Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγω αυτό το θέμα γιατί απασχολεί φαντάζομαι πολύ κόσμο που σκέφτεται να πάρει καινούργιο μηχάνημα η να αναβαθμίσει αυτό που έχει.Πείτε μας της άποψη σας ειδικοί και μη για να μάθουμε όλοι μας.Γιατί πολλές φορές παρασυρόμαστε απο reviews και γνωμες και ανεβαίνουμε budget χωρίς λόγο.

post-244051-0-83770100-1348235776_thumb.jpg

Δημοσ.

Ανάλογα με το τι κάνεις. Για μένα οι FX 81XX έχουν συγκεκριμένο αγοραστικό κοινό: Eρασιτεχνικό video editing + overclocking + αξιοπρεπέστατη all around χρήση. Όποιος θέλει όλα τα παραπάνω και έχει σχετικά περιορισμένο μπάτζετ, η AMD του δίνει μια πολύ τίμια επιλογή. Όποιος θέλει τον καλύτερο all around θα πάει στον i5 και όποιος θέλει μια πιο pro χρήση θα παει στον i7. Για όλα υπάρχει λύση. Οι μόνοι επεξεργαστές που για μένα δεν έχουν κανέναν νόημα σαν αγορά είναι κάτι athlon.

  • Like 1
Δημοσ.

Χρειάζονται κατά την γνώμη μου επαγγελματίες και άνθρωποι που κάνουνε rerendering κ.λ.π. Τώρα για μένα προσωπικά θα απαντήσω όχι , αν και μου τον χάριζαν δεν θα έλεγα όχι.

  • Like 2
Δημοσ.

καθε επεξαργαστης καλυπτει συγκεκριμενο αγωραστικο κοινο,ειναι στην επιλογη και κριση του καθενος να επιλεξει επεξεργαστη με βαση τις αναγκες του..

αμα θες να ripαρεις σε cluster mode η και απλα απο 1 και μονο pc ο amd σου δινει μεγαλο προβαδισμα.. το ιδιο ισχυει και στο βιντεο editing.

το θεμα ειναι να μην μπεις στο τρυπακι των benches και ποιος ειναι ο καλυτερος επεξεργαστης κλπ κλπ γιατι εκει καταλαβαινεις οτι μπορει να μην αξιοποιεις ουτε το 30% του επεξεργαστη που αγωρασες με αποτελεσμα το ερωτημα του τιτλου :)

  • Like 1
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον Δεινόσαυρο. Στους υποψήφιους αγοραστές 8πύρηνων θα έβαζα κι αυτούς που για οποιονδήποτε λόγω αναβαθμίζουν αρκετά σπάνια και δεν τους χαλάει να δώσουν κάτι παραπάνω σήμερα. Πχ κάποιος με τον C2D Q6600 στέκεται ακόμα αρκετά αξιοπρεπώς παρότι κοντεύει να πιάσει τα 6 χρόνια.

Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι τι κάνει ο κάθε επεξεργαστής από μόνος του. Αν δεν υποστηριχτεί από αντίστοιχο λογισμικό, μια τρύπα στο νερό θα είναι οι 8 cores (που δεν είναι 8cores αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).

 

Με τη σημερινή πραγματικότητα, θα πόνταρε κανείς ότι οι developers στο μέλλον θα ασχοληθούν με την AMD και την αξιοποίηση των επεξεργαστών της, όταν η ίδια έχει δηλώσει σε όλους τους τόνους ότι αποσύρεται από το κυνήγι των επιδόσεων και των high end επεξεργαστών? Δεν το νομίζω.

 

Δυστυχώς σε λίγο καιρό η intel θα παιζει μπάλα μόνη της ουσιαστικά και θα χρειαζόμαστε τόσους πυρήνες, όσους μας δίνει. Με αυτήν την έννοια, ένας i5 πέρα από καλύτερος συνολικά είναι και πιο future proof από έναν bulldozer.

Δημοσ.

Τα 'χουμε πει τόσες φορές.

 

Τι κάνει η πλειοψηφία των χρηστών; Facebook, facebook, facebook, youtube και κανα twitter. Ε και τα athlonια πολύ είναι για τέτοια χρήση.

 

Ας σταματήσουμε να κρυβόμαστε πίσω απ' το δάχτυλό μας.

  • Like 5
Δημοσ.

Τα 'χουμε πει τόσες φορές.

 

Τι κάνει η πλειοψηφία των χρηστών; Facebook, facebook, facebook, youtube και κανα twitter. Ε και τα athlonια πολύ είναι για τέτοια χρήση.

 

Ας σταματήσουμε να κρυβόμαστε πίσω απ' το δάχτυλό μας.

 

και αν αύριο θελήσω να παίξω τα τελευταία παιχνίδια και επίσης θέλω να ασχοληθώ με 3D Animation (3DsMax), τι κάνουμε?

Δημοσ.

Μίλησα για το μέσο χρήστη, εκείνοι που ασχολούνται με gaming και άλλες εφαρμογές ανήκουν σε άλλη κατηγορία.

 

Κοίτα γύρω σου (δεν εννοώ εδώ στο forum) πόσοι ανήκουν αποκλειστικά στην πρώτη κατηγορία.

Δημοσ.

και αν αύριο θελήσω να παίξω τα τελευταία παιχνίδια και επίσης θέλω να ασχοληθώ με 3D Animation (3DsMax), τι κάνουμε?

 

Γιατί δεν ανοίγεις ένα νέο θέμα συμπληρώνοντας αυτό? http://www.insomnia.gr/topic/391825-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/

Δημοσ.

Τα 'χουμε πει τόσες φορές.

 

Τι κάνει η πλειοψηφία των χρηστών; Facebook, facebook, facebook, youtube και κανα twitter. Ε και τα athlonια πολύ είναι για τέτοια χρήση.

 

Ας σταματήσουμε να κρυβόμαστε πίσω απ' το δάχτυλό μας.

 

το ισοδύναμο του athlon είναι ο Pentium D για intel? γιατι με το συστημα της υπογραφής μου πολλες facebook εφαρμογές/παιχνίδια σέρνονται σε win7+firefox.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...