Προς το περιεχόμενο

ps3 ebay

karapro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αντε λεει οτι παιζει αυτος που το πουλαει

αμα σου ρθει εσενα και δε παιζει τοτε ποιος φταιει; αυτος που στο βρηκε;

σοβαρεψου !!!

Δημοσ.

@mts για αυτο λεω μεχρι 30 ευρω για να μην χασω πολλα!

@naruto14 αμα μπεις εχει πολλα ακομα και με 20 αλλα δεν καταλαβαινω αν ειναι καλα ή οχι

Δημοσ.

και γιατι δε δινεις 150 να παρεις ενα σλιμ απο εδω (βλεπε αγγελιες) που θα παιζει σιγουρα.

δες το και σαν επενδυση να το παρεις με cfw

Δημοσ.

Μην το ψάχνετε, με 20 ευρώ ούτε ps3 ούτε psp θα βρείτε, εκτός αν έχουν κάποια βλάβη ή σπασμένη οθόνη και πάνε για ανταλλακτικά. Μόνο κάνα DS παίζει να βρείτε που να δουλεύει. Το δικό μου το είχα πάρει όντως 20 ευρώ, αλλά κι αυτό είχε σπασμένο το ένα hinge της οθόνης.

Δημοσ.

@ naruto ειμαι νεος στις κονσολες αλλα ξερω τη διαφορα στις δυνατοτητες μεταξυ των 2 παιχνιδομηχανων. το psp μπορεις να το εχεις και για τη τηλεοραση και για εξω (2 σε 1!!).

@cris 41 δες εδω μεχρι και με 15 λιρες υπαρχουν προσφορες αλλα θα πρεπει να συνυπολογισεις και τα μεταφορικα.

προσωπικα προτιμω απο Ελληνα (ιδιωτη η καταστημα) για να δω με τα ματια μου οτι δουλευει και για να εχω αμεση επαφη για απορια η προβλημα αν χρειαστει.

Δημοσ.

@cris 41 δες εδω μεχρι και με 15 λιρες υπαρχουν προσφορες αλλα θα πρεπει να συνυπολογισεις και τα μεταφορικα.

προσωπικα προτιμω απο Ελληνα (ιδιωτη η καταστημα) για να δω με τα ματια μου οτι δουλευει και για να εχω αμεση επαφη για απορια η προβλημα αν χρειαστει.

Με τα μεταφορικα μπορει καποιος να σου βαλει 1 λιρα το πσπ και να σου τα βαλει ολα στα μεταφορικα. Ή να κανει το αντιθετο και να βαλει μεταφορικα δωρεαν και να τα εχει προσθεσει στην τιμη προιοντος..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...