω τελικά. 1
Fotis13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 H wind προς το παρον δεν εχει nanosim χτες ρωτησα,ουτε γνωριζουν ποτε θα εχουν διαθεσιμες το ιδιο ισχυει και για την συσκευη Sent from my iPhone using Insomnia Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβριου θα ειναι εδω τελικά. Απο πια εταιρεια? διοτι προπαραγγελιες δεν εχει ανοιξει καμια .
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 H wind προς το παρον δεν εχει nanosim χτες ρωτησα,ουτε γνωριζουν ποτε θα εχουν διαθεσιμες το ιδιο ισχυει και για την συσκευη Sent from my iPhone using Insomnia Απο πια εταιρεια? διοτι προπαραγγελιες δεν εχει ανοιξει καμια . Εστειλε mail η Document σε όσους είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για το 5!
ark1994 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα θα ήθελα να μου πείτε αν αξίζει να μου στείλει ένας φίλος το iphone5 από Αγγλία,με 529 £.δηλαδή περίπου στα 650 ευρώ,οποία δεν ξέρω κατά πόσο θα αυξηθούν με τα έξοδα αποστολης.
Fotis13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Φιλε μου δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα ουτε απο Αγγλια ουτε απο πουθενα μολις μιλησα με apple store sto londino εχει 3-4 βδομαδες αναμονη και εγω απο εκει περιμενα να το παρω και επεσε ακυρο.
ioannouandrew Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά καλησπέρα, είμαι καινούργιος στα περί iPhone. Θέλω να ρωτήσω όποιον ξέρει για την δυνατότητα χρήσης του iPhone 5 διεθνώς. Ένας φίλος μου θα πάει τέλος του μήνα Αμερική και Καναδά και του είπα να μου φέρει ένα iPhone 5 unlocked. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη έκδοση που πρέπει να μου φέρει ώστε να μπορώ να το χρησιμοποιώ σε όποια χώρα θέλω, κυρίως για Κύπρο και Αμερική? Σας ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα