rhomio Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Σε ενα λαπτοπ Αmilo της Fujitsu, προσπαθω να κανω ολη μερα φορματ και να περασω ειτε τα windows 7 ειτε τα xp ειτε τα vista και μου βγαζει ολη την ωρα το ιδιο μηνυμα bootmgr is missing. Αποκλειεται να λειπει καποιο αρχειο ή να ειναι κατεστραμενο αφου το βγαζει σε ολα τα dvd. Καποια βοηθεια? Ευχαριστω.
raid_av Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Μηπως εχεις πανω κανα usb stick η εξωτερικο δισκο usb και προσπαθει να bootαρει απο εκει ? Μπες στο bios και σιγουρεψου οτι σαν πρωτη boot συσκευη ειναι δηλωμενο το CD-ROM.
rhomio Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν εχω τπτ κουμπωμενο επανω φιλε μου. Μπηκα εβαλα ως πρωτη συσκευη να μπουταρει το cd rom dvd rom. Tωρα παιρνω απτον θειο αλλη εκδοση των 7 να δοκιμασω. Γιατι σε μια των 7 που δοκιμασα φορτωνε κανονικα εφτανε μεχρι τ οσημειο που διαλεγες partitions και μετα φορτωνε για κανα 10λεπτο (εκει που κανει αποσυμπιεση των αρχειων) και μετα εβγαζε μηνυμα οτι καποια αρχεια λειπουν.
raid_av Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Οσο και να σου ακουγεται παραξενo αν και με το αλλο cd που ετοιμαζεις εχεις το ιδιο προβλημα ,μεγαλη πιθανοτητα ειναι να φταιει το cd-rom.
rhomio Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Παλι εφτασε σε εκεινο το σημειο και ξανα εβγαλε το ιδιο μηνυμα, οτι τα windows δεν ειναι δυνατο να εγκαταστησουν απαιτουμενα αρχεια. Το αρχειο ισως ειναι κατεστραμμενο η λειπει. Κωδικος σφαλματος 0x80070017. Και εγω πιστευω οτι κατι εχει το cd rom αλλα αφου παιζει εργα κτλ, παραξενο. Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να κανω φορματ?
TheELF Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Τράβα αν μπορείς μια φωτογραφία να δούμε το μήνυμα,αν θες μπορείς να φτιάξεις usb για εγκατάσταση,αυτό για τα 7 Windows 7 USB/DVD download tool,αυτό για xp WinToFlash 1
rhomio Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Το τελειωσα ηδη παιδια ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. Τελικα εκανα απο usb, βρηκα το tool που αναφερεις πιο πανω. Ευχαριστω και παλι.
rhomio Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδια, εχω ακομα ενα προβληματακι και για να μην ανοιγω new topιc ας το βαλω εδω. Οταν εκανα φορματ απο usb στο λαπτοπ χτες, ελπειδη δεν ειχα usb στικακι, χρησιμοποιησα την 4 gb καρτα μνημης της ψηφιακης μου, και επειδη εγινε σβησιμο με εκεινο το tool ολων των αρχειων που ειχε μεσα, τωρα δεν λειτουργει στην ψηφιακη, με βγαζει μηνυμα σφαλμα καρτας μνημης. Λογικα θα πρεπει να φορμαριστει ξανα για την ψηφιακη ετσι? Αν μπορει καποιος να με πει πως το κανουμε αυτο θα ημουν ευγνωμων. Η ψηφιακη μου ειναι Canon digital IXUS 900 Ti. EDIT Τελικα το βρηκα και το εκανα μεσα απο την καμερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα