Alxnks Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Έμπειροι στην Apple. Τop of the line και superior πράγματα κατά τα άλλα και σε μια από τις ποιο σημαντικές εφαρμογές ούτε καν ένα Beta Testing. Δεν πειράζει θα το κάνουν όσοι έχουν να διαθέσουν 670+ ευρώ τζάμπα. http://theamazingios...n-trough-turkey Και για να γελάσουμε και λίγο... μηπως εχουν επιλογη διαδρομης...''με τα πιο πολλα αξιοθεατα''; 1
Still_Shady Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 E ρε smartphone με 700$ να σου πετυχει, χαχαχα. Ακομα και το Nokia C5-03 που εχω, εχει καλυτερους χαρτες και σε offline mode! 3
NOTIOS1981 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Σημασια δεν εχει ο προορισμος αλλα το ταξιδι..... χαχαχαχα Epic Fail........ Τουλαχιστον λεει στον χρηστη να παρει και διαβατηριο μαζι;;;; 14
Bourdoulas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Πάντως μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Εντάξει πες ότι στον υπόλοιπο κόσμο δεν έχουν ιδέα. Τις ΗΠΑ πως τις "στραβώσανε" έτσι; Ναι η TomTom φταίει. Γιατί τα GPS της TomTom είναι το ίδιο χάλι με τους χάρτες του iOS, not!
kirileman Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Και έλεγα, πότε θα βγει και αυτό το τρολοthread στην πρώτη σελίδα; 2
runner1 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι ρε συ kirileman......το thread σου φταίει που έκανε λαλακία η Apple!!!Κι εγώ μόλις το είδα έλεγα..."που είσαι κι εσύ να πεις τα δικά σου"!!!! Πέρα από την πλάκα...από την στιγμή που πήραν τους χάρτες της εταιρείας Tom Tom και ταυτόχρονα ΔΕΝ θέλουν οι χρήστες τους να χρησιμοποιούν τους Google Maps, ΟΦΕΙΛΑΝ στο "πανάκριβο-αξιόπιστο" προϊόν τους να δώσουν κάτι έστω αποδεκτό στον κόσμο που τους ΞΑΝΑΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ!Αυτοί απλά έκαναν πάλι πασαλείμματα του στυλ Siri και το πλάσαραν σαν κάτι φοβερό!Ένα ακόμη πρόβλημα είναι ότι το Siri τουλάχιστον στην Αμερική δούλευε όπως δούλευε.Οι συγκεκριμένοι χάρτες είναι απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ! 5
SOCRATIS1000 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Οταν η Google έχει 12 χρόνια προϋπηρεσία στους χάρτες έρχεται με το έτσι θέλω η apple και νομίζει ότι σε 6 μήνες θα αντικαταστήσει την δουλειά τις Google με τους δικους τις χάρτες.Κούνια που σε κούναγε Apple. Καλα ενταξει,δεν τους φτιανει η apple.Ολοκληρη tom tom τους βγαζει που και εγω δεν ξερω ποσα χρονια δινει πλοηγους, 1
skoinovatis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Καλα,για τον kirileman,η apple δε φταίει ποτε και όλοι οι άλλοι,απλά τρολλαρουν! Απλα δεν έχει νόημα,το να σχολιάζουμε τι λέει,σε θέματα που αφορουν την apple! Τουλάχιστον,όπως είπαν και οι περισσοτεροι,ας βγεί ένα app με το google map,μέχρι να φτιάξουνε το δικό τους! 5
SOCRATIS1000 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Η Apple φαίνεται να ετοιμάζει απανωτά updates ενώ και η Google ετοιμάζει τους δικού της χάρτες για συσκευές με iOS.
Timonkaipumpa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Ελπίζω να μην είναι η αρχή αυτή για την αντιγραφή συνηθειών της MS.... Θα μπορούσαν να το καθυστερήσουν και να το ενσωματώσουν όταν είναι 100% σίγουροι ότι δουλεύει. Ειδικά αυτή η σιγουριά είναι κάτι που πληρώνουμε στην Apple. Ελπίζω να είναι η εξαίρεση αυτό το στραβοπάτημα. 1
tritonas00 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Κλασικές βλακείες των hater είναι αυτα. Εμένα μια χαρα τα δείχνει, ορίστε και screenshot. :lol: Ελεος ρε damastes κλαιω :lol: 1
thanocaster Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν ξέρω τί παίζει, αλλά σε iPhone 4S βλέπω Paddington και Sagrada Familia στις σωστές τοποθεσίες. Παρόλαυτά, η γενική κλήση των ονομάτων στην Αθήνα ισχύει.
kirileman Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Καλα,για τον kirileman,η apple δε φταίει ποτε και όλοι οι άλλοι,απλά τρολλαρουν! Απλα δεν έχει νόημα,το να σχολιάζουμε τι λέει,σε θέματα που αφορουν την apple! Ναι, ναι, όπως τα λες... http://www.insomnia....30#entry4969522 http://www.insomnia....60#entry4970764 Ελπίζω να είναι σαφής η διαφορά του "ασκώ κριτική σε ένα προιόν" από το "ανοίγω ένα θέμα για να τρολάρουμε όλοι εμείς οι haters". Εδώ συμβαίνει το 2ο, ένα νέο πεδίο βολής για κάθε android fan, γι' αυτό και τα σχόλια δεν επικεντρώνονται μόνο στους νέους χάρτες αλλά σε "ό,τι του φανεί του λολοστεφανή" 1
Macgneto Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά χαλαρώστε λίγο ...είναι κάτι καινούργιο. Θα διορθωθεί αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Και στην τελική εμένα εδώ στην περιοχή μου (Κόρινθος) σας πληροφορώ πως κάποιους δρόμους μου τους βγάζει πιο καλά απο ότι το google maps. Λίγο υπομονή θέλει και όλα θα φτιάξουν. 1
Nomedor Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Και για να κάνουμε λίγο πλάκα http://9gag.com/gag/5419582 16
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα