Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Εδώ και αρκετό καιρό έχω πρόβλημα με το λάπτοπ( VAIO VGN-NR21S) . Μου παρουσιάζει ένα πρόβλημα όπου η οθόνη βγάζει περίεργα μπλέ πίξελς και κολάει ξαφνικά. Η περίεργα σύμβολα σε μαύρη οθόνη. Μερικές φορές έκανα την επαναφορά συστήματος των Windows 7 και φτιαχνόταν αλλά ξαφνικά χαλάει πάλι. Σε ασφαλή λειτουργία άλλες φορες δουλεύει κανονικά και άλλες όχι. Προσπάθησα να κάνω update το driver αλλά δεν φαίνετε να υπάρχει καινούργιος, που δεν το νομίζω. Δοκίμασα απο το site τς Nvidia αλλά δεν μου δεχόταν το driver ή έλεγε ότι υπάρχει ήδη. Όποιες φορές δούλευε έβγαζε το μνμ ότι το Nvidia Compatible Windows Vista Kernel mode Driver 156.65 σταμάτησε και ανακτήθηκε επιτυχώς. Τι μπορώ να κάνω???

Δημοσ.

Κάτι με τον driver παίζει , Ξήλωσε driver τελείως (χρησιμοποίησε Youruninstaller , revouninstaller για αυτή την δουλειά) και βάλε από το Windows update των 7 να σου εγκαταστήσει τον πιο ιδανικό.

Δημοσ.

Δεν ειναι απολυτο οτι φταιει ο driver..

Συνηθως το κανει όταν εχει καποιο θεματακι η καρτα γραφικων..για να μη κολησει ολοκληρο το συστημα κανει αυτο..

Καποιες φορες στο φιλο βεβαια κολλησε και τελειως το συστημα..

Θα ελεγα με σχετική σιγουρια οτι κατι παιζει με θερμοκρασίες ...αν το αφησει ετσι καποια στιγμη η καρτα δε θα δουλευει καθολου..ισως βεβαια και να εχει χαλασει ηδη..

Το πρωτο που θα πρεπει να κανει είναι να καθαρισει το εσωτερικο του λαπτοπ,καθαρισμος ψυκτρας vga κλπ..

Απο κει και περα βλεπει..Αν μπορει ο φιλος ας δει θερμοκρασιες και με το hwmonitor να μας πει τι παιζει..

Δημοσ.

παιδιά έκανα ένα windows update και βρήκε 95 ενημερώσεις!!!τα έκανα όλα...το πρόβλημα φτιάχτηκε απο τν άποψη οτι δουεύει κανονικά μόνο που δεν έχω το driver για την κάρτα...Δεν εγκαθίσταται ενώ είναι το σωστό!!!

Δημοσ.

το συγκεκριμένο μοντέλο όπως και πολλά άλλα με την 8400 της nvidia έχουν αυτό το πρόβλημα ,κάποια μάλιστα είχαν αποσυρθεί,θέλει reballing resolder η κάρτα γραφικών

Δημοσ.

Τι σημαίνει αυτο? (Δείτε φωτο απο την οθόνη του λαπτοπ fm07dx.jpg )

Δεν το τράβηξε η φωτό....δίκιο έχεις καθώς έψαξα λίγο και αυτό ειναι το πρόβλημα...το κούνησα λίγο και έφτιαξε χαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...