Moderators Praetorian Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Τα screenshots πάντως είναι άκρως διασκεδαστικά. Το thread χρειαζόταν περισσότερα από αυτά, και λιγότερες παρεξηγήσεις για λογαριασμό της Apple.
deesnider Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Συγγνώμη κύριε ξερόλα που δεν έχω την δική σου νοημοσύνη να καταλάβω τα όσα εσύ καταλαβαίνεις.Το να απομονώνεις λέξεις μου και να βγάζεις αυθέρετα προσβλητικά συμπεράσματα η αλήθεια είναι πως με πειράζει αλλά το προσπερνάω. Στην παράθεση, αυτό που έχει νόημα να μπει, είναι η ουσία. Η ουσία δε στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι η επιμονή σου να θεωρείς ντε και καλά «φτωχούς», όσους δεν αγοράζουν ένα ακριβό προϊόν, αποκλείοντας το ενδεχόμενο να μην το αγοράζουν απλώς επειδή κρίνουν ότι δεν το χρειάζονται, επειδή προτιμούν λόγω χαρακτηριστικών κάποιο άλλο (πιθανότατα εξ ίσου ακριβό), ή απλώς επειδή ....έτσι τους κάνει κέφι, χωρίς να δίνουν εξηγήσεις σε κανέναν κολλημένο. Αναφέρθηκα στον εαυτό μου πριν, λέγοντας ότι έχω την απόλυτη οικονομική άνεση, να δαπανήσω το ποσό που απαιτεί η αγορά τόσο του iPhone, όσο και οποιουδήποτε άλλου smartphone. Για 'σένα βέβαια, το γεγονός ότι δεν το έχω κάνει, έχει μόνο μία εξήγηση: Δεν έχω την οικονομική άνεση και γράφω φούμαρα στα φόρουμ για να πουλήσω μούρη... Για να τελειώνουμε δε μ' αυτή τη χιλιοπιπιλισμένη καραμέλα περί απομόνωσης λέξεων, ολόκληρη η παράγραφος η οποία περιείχε αυτό που ...σκοπίμως απομόνωσα, ήταν αυτή: «Ίσως θα ήταν καλύτερα να μην σε νοιάζει το τι κάνουν άλλοι αλλά το τι κάνεις εσύ. Το ότι είσαι φτωχός δεν σημάινει ότι πρέπει να τα βάψεις μαύρα, σίγουρα ύπαρχει και ένα τηλέφωνο και για σένα, στην αγορά έχει δίαφορα που ξεκινάνε απο 10 ευρώ.» Για πες μου ποιο από τα σημεία της τα οποία παρέλειψα, αλλάζει την ουσία αυτού που λέω; Το «δεν σημάινει ότι πρέπει να τα βάψεις μαύρα», το «σίγουρα ύπαρχει και ένα τηλέφωνο και για σένα», ή το «στην αγορά έχει δίαφορα που ξεκινάνε απο 10 ευρώ.»; Όχι τίποτε άλλο, αλλά στο τέλος θα μας πεις ότι αν θέλουμε να παραθέσουμε μήνυμά σου, θα πρέπει να αναζητούμε και να παραθέτουμε όλες τις δημοσιεύσεις σου στο insomnia, προκειμένου να μη χαθεί το νόημα... Το παράδειγμα για την ferrari γιατί το έθεσες γιατί είμαι μάλλον πολύ χαζός για να καταλάβω??Δεν το είπες για να αποδείξεις πως ενώ είναι πανάκριβη και λίγοι μπορούν να την αγοράσουνε δεν την κράζουν??Ε, κάνεις λάθος την κράζουνε... Το εξήγησα: Παραθέτεις ως απάντηση στο παράδειγμά μου, το κράξιμο που ρίχνουν οι κάτοχοι «πειραγμένων» civic, των οποίων το ισχυρότερο επιχείρημα είναι το πόσες ...κολόνες ρίχνουν άμα λάχει με το τουρμπισμένο οικογενειακό τους (πριν ξυπνήσουν...), σε ένα αυτοκίνητο του οποίου η συνολική εξέλιξη πριν βγει στην παραγωγή, βασίζεται στην ...F1! Συγνώμη αλλά, όταν αναφερόμουν σε «γνώστες ή μη», δεν πέρασε απ' το μυαλό μου ότι έπρεπε να συμπεριλάβω (σε μια συζήτηση που αφορά στη Ferrari) και την ανάξια λόγου τρίτη κατηγορία, τους ...ανεγκέφαλους καυλόγκαζους των λιμανακίων... Η απάντησή μου λοιπόν, στο «Ε, κάνεις λάθος την κράζουνε...», δεν είναι άλλη από το «Να κι αν την κράζουνε, να κι αν όχι...». Όταν φέρεις στην κουβέντα κάποια σοβαρή κατηγορία οδηγών, το συζητάμε ξανά... Καλά κάνεις και τον σχολιάζεις το ξεβράκοτο, αλλά όταν κάθε φορά που βγαίνεις στο κέντρο ψάχνεις τον τύπο με το δερμάτινο σόβρακο για να τον σχολιάσεις....κάτι δεν μου πάει κάλα. Μα, αυτή είναι όλη η ουσία! Ότι δε χρειάζεται να τους ψάξει κανείς. Φροντίζουν από μόνοι τους να διαφημίζουν την κατάντια τους, με τις κατασκηνώσεις έξω από τα μανάβικα... Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2012 από deesnider 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 @Βασίλη,επειδή δεν ξερω,εσύ όσο το χρησιμοποιείς στην Αθήνα,έχεις εντοπίσει κάποιο λάθος;Λάθος διαδρομή,κλπ; Επίσης,τι εννοείς δεν έχει ανοίξει το navigation στην Χώρα μας,η Google; Μέχρι τώρα σε διαδρομές εντός Αττικης δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα πέρα από μερικά λάθη σε μονοδρομους κλπ που μου παρουσιάζονται ούτως ή άλλως και στα κανονικα GPS. Κατα 99% οι διαδρομές που προτείνει ειναι ίδιες με το google maps. Για το navigation εννοώ πως δεν σου προσφέρει τη φωνητική καθοδήγηση καθώς και τη σχετική (εντυπωσιακή) 3d εμφάνιση κατα τη διαδρομή. Δες το screenshot που έβαλα 2 σελίδες πριν. Μα, αυτή είναι όλη η ουσία! Ότι δε χρειάζεται να τους ψάξει κανείς. Φροντίζουν από μόνοι τους να διαφημίζουν την κατάντια τους, με τις κατασκηνώσεις έξω από τα μανάβικα... Off topic: Αν ήθελα να γίνω κακός θα έλεγα πως κάποιοι ειναι έξω από "μαναβικα" και περιμένουν να αγοράσουν "μπανανες" και αντίστοιχα άλλοι ειναι έξω από αλλά καταστήματα και περιμένουν να αγοράσουν ...μαϊμουδες (άντε κινεζιές για να καταλαβαινομαστε αντίστοιχα). 1
gnsX Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Έχει πολύ πλάκα για "μας" τους αδιάφορους με τα smartphones,ο διαγωνισμός για το ποιος είναι πιο έξυπνος και το ότι αποκαλεί ο μεν πρόβατο τον δε και αντίστροφα. Οι Android fans αποκαλούν πρόβατα τους Apple fans γιατί έσκασαν 700 ευρώ και πήραν ένα κινητό που έχει χάλια χάρτες,όταν αυτοί έσκασαν 500 ευρώ και έμειναν με το πουλί στο χέρι μόλις 1 χρόνο μετά στο θέμα αναβάθμισης. Και για κερασάκι στην τούρτα πετάχτηκε και ο Windows Phone fan,όταν κάποιος παρόμοιος πέρυσι έσκαγε 600 ευρώ για το Lumia και άκουγε υποσχέσεις για αναβάθμιση σε Apollo και τελικά πήρε και αυτός το 3 το μακρύτερο. *Ότι έχει δίκιο ο atheatos το αφήνω απ' έξω,οι χάρτες είναι θέμα του iOS 6 και όχι του iphone 5,αλλά δεν φαίνεται να νοιάζει και κανέναν,λογικό βέβαια μιας και οι περισσότεροι που κράζουν έχουν Android οπότε η αναβάθμιση του OS είναι ψιλο-άγνωστη έννοια γι' αυτούς . *Συνεχίστε 5
slammingr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Σου φτάνουν αυτοι οι λόγοι? Οι χάρτες της είναι πολύ πίσω απο τον ανταγωνισμό. και παλι δεν μου απαντησες. η Apple τι φταιει σε αυτό; αυτο θα πει hater.αλλα του λες αλλα σου λεει...
artshadows Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 δηλαδη για να καταλαβω και εγω που δεν ασχολουμαι με το αθλημα , το προβλημα ειναι το οτι ενω μπορουμε να εχουμε gmAPS στο IPHONE και λειτουργει τελεια , δεν ειναι πια ενσωματομενοι και η πρεπει να τουσ κατεβασουμε η θα χρησημοιησουμε του ενσωματομενους που προσ το παρον δεν λειτουργουν σωστα.Διορθωστε με αν κανω λαθος
ant_dls46 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Το πρόβλημα είναι πως όλες οι εταιρίες στα δίνουν όλα έτοιμα ενώ το iPhone δεν σου έδωσε τους χάρτες και οι φίλοι από εδώ αντί να το αντιληφθούνέ κάθονται και δικαιολογούνέ την εταιρία λες και έχουνε μετοχές.Δεν λέμε κάτι κακό κουβέντα γίνεται αλλά δεν μπορώ να ακούω ότι η apple τους έβγαλε σε beta έκδοση όπως είπε ένας πιο πάνω 3
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Το πρόβλημα είναι πως όλες οι εταιρίες στα δίνουν όλα έτοιμα ενώ το iPhone δεν σου έδωσε τους χάρτες και οι φίλοι από εδώ αντί να το αντιληφθούνέ κάθονται και δικαιολογούνέ την εταιρία λες και έχουνε μετοχές.Δεν λέμε κάτι κακό κουβέντα γίνεται αλλά δεν μπορώ να ακούω ότι η apple τους έβγαλε σε beta έκδοση όπως είπε ένας πιο πάνω H Google δηλαδή σου δίνει έτοιμη την φωνητική πλοήγηση και το 3d view στις android συσκευές?
deesnider Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Off topic: Αν ήθελα να γίνω κακός θα έλεγα πως κάποιοι ειναι έξω από "μαναβικα" και περιμένουν να αγοράσουν "μπανανες" και αντίστοιχα άλλοι ειναι έξω από αλλά καταστήματα και περιμένουν να αγοράσουν ...μαϊμουδες (άντε κινεζιές για να καταλαβαινομαστε αντίστοιχα). Σ' έχασα...
kirileman Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 1) Οι χάρτες αυτή τη στιγμή είναι άθλιοι. 2) Το iPhone 5 σπέρνει (εμφανισιακά, από ταχύτητα, τα πάντα όλα) 3) Το iPhone 5 είναι πανάκριβο. 3
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Σ' έχασα... Don't worry με αφορμή τη δική σου φράση το έγραψα, δεν έχει να κάνει με σένα!
kurkosdr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Αδαείς... τι να πει κανείς. Πρόκειται για το όραμα της Apple για το πως θα έπρεπε να ειναι ο κόσμος. 2
NOTIOS1981 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Bρηκα τον τυπο με το δερματινο σωβρακο!!! http://www.youtube.com/watch?v=KYJNXdL5DLM&feature=player_embedded
aris1986 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Εάν ζούσε ο Steve Jobs δεν θα άφηνε να βγει σε κυκλοφορία iphone με τόσο μεγάλες ελλείψεις. Mη σου πω δικό του πλάνο ήταν. Πριν "φύγει" είχε χαράξει ήδη την πολιτική της εταιρίας και που να "χτυπήσουν".
andypolitis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Στην παράθεση, αυτό που έχει νόημα να μπει, είναι η ουσία. Η ουσία δε στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι η επιμονή σου να θεωρείς ντε και καλά «φτωχούς», όσους δεν αγοράζουν ένα ακριβό προϊόν, αποκλείοντας το ενδεχόμενο να μην το αγοράζουν απλώς επειδή κρίνουν ότι δεν το χρειάζονται, επειδή προτιμούν λόγω χαρακτηριστικών κάποιο άλλο (πιθανότατα εξ ίσου ακριβό), ή απλώς επειδή ....έτσι τους κάνει κέφι, χωρίς να δίνουν εξηγήσεις σε κανέναν κολλημένο. Αναφέρθηκα στον εαυτό μου πριν, λέγοντας ότι έχω την απόλυτη οικονομική άνεση, να δαπανήσω το ποσό που απαιτεί η αγορά τόσο του iPhone, όσο και οποιουδήποτε άλλου smartphone. Για 'σένα βέβαια, το γεγονός ότι δεν το έχω κάνει, έχει μόνο μία εξήγηση: Δεν έχω την οικονομική άνεση και γράφω φούμαρα στα φόρουμ για να πουλήσω μούρη... Για να τελειώνουμε δε μ' αυτή τη χιλιοπιπιλισμένη καραμέλα περί απομόνωσης λέξεων, ολόκληρη η παράγραφος η οποία περιείχε αυτό που ...σκοπίμως απομόνωσα, ήταν αυτή: «Ίσως θα ήταν καλύτερα να μην σε νοιάζει το τι κάνουν άλλοι αλλά το τι κάνεις εσύ. Το ότι είσαι φτωχός δεν σημάινει ότι πρέπει να τα βάψεις μαύρα, σίγουρα ύπαρχει και ένα τηλέφωνο και για σένα, στην αγορά έχει δίαφορα που ξεκινάνε απο 10 ευρώ.» Για πες μου ποιο από τα σημεία της τα οποία παρέλειψα, αλλάζει την ουσία αυτού που λέω; Το «δεν σημάινει ότι πρέπει να τα βάψεις μαύρα», το «σίγουρα ύπαρχει και ένα τηλέφωνο και για σένα», ή το «στην αγορά έχει δίαφορα που ξεκινάνε απο 10 ευρώ.»; Όχι τίποτε άλλο, αλλά στο τέλος θα μας πεις ότι αν θέλουμε να παραθέσουμε μήνυμά σου, θα πρέπει να αναζητούμε και να παραθέτουμε όλες τις δημοσιεύσεις σου στο insomnia, προκειμένου να μη χαθεί το νόημα... Το εξήγησα: Παραθέτεις ως απάντηση στο παράδειγμά μου, το κράξιμο που ρίχνουν οι κάτοχοι «πειραγμένων» civic, των οποίων το ισχυρότερο επιχείρημα είναι το πόσες ...κολόνες ρίχνουν άμα λάχει με το τουρμπισμένο οικογενειακό τους (πριν ξυπνήσουν...), σε ένα αυτοκίνητο του οποίου η συνολική εξέλιξη πριν βγει στην παραγωγή, βασίζεται στην ...F1! Συγνώμη αλλά, όταν αναφερόμουν σε «γνώστες ή μη», δεν πέρασε απ' το μυαλό μου ότι έπρεπε να συμπεριλάβω (σε μια συζήτηση που αφορά στη Ferrari) και την ανάξια λόγου τρίτη κατηγορία, τους ...ανεγκέφαλους καυλόγκαζους των λιμανακίων... Η απάντησή μου λοιπόν, στο «Ε, κάνεις λάθος την κράζουνε...», δεν είναι άλλη από το «Να κι αν την κράζουνε, να κι αν όχι...». Όταν φέρεις στην κουβέντα κάποια σοβαρή κατηγορία οδηγών, το συζητάμε ξανά... Μα, αυτή είναι όλη η ουσία! Ότι δε χρειάζεται να τους ψάξει κανείς. Φροντίζουν από μόνοι τους να διαφημίζουν την κατάντια τους, με τις κατασκηνώσεις έξω από τα μανάβικα... Λοιπόν για να είμαι ξεκάθαρος, δεν θεωρώ φτωχό όποιον δεν έχει iphone. Απλά το βρίσκω ως μια λογική εξήγηση για κάποιον που όπου σταθέι και όπου βρεθεί βγάζει χολή. Το μήνημα μου που μπήκες στον κόπο να υπογραμμίσεις έχει ειρωνικό χαρακτήρα και ήρθε ως απάντηση σε ένα προσβλητικό μήνημα χρήστη, ο οποίος έλεγε "τι κρίμα που είμαι φτωχός και δεν μπορώ να πάρω iphone (σε αυτό όμως δεν σκάλωσες). Για την ferrari, δεν μπορείς να καταλάβεις ότι δεν διαφωνούμε!! Προφανώς δεν έχει καμία σχέση με οποιοδήποτε πειραγμένο κουβά! Απλά και εκέι υπαρχουν άτομα όπως και στο iphone που λένε για να λένε. Αν φίλε μου όλο το κράξιμο έχει να κάνει με τους 1500 κατασκηνωτές που έχεις φάει σκάλωμα οκ, και έγω μαζί σου. Αλλά εγώ βλεπώ ότι από την στιγμή που κάποιος θέλει iphone, σύμφωνα με τα λεγόμενα ορισμένων πρέπει να έχει κάποιο πρόβλημα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα