Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

έχω σκοπό να ανεβάσω ένα site, αλλά δεν γνωρίζω, (η σωστή φράση είναι: "δεν είμαι ψαγμένος") πάνω στο θέμα του web hosting. Με ένα search βρήκα κάποια services, όπως αυτό καί αυτό. Τα ζητούμενά μου είναι να είναι φθηνό, δηλαδή κάτω από 50 ευρώ τον χρόνο( όσο πιο κάτω τόσο το καλύτερο), όσο το δυνατόν λιγότερες διαφημίσεις( αν είναι πολύ φθηνό ή δωρεάν) και να είναι σίγουρο, δηλαδή να μην συναντήσω κάποιο πρόβλημα.

Όπως σας είπα δεν έχω ιδέα από τι κυκλοφορεί στην αγορά. Θα είναι το πρώτο site που ανεβάζω, οπότε από κάπου πρέπει να ξεκινήσω και το καλύτερο μέρος για να πάρω μία γνώμη ή/και συμβουλή είναι αυτό πιστεύω.

Ευχαριστώ!

Υ.Γ.: Το site που θέλω να ανεβάσω είναι πολύ απλό: κείμενο και μία gallery.

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα την stigmahost μιας και έχουμε αρκετές σελίδες εκεί αρκετά χρόνια τώρα χωρίς κανένα πρόβλημα,

support ΆΨΟΓΟ και τιμές από τις πιο χαμηλές στην αγορά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

+1 για StigmaHost. Πολύ καλή εξυπηρέτηση, γρήγοροι servers, τεχνογνωσία και χαμηλές τιμές.

Γενικότερα μπορείς να βρεις πολύ οικονομικά πακέτα φιλοξενίας στην Αμερική, αλλά θα αντιμετωπίσεις διάφορα προβλήματα, όπως για παράδειγμα μια ελαφρά καθυστέρηση στη σελίδα σου, αν έχεις κάποιο πρόβλημα, λόγο διαφοράς ώρας θα αργείς να πάρεις απάντηση και άλλα τέτοια.

Επεξ/σία από merianos
Δημοσ.

Εγώ φίλε θα σου πρότεινα να μην αγοράσεις hosting από καμία Ελληνική εταιρεία. Ή αν καταλήξεις σε Ελληνική εταιρεία φρόντισε να έχουν τους servers τους κατά Γερμανία ή Ολλανδία μεριά.

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ τη Supremo hosting και μπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένος από της τιμές μέχρι την εξυπηρέτηση που προσφέρει. Τώρα εσύ ξέρεις :-D

Δημοσ.

http://www.tophost.gr

Ποιο τέλειο shared hosting και όχι μόνο δεν υπάρχει!!

Είμαι 1000% ευχαριστημένος από όλους τους τομείς και γι'αυτό και το προτείνω, δε, για το support ότι και να πω θα είναι πολύ λίγο!!

Δημοσ.

+1 για τη Supremo.

Και εγώ αυτή χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουν είναι πολύ καλές, και σε σχετικά χαμηλές τιμές. Όσο για την υποστήριξη τους, είναι πολύ καλή. Αρκεί να αναφέρω ότι και έχει τύχει να μου απαντήσουν και κατά τις 3:00 - 4:00 το πρωί σε ticket που είχα ανοίξει.

Δημοσ.

Εγώ φίλε θα σου πρότεινα να μην αγοράσεις hosting από καμία Ελληνική εταιρεία. Ή αν καταλήξεις σε Ελληνική εταιρεία φρόντισε να έχουν τους servers τους κατά Γερμανία ή Ολλανδία μεριά.

υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που οι ελληνικές εταιρίες δεν είναι καλές και θα έπρεπε κάποιος να πάρει από έξω?

Δημοσ.

υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που οι ελληνικές εταιρίες δεν είναι καλές και θα έπρεπε κάποιος να πάρει από έξω?

Δε νομίζω.

Η πιθανότητα του να πέσεις σε Έλληνα κλέφτη είναι η ίδια με τη πιθανότητα του να πέσεις σε ξένο κλέφτη - με μία στοιχειώδη έρευνα θα βρεις με τη μία ποιοι αξίζουν και ποιοι όχι. To γεγονός ότι σαν μέση τιμή οι ελληνικές εταιρίες είναι ακριβότερες από τις ξένες, πιστεύω ότι αναπληρώνεται από την εξυπηρέτηση - το να ζητάς τεχνική εξυπηρέτηση από το τηλέφωνο στη μητρική σου γλώσσα και σε ώρες που σε βολεύουν (όχι να περιμένεις μαύρα μεσάνυχτα για να ξημερώσει πχ στην Αμερική) σε γλυτώνει από πολύ ταλαιπωρία. Αν δε βρίσκεις άκρη έτσι, ξεκινάς με τρίμηνο (πλέον πρέπει να παίζει και μηνιαίο) πακέτο και βλέπεις. Τώρα, το για ποιο λόγο λέει ο φίλος ότι θα πρέπει να κοιτάμε servers σε Ολλανδία ή Γερμανία συγκεκριμένα, δε ξέρω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...