Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε μια gigabyte ΑΜ2 αραια και που για πολυ λιγο οταν ζοριζοταν.στην προηγουμενη μητρικη μου δηλαδη.φυσικα ακομη παιζει σε φιλο.επισης σε τροφοδοτικο φιλου μια το κανει και μια οχι.οτι ναναι δηλαδη.

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ω ναι.εχει και τα πηνια κατα εκει οποτε.....αλλα ενταξει,δεν ειναι απαραιτητα προβλημα.βεβαια ξεχασαμε και το coil whining απο την καρτα γραφικων γιατι θυμαμαι καποιες περιπτωσεις προσφατα.

Δημοσ.

παιδια λετε οτι ειναι ενα απο τα 2 αλλα δεν επρεπε να μου κανει καμια ασταθεια το μηχανημα;

τωρα στα καλα καθουμενα εβγαζε μπλε οθονες αλλα ητανε για την καρτα γραφικων περασα τους πιο παλιους οδηγους λυθηκε, μετα εβγαζε μπλε οθονη για την καρτα ηχου ξαναπερασα οδηγους λυθηκε και αυτο

τωρα μου την σπαει αυτος ο ηχος που βγαινει, το τροφοδοτικο το μετρησα με πολυμετρο αλλα βλεπω οτι οι γραμμες ειναι ενταξει +12 και +5 το πηγα και στο πλαισιο και μου ειπανε ειναι οκ ανεμηστηρας κανει ετσι ή οχι πως μπωρο να καταλαβω αν εχει πρωβλημμα η μητρικη; δηλαδη μπωρει η μητρικη να εχει κατι αλλα να μην επιρεαζει το συστημα ας πουμε

η καρτα γραφικων δοκιμαστηκε σε αλλο υπολογιστη και δουλευει

Δημοσ.

Ω ναι.εχει και τα πηνια κατα εκει οποτε.....αλλα ενταξει,δεν ειναι απαραιτητα προβλημα.βεβαια ξεχασαμε και το coil whining απο την καρτα γραφικων γιατι θυμαμαι καποιες περιπτωσεις προσφατα.

Πιθανόν coil whine ήταν, όπως & στην περίπτωση του φίλου Πάνου μάλλον coil whine είναι από τη gpu.

Μπορείς να εντοπίσεις καλύτερα τον ήχο με 1 τελειωμένο ρολό από χαρτί κουζίνας στο αυτί.

Αν είναι στη κάρτα γραφικών μπορείς να ζητήσεις rma αν & δε ξέρω κατά πόσο θα το δεχτούν. Πάντως δε είναι επικίνδυνο για τη κάρτα & συνήθως απλά μαθαίνεις να ζεις με τον ήχο.

Δημοσ.

και αυτο τι σημαινει; το coil whine αν δεν ειναι επικυνδινο για την καρτα γραφικων τοτε δεν θα ειναι και για την μητρικη ετσι; αν ειναι απο εκει

Δημοσ.

Επικίνδυνο όχι, ενοχλητικό ναι. Αν δε μπορείς να το εντοπίσεις αλλιώς βάζεις τη gpu σε άλλο pc & ακούς. Και βάζεις στο δικό σου μια άλλη κάρτα & πάλι ακούς.

Αν το εντοπίσεις στη κάρτα σου δοκίμασε rma αν έχει ακόμα εγγύηση.

Δημοσ.

πιανεται για εγγυηση; βασικα ακου τι εγινε, την πηγα εγω στο πλαισιο και τον λεω αυτον εχει πρωβλημμα αυτος εβαλε το heaven λεει δεν εχει τιποτα και μου την εδωσε παλι πισω, μετα του την ξαναπαω με λεει παλι δεν εχει κατι, αυτοι μαλον θελουνε να βγαζει τριγωνα και τετοια εκει που το τρεχουνε

δεν ξερω παντος καπως θελω να σταματισει αυτος ο ηχος επειδη αφηνω καμια φορα ανοιχτο και το μηχανημα οταν κοιμαμαι ειναι παρα πολυ σπαστικο, οι διαφοροι τεχνικοι που πηγα λενε οτι οι μπλε οθονες μου ητανε απο την μητρικη οτι να ναι δλδ αλλα ο ηχος αυτος να σταματισει και αν ειναι απο την μητρικη την αλλαζω και τελειωσε αλλα δεν ξερω απο που ειναι

Δημοσ.

Εννοείται στο πλαίσιο θα κάνουν το παν για να μην γίνει αλλαγή. Ειδικά αν δε βγάζει artifacts ακριβώς όπως λες.

Ίσως καταφέρεις rma κατευθείαν από την εταιρία κατασκευής.

Πάντως για να εντοπίσεις τον ήχο σου υπέδειξα μερικούς τρόπους.

Δημοσ.

corsair ειναι το τροφοδοτικο αλλα αυτο το μετρησαμε ποσες φορες και σε τεχνικους το πηγα και στο πλαισιο

να ρωτησω κατι αλλο, μηπως οταν εβγαλε την μπλε οθονη για την καρτα γραφικων και εγω ετρεξα πολλες φορες το 3dmark και το furmark χαλασε κατι επανω στην καρτα γραφικων και ακουγεται αυτο;

Δημοσ.

Οχι φιλε μου.πρεπει να αρχισεις δοκιμες.το εχεις παρατηρησει οταν παιζεις καποιο παιχνιδι και εχει Load το τροφοδοτικο και η καρτα γραφικων?το εχεις παρατηρησει οταν τρεχεις κανενα stress προγραμμα στον επεξεργαστη οπου παλι ζοριζεται το τροφοδοτικο αλλα οχι η καρτα?γενικοτερα η θα κανεις δοκιμες με αλλαγη hardware (περα της μητρικης) η θα ψαξεις αν βρεις απο που ακριβως προερχεται ο ηχος.το οτι το μετρησες στο πλαισιο δεν λεει κατι.μπορει να το κανει σε ανυποπτες στιγμες.

Δημοσ.

thano πιο πανω στο πρωτο σου ποστ ανεφερες για μητρικη gigabyte μηπως κατι αναλογο εχω κι εγω;

να σου πω ποτε μου το κανει, οταν ο υπολογιστης ανοιγει δεν σταματαει ακομα και παιχνιδια να παιζω αλλα ακουγεται πιο εντονα οταν ειναι σε ηρεμη κατατασταση

Δημοσ.

Οκ παιδιά κατάλαβα πάνω κάτω την οπτική του καθενός αν και δε διαφωνείτε και εντελώς στην ουσία. Τελικά μέχρι να ξαναπαρουσιάσει πρόβλημα λέω να μη το πειράξω (φοβάμαι μην ανοίξω πληγές) μιας και δε ξέρω σίγουρα αν όλο αυτό το πρόβλημα με τις επανεκκινήσεις κτλ προκλήθηκε από τον πυκνωτή. Και πάλι ευχαριστώ πάντως. Να ξέρετε πως βοηθάτε πολύ κόσμο σαν και εμένα που και γνώσεις δε διαθέτουμε και χρήματα αυτή την εποχή για τεχνικούς κτλ. Και οι διαφορετικές γνώμες είναι πάντα χρήσιμες.

Πάντως φίλε άδικε την πρόταση για να μου χαρίσεις motherboard δε τη ξεχνάω μπορεί να σε χρειαστώ σύντομα, ελπίζω να το εννοούσες :P :lol: (πλάκα κάνω προφανώς)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...