Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Laptop μου είναι ένα

Dell N5110

CPU: Intel Core i7 2630QM 2.0 GHz, Μνήμη: 8 GB, GPU: Nvidia GeForce GT 525M ,Win7 64bit

Επειδή είχε κάποιο πρόβλημα (audio stuttering) το laptop πηρα τηλ. το τμημα service της dell και είπαμε να κάνουμε καθαρη εγκατασταση των Windows κι αν δε λυθει και πάλι το πρόβλημα να προχωρήσουμε

σε αλλαγη motherboard (γιατί έχει ενα θέμα και με το touchpad κάποιες φορές) .

Εγω αφου πήρα backup τα αρχεια μου το έκανα format και στις 17:15 τους πηρα ξανά τηλ για να με βοηθήσουν ,έλα όμως που αυτοί δουλεύουν μέχρι τις 17:00

Οπότε αφου μεσολαβει ΣΚ θα χρειαστω τη βοήθειά σας με την εγκατασταση των drivers

Τα ερωτήματα μου είναι

1.Στο site της dell στην κατηγορία netrwork έχει διαφορους drivers ,εγω ποιόν/ους πρέπει να εγκαταστησω;

και

2.Ποιά είναι η σειρά με την οποία πρεπει να εγκαταστησω τους drivers (δηλαδη πρωτα εγκαθιστω τους chipset drivers μετα τους audio drivers μετά ....) για να μην έχω προβλημα

Δημοσ.

το λαπτοπ περιεχει recovery partition το οποιο με 2-3 κλικ σε επαναφερει σε εργοστασιακη κατασταση με τους drivers περασμενους κλπ.

Το προτιμας αυτο η θες να περασεις δικα σου win;

οσο για τους drivers αν επιλεξεις το δευτερο,απλα μπαινεις στην dell και με το service tag κατεβαζεις τα τελευταια που εχει διαθεσιμα για το μοντελο σου.Καλο θα ειναι να γνωριζεις ομως απο πριν τι φοραει μιας κ εχει N5110 με διαφορες παραλλαγες στο hardware.

Δημοσ.

Ξέχασα ν'αναφέρω ότι είχα κάνει επαναφορα στις εργοστασιακές ρυθμισεις αλλα τα προβλήματα επανεμφανιζονταν.

Γι'άυτο μου είπε ο τεχνικός της dell να κάνω καθαρή εγκατασταση ,και μάλιστα διαγραφοντας το recovery partition διοτι θα μπορούσε αυτο να έχει κάποιο πρόβλημα.

Μπές λίγο στο λίνκ που έχω βάλει σε παρακαλώ να δείς στην κατηγορία network που υπάρχουν διάφοροι drivers κι αν ξερεις πες μου ποιους να κατεβασω

Επίσης αφου αναφερεις οτι υπάρχουν διαφορετικά Ν5110 πω μπορω να καταλάβω π.χ. τι κάρτα wifi φοράει;

Δημοσ.

Βάλε το windows update να κατεβάζει αναβαθμίσεις,μεγάλη πιθανότητα να τα βρει μόνο του και να τα περάσει σε κάποια επανεκκίνηση.

Αν θες να τα βρεις μόνος σου,τρέξε το Unknown Device Identifier,αν δεν της βγάζει με το όνομά τους για να καταλάβες ποια να κατεβάσεις από την σελίδα τότε βλέπεις πως στην σελίδα δίνει έμφαση στο pnpid;; Βρες της συσκευές σου στην λίστα και εμφάνισε τα και εσύ και δώσε μας τα pnpid.

Δημοσ.

μπες στην διαχειριση συσκευων κ τσεκαρε ποιες συσκευες εχεις για wifi,BT κλπ.

εγω δεν μπορω να σου πω τι να κατεβασεις.πχ εγω εχω intel N1030 για wifi

Δημοσ.

Θα το ψάξω λίγο μπάς και καταφερω να βρω μονος μοντελα συσκευων που φοραει το laptop,

δεν θελω να του βάλω ακόμα extra προγραμματα, θέλω απλως να βάλω τους drivers και κανα firefox και να το δουλεψω μερικες μερες για να δω αν θα συνεχίσει να βγαζει προβλήματα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...