sidisdim Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 καλησπέρα σας, μόλις πήρα στα χέρια μου τον νέο μου ssd, θα ήθελα να ρωτήσω πως θα μεταφέρω το παλιό μου σύστημα στο νέο ssd χωρίς φορμάτ, γιατί δεν υπάρχει χρόνος για εγκατάσταση από την αρχή. ο παλιός είναι ssd 40gbocz vertex 2 και ο νέος ssd128gb sami 830 θα δοκιμάσω μέσω νορτον ghost να κάνω αντιγραφή όλο τον παλιό σκληρό στον νέο θα παίξει; υπαρχει άλλος τρόπος; μάλλον με το ghost δεν μπορώ να αντιγράψω σκληρό δίσκο! παρά μόνο να τον ghostαρω.
TheELF Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Μια χαρά το κάνει με disk to disk copy στην χειρότερη μετά το cloning να πρέπει να βάλεις τον νέο δίσκο στην θύρα που ήταν ο παλιός για να κάνει σωστά το Boot.
sidisdim Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 να σου πω την αλήθεια δεν βρήκα disk to disk copy αν και με παλιότερη έκδοση υπήρχε. στο Norton Ghost v15 δεν το βρήκα ( τουλάχιστον εγώ και για να μην μπλέκω με image και restore, προτίμησα clone HDD προγράμματα και έκανα την δουλίτσα μου, ευτυχώς πήγαν όλα καλά. ευχαριστώ πάντος για την άμμεση ανταπόκριση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα