Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βαλε και το τελευταιο bios

Nτινο πλεον πιστευω οτι τα 2 προβλημα ειναι η μητρικη κ η αντλια..τηνω ομως περισσοτερο στην μητρικη....το χαζο της ολης υποθεσης ειναι οτι δεν εχει καμια αεροψυκτρα να δοκιμασει να δει θερμοκρασιες αν ειναι να βγαλουμε απο το παιχνιδι υποθεσεων την ψυκτρα τελειως..

Δημοσ.

κοιτα όταν πήρα τον bulldozer ειχα αυτην http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835103064 αλλα την έδωσα.

μόλις έβαλα την υδρόψυξη έκανε αρκετά αισθητή διαφορά..τώρα που την σύνδεσα στο pwrfan ειναι καλύτερα γιατι στο prime ζεσταινετε το ψυγειο ενω πριν ηταν κρυο..πρεπει να υπολειτουργουσε αρκετα.τώρα κολλάω παλι οτί με ρίχνει τον επεξεργαστή στα 1,4 μόλις φτάσει 65 βαθμούς..το core temp και openhardware μου δίχνουν 40 βαθμους βεβαία όταν το προγραμα της ashrock μου δίχνει 65.cpu thermal throttle το δοκίμασα και στο auto και στο disable..τιποτα..μαλλον στη μητρηκη κατι παίζει

Δημοσ.

Απο τότε που έκανα την αναβάθμιση σε BD γίνετε αυτο ..απλα ηταν χειμώνας και ήταν κάπως καλύτερα τα πράγματα..όλο το καλοκαίρι δεν είχα χρόνο .Τωρα δεν μπορώ να παιξω ούτε ένα καινούριο παιχνίδι με αυτό που γίνετε

Δημοσ.

εγω το ειπα και παραπανω..πιστευω ειναι η μητρικη...τωρα μην με ρωτησεις γιατι .....δεν μπορω να το εξηγησω....

ειναι η διαχειρηση ρευματος που κανει ....δεν ξερω...βρες απο κανα φιλο σου καμια ψυκτρα...εστω και την μαμα να δεισ πως ανεβαζει σε 3.1 η πολυ ελαφρυ υπερσυγχρονισμο του στυλ 3.6

Δημοσ.

κοιτα όταν πήρα τον bulldozer ειχα αυτην http://www.newegg.co...N82E16835103064 αλλα την έδωσα.

μόλις έβαλα την υδρόψυξη έκανε αρκετά αισθητή διαφορά..τώρα που την σύνδεσα στο pwrfan ειναι καλύτερα γιατι στο prime ζεσταινετε το ψυγειο ενω πριν ηταν κρυο..πρεπει να υπολειτουργουσε αρκετα.τώρα κολλάω παλι οτί με ρίχνει τον επεξεργαστή στα 1,4 μόλις φτάσει 65 βαθμούς..το core temp και openhardware μου δίχνουν 40 βαθμους βεβαία όταν το προγραμα της ashrock μου δίχνει 65.cpu thermal throttle το δοκίμασα και στο auto και στο disable..τιποτα..μαλλον στη μητρηκη κατι παίζει

μπας και εχεις ενεργοποιησει αυτη τη παπαρια που περιοριζει τις στροφες του ανεμιστηρα του cpu?

κλειστο να ειναι full

Δημοσ.

δεν είχα ενεργοποιήσει τίποτα τετοιο ..Ετσι κιάλλιώς τωρα την έχω συνδέσει στο pwrfan και ετσι δουλεύει σίγουρα τερμα.

sobi το καταλαβαίνω γιάυτό έκανα το post μπας και γίνει κανα θαύμα :fear:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...