Δεινόσαυρος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Την γνώμη μου στην ειπα. Κάνε υπομονή να μαζέψεις λεφτά. Αν δεν θέλεις να με ακούσεις, οκ, σου έχω κάνει ήδη πρόταση. Το μόνο που μπορεί να μην χωράει στο κουτί σου είναι η κάρτα γραφικών. Αν δεν μετρήσεις, δεν μπορώ να σου πω αν χωράει ή όχι. Δεν έχω να πω κάτι άλλο.
crocodile 15 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 μα μετρησα η αποσταση 26cm χωραει????????????????
Δεινόσαυρος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Οριακά. Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι. Το κουτί δεν είναι μόνο για να χωράει το hardware. Αν ήταν έτσι θα τα βάζαμε σε χαρτόκουτα. Το κουτί παίζει ρόλο στον καλό εξαερισμό, στη σκόνη, στις θερμοκρασίες, στο θόρυβο κτλ κτλ. Δεν είναι πολύ λογικό να δώσεις 520 ευρώ για τα εξαρτήματά σου και να μη δώσεις και άλλα 60 για να πάρεις ένα έστω αξιοπρεπές κουτί.
crocodile 15 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Aυτο που εχω δεν ειναι καλο? απλως δεν θελω να το πεταξω η να το πουλησω
Δεινόσαυρος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Να το πουλήσεις όντως δεν έχει νόημα, δεν θα πάρεις κάτι. Κράτα το για κανα δεύτερο μηχάνημα.
crocodile 15 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 δεν μπορουμε να κανουμε κατι με αυτο?
crocodile 15 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 διαθετει και φιλτρα δεν μπορουμε να κανουμε κατι με αυτο?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δλδ θα πάρεις χειρότερη κάρτα για να την χωρέσεις στο κουτί? Crocodile νομίζω ότι με δουλεύεις. Κάνε ότι καταλαβαίνεις και καλες αγορές.
crocodile 15 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 δεν θελω να παρω χειροτερη καρτα αν υπαρχει καποια εξισου καλη αλλα μικροτερη και δεν σε δουλευω αν ετσι πιστευεις τοτε τι να πω απλως προσπαθω να βρω λυση αν υπαρχει οχι να σε νευριασω
rounsmith Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Crocodile Λοιπόν μάζεψε λεφτά (κόψε τους καφέδες για κανά μήνα) και θα δεις για πότε θα μαζέψεις λεφτά για καινούριο πισί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα