Hal9000 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Μια νέα χρονιά, μια νέα κυκλοφορία iPhone και ο χαμός παραμένει, ίσως μάλιστα γίνεται μεγαλύτερος αν κρίνουμε από τα 2 εκατομμύρια προπαραγγελίες που ανακοίνωσε η Apple μόνο για το πρώτο 24ωρο, ένας αν μη τι άλλο εντυπωσιακός αριθμός.Τι καινούριο φέρνει όμως η 6η γενιά του πιο πετυχημένου smartphone; Διαβάστε τις πρώτες εντυπώσεις μας από το iPhone 5 το οποίο προμηθευτήκαμε πριν λίγες ώρες, ενώ θα επανέλθουμε με την πλήρη αναλυτική παρουσίαση. https://www.youtube.com/watch?v=I7OqxC9DlkY Site: Αναλυτική Παρουσίαση Apple iPhone 5 Δες το Apple iPhone 5 στο GoGadget 1
Downloadpercent Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Στην παρουσίαση λέγανε ότι τους ήταν δύσκολο να το κάνουν πιο λεπτό και τελικά τα κατάφεραν εγώ βλέπω ότι είναι πιο μακρύ κάτω...
tamis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 συγνώμη αλλά δε μπορώ να αφήσω σχολιάσω το γεγονός οτι με ενόχλησε αφάνταστα η φωνή του κυρίου που ακούγεται. μια ανάγνωση τον διαφορών από πρίν και τον χαρακτηριστικών θα βοηθούσε να μην κομπιάζει συνεχώς. ας έκανε μια δυο δοκιμαστικές παρουσιάσεις ώστε να ρέει ο λόγος. κατα τα άλλα ευχαριστώ για την παρουσίαση αναλυτικότατη και παρα πολυ καλή ποιότητα εικόνας. 9
DukeM Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτή η "αίσθηση πολυτέλειας" μας έφαγε... 21
XPHSTOS_ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Καταλαβαίνω την βιασύνη του να προλάβεις να βγάλεις την είδηση νωρίτερα σε σχέση με τον πιθανό ανταγωνισμό... (άλλα forum τεχνολογίας) Αλλά όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω... καλύτερα κείμενα στην παρουσίαση... Σέβομαι τον κόπο των παιδιών και την προσπάθεια που κάνουν... Ίσως είναι το καλύτερο forum αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα πάνω σε θέματα τεχνολογίας και επειδή ακριβώς ο πήχης έχει ανέβει... περιμένω περισσότερα... από τον καλύτερο. Το σχολιό μου δεν απευθύνεται στο συγκεκριμένο post μόνο... Και για πω και εγώ την "μπούρδα" μου.. Δεν μου προκαλεί καμία αίσθηση το νέο iPhone... Το τελευταίο διάστημα το ενδιαφέρον μου επικεντρώνεται γύρω από τις Windows Phone συσκευές... που πιστεύω δικαίως έχουν τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω τους! 16
ant_dls46 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 @Tamis δεν είναι αναλυτική παρουσίαση. Και αν μη Τι άλλο έτρεξε να το αγοράσει για την πάρτι του και σου το παρουσιάζει. Εσύ Που δεν το έχεις πιάσει ποτέ και θες να δεις την παρουσίαση έστω αυτήν την γρήγορη πες ποια άλλη ελληνική κοινότητα το έκανε? 4
souz Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Ειναι πολυ μπροστααα Sent from my iPad using Insomnia 1
vagos456 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Είσαι άπαιχτος! Πολύ γαμάτο αυτό που έκανες και πήγες,και μας έδειξες το τι γίνεται εκεί,και γενικά όλη την φάση!Όπως και πολύ γαμάτη παρουσίαση! Πολύ αναλυτική! Πάντα τέτοια!,αν και μας πώρωσες, και το θέλουμε τώρα! Καλά για το iPhone τι να πούμε, διαμάντι! Το μόνο μείον είναι οι χάρτες,αν και πιστεύω θα λυθεί με ένα app από την google στο apple store. Συνεχίστε έτσι! 2
whiteman7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 θέλετε και "class" παρουσιάσεις...ελληνάρες μια χαρα η πρώτη ματιά που μας εδωσες φίλε μου... φυσικά και θα υπάρξει αναλυτική παρουσίαση δε με εντυπωσιάζει καθόλου το νεο iphone... καλο βράδυ σε όλους 5
dkotanid Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δε με εντυπωσίασε τόσο το iphone 5 παρόλο που είμαι fan της apple, γιατί μ΄αρέσει ο εύκολος τρόπος λειτουργίας του κινητού. Ο λόγος είναι, επειδή είχε διαρρεύσει το σχήμα του αρκετό καιρό πριν και ήθελα να δω κάτι πιο εντυπωσιακό εμφανισιακά. Ως προς τα χαρακτηριστικά είναι ΟΚ...ακόμα καλύτερα, αλλά αυτό το σχήμα...δε μπορούσε να ξεφύγει εντελώς από το iphone 4, να γίνει κάτι εντελώς ξεχωριστό; 3
speedman_26 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Πολύ ωραία παρουσιάσει συγχαρητήρια Sent from my iPhone using Insomnia
kosfil7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε παιδια δν μπορω να μην το πω........τι τηλεκοντρολ hitech ειναι αυτο? 1
nemesiskp Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Πολυ καλη η πρωτη παρουσιαση που μας εκανες.Αν και παντα το iphone με αφηνε αδιαφορο,το μαυρακι στο πισω μερος ειναι πολυ ομορφο. 1
greekparot Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Πολύ καλή παρουσίαση, μπράβο. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα