Προς το περιεχόμενο

iOS 6 επίσημο topic

Beerloah

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλημερα!!εχω ipad 3 και μετα την αναβαθμιση σε ios 6.1 δεν να παιξω βιντεο απο τον safari se background..πχ youtube..εκανα restore και τιποτα τα ιδια..ξερει κανεις τι συμβαινει??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Εχω λογαριασμό στο iTunes το αμερικάνικο για free εφαρμογές, μπορω να το γυρίσω στη χώρα Ελλάδα να είναι το acoount;Εχει καποιες συνεπειες;

Πρεπει να κάνεις άλλο λογαριασμο Ελληνικό. 

Καλησπέρα σε όλους :)
(Sorry προκαταβολικά εαν έχει απαντηθεί κάπου αλλού αυτό απλα δεν το βρήκα :P )

Έχω το iPhone 4s, το αγόρασα πριν 3 μήνες στις αρχές Νοεμβρίου καινούργιο. Είχε το iOS 6 απο την αρχή.

Γενικά άκουγα πολλα και διάφορα για τα updates της Apple τον τελευταίο καιρό και δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη..

Εδω και 2 βδομάδες λοιπόν είναι διαθέσιμη η έκδοση 6.1.2
Με το κινητό δεν έχω παρατηρήσει τίποτα περίεργο..
Το Wi-Fi, 3G, apps, τηλέφωνο κλπ ολα δουλεύουν καλά!! :D

Μόνο η μπαταρία μου φαίνεται ότι πεφτει λίγο πιο γρήγορα απο το κανονικό ειδικά οταν το χρησιμοποιώ αρκετά μέσα στη μέρα..
Μιλάω πάντα για facebook, messenger, whatsapp, tango, viber. παιχνίδια όχι και τόσο πολύ.
Έχω ανοικτό συνεχώς το 3G και όπου υπάρχει Wi-Fi χρησιμοποιώ αυτό.

1 φορά την ημέρα είναι λογικό να θέλει φόρτιση απλα καμιά φορά μπορεί να χρειαστεί να φορτιστεί πριν κλείσει 24ωρο.
Απο 100% το βράδυ που πέφτω για ύπνο μέχρι το πρωί που ξυπνάω (idle) μπορεί να κατέβει και στο 88 - 91 %
Είναι λογικό αυτό?

Έχω ακούσει πολλά για την 6.1.2
Κάποια άσχημα και κάποια καλά..
Μετά την 6.1.2 πολλοί για iPhone 4s συγκεκριμένα λένε πως έχουν θέματα με τις κλήσεις, το Wi-Fi και κυριότερα την μπαταρία (ότι την γονατίζει).
Απο την άλλη κανα 2-3 άτομα ας πούμε λένε οτι η μπαταρία βελτιώνεται και οτι δεν έχουν παρατηρήσει κάτι.

Θα ήθελα μια άποψη παραπάνω εαν γίνεται απο κάποιον που ξέρει ή το έχει δοκιμάσει..
Ευχαριστώ προκαταβολικά :D :D

<p>Καλησπέρα σε όλους :)<br>

(Sorry προκαταβολικά εαν έχει απαντηθεί κάπου αλλού αυτό απλα δεν το βρήκα :P )<br><br>

Έχω το iPhone 4s, το αγόρασα πριν 3 μήνες στις αρχές Νοεμβρίου καινούργιο. Είχε το iOS 6 απο την αρχή.</p>

<p>Γενικά άκουγα πολλα και διάφορα για τα updates της Apple τον τελευταίο καιρό και δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη..<br><br>

Εδω και 2 βδομάδες λοιπόν είναι διαθέσιμη η έκδοση 6.1.2<br>

Με το κινητό δεν έχω παρατηρήσει τίποτα περίεργο..<br>

Το Wi-Fi, 3G, apps, τηλέφωνο κλπ ολα δουλεύουν καλά!! :D<br><br>

Μόνο η μπαταρία μου φαίνεται ότι πεφτει λίγο πιο γρήγορα απο το κανονικό ειδικά οταν το χρησιμοποιώ αρκετά μέσα στη μέρα..<br>

Μιλάω πάντα για facebook, messenger, whatsapp, tango, viber. παιχνίδια όχι και τόσο πολύ.<br>

Έχω ανοικτό συνεχώς το 3G και όπου υπάρχει Wi-Fi χρησιμοποιώ αυτό.<br><br>

1 φορά την ημέρα είναι λογικό να θέλει φόρτιση απλα καμιά φορά μπορεί να χρειαστεί να φορτιστεί πριν κλείσει 24ωρο.<br>

Απο 100% το βράδυ που πέφτω για ύπνο μέχρι το πρωί που ξυπνάω (idle) μπορεί να κατέβει και στο 88 - 91 %<br>

Είναι λογικό αυτό?<br><br>

Έχω ακούσει πολλά για την 6.1.2<br>

Κάποια άσχημα και κάποια καλά..<br>

Μετά την 6.1.2 πολλοί για iPhone 4s συγκεκριμένα λένε πως έχουν θέματα με τις κλήσεις, το Wi-Fi και κυριότερα την μπαταρία (ότι την γονατίζει).<br>

Απο την άλλη κανα 2-3 άτομα ας πούμε λένε οτι η μπαταρία βελτιώνεται και οτι δεν έχουν παρατηρήσει κάτι.<br><br>

Θα ήθελα μια άποψη παραπάνω εαν γίνεται απο κάποιον που ξέρει ή το έχει δοκιμάσει..<br>

Ευχαριστώ προκαταβολικά :D :D</p>

Καλησπέρα. Ρίξε μια ματιά μηπως εχεις κάτι ανοιχτό που να τρέχει πίσω.

Στην 6.1.2 δεν έχω παρατηρήσει κάποιο προβλημα μεχρι στιγμής.

Σταλμένο από το iΤσίου, το ταχυδρομικό περιστέρι της apple

Πάντα τα κλείνω όλα, δεν αφήνω κάτι ανοικτό :)

Το update απο το iPhone κανονικά το κάνω άμα είναι οπως όλοι.

Αν το κάνει κάποιος απο iTunes δεν έχω ιδέα τι διαφορά έχει..

Σε περίπτωση που παρατηρηθεί πρόβλημα, υπάρχει περίπτωση να γυρίσω στην 6?

Πάντα τα κλείνω όλα, δεν αφήνω κάτι ανοικτό :)

Το update απο το iPhone κανονικά το κάνω άμα είναι οπως όλοι.

Αν το κάνει κάποιος απο iTunes δεν έχω ιδέα τι διαφορά έχει..

Σε περίπτωση που παρατηρηθεί πρόβλημα, υπάρχει περίπτωση να γυρίσω στην 6?

Εννοειται οτι εχει διαφορά γιατι μεσω ΟΤΑ ειναι πολύ πιο λίγα ΜΒ αποτι μεσω ιτουνς (απλά κανει μικρότερη αναβάθμιση μεσω τηλεφώνου). Δεν υπάρχει περίπτωση να κατέβεις όχι εφόσον αφενός δεν υπογράφεται προγενέστερη έκδοση iOs πλέον απο την apple και επίσης εφόσον δεν εχεις shsh (αποτι σε κόβω), που και να είχες ειναι άχρηστα στην παρούσα.Πρότασή μου: κανε Restore/SETUP AS NEW και συγχρονισμό των δεδομένων σου στο τηλέφωνο (ΟΧΙ restore from previous backup).Σταλμένο από το iΤσίου, το ταχυδρομικό περιστέρι της apple

• 1 μήνα μετά...

καλησπερα
μολισ χτεσ αγορασα ενα i phone 4 8GB 
το προβλημα ειναι οτι μολισ παω να μπω σε wi fi για αναζητηση δικτυων οταν ειμαι σπιτι βρισκει μονο το δικο μου ρουτερ που ειναι χολ αλλα μολισ παω 6,8 μετρα μακρια δεν το βρισκει και με βγαζει απο το ιντερνετ.και επισεισ μαζι με το δικο μου υπαρχουν αλλα 10 δικτυα δεν εντοπιζει κανενα (αντιθετα με το iphone 3gs που τα βρισκει ολα και πιανει σημα απο παντου μεσα στο σπιτι)
μπορει καποιοσ να με βοηθεισει τι να κανω?η ξερετε τι συμβαινει?

καλησπερα

μολισ χτεσ αγορασα ενα i phone 4 8GB 

το προβλημα ειναι οτι μολισ παω να μπω σε wi fi για αναζητηση δικτυων οταν ειμαι σπιτι βρισκει μονο το δικο μου ρουτερ που ειναι χολ αλλα μολισ παω 6,8 μετρα μακρια δεν το βρισκει και με βγαζει απο το ιντερνετ.και επισεισ μαζι με το δικο μου υπαρχουν αλλα 10 δικτυα δεν εντοπιζει κανενα (αντιθετα με το iphone 3gs που τα βρισκει ολα και πιανει σημα απο παντου μεσα στο σπιτι)

μπορει καποιοσ να με βοηθεισει τι να κανω?η ξερετε τι συμβαινει?

για κάνε μια επαναφορά ρυθμίσεων Δικτύου για αρχή. 

το εκανα και ξανα τα ιδια

δεν ειναι οτι δεν πιανει

ειναι οτι με το iphone 3gs μου βγαζει 10 δυκτυα και οπου και να παω στο σπιτι μεσα πιανει ενω το iphone

4 πιανει ενα δικτυο το δικο μου δηλαδη μεσα στο σπιτι και με το ζορι αλλο ενα 

αλλα απο την ωρα που το πηρα και το ανοιξα ηταν ετσι\

καμια αλλη ιδεα για το τι γινεται?

<p>το εκανα και ξανα τα ιδια</p>

<p>δεν ειναι οτι δεν πιανει</p>

<p>ειναι οτι με το iphone 3gs μου βγαζει 10 δυκτυα και οπου και να παω στο σπιτι μεσα πιανει ενω το iphone</p>

<p> 4 πιανει ενα δικτυο το δικο μου δηλαδη μεσα στο σπιτι και με το ζορι αλλο ενα </p>

<p>αλλα απο την ωρα που το πηρα και το ανοιξα ηταν ετσι\</p>

<p>καμια αλλη ιδεα για το τι γινεται?</p>

Το πας πίσω εφόσον εχει εγγύηση και το κοιτάνε να στο αλλάξουν.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Περιμένω το 7 με ανυπομονησία. Αρχίζει και με κουράζει τελικά το iOS στο iPad. Αντίθετα στο iPhone είναι το ιδανικό λειτουργικό κατά τη γνώμη μου.

Πριν κοιμηθώ χαζεύω λίγο στο iPad, βλέποντας διάφορα Review και Unboxings και ταυτόχρονα μιλάω στο Facebook. Το ότι δεν μπορώ να έχω πάνω από ένα παράθυρο στην οθόνη, σε μία τόσο μεγάλη συσκευή, αρχίζει να μου κακοφαίνεται.

Δεν ξέρω αν θα υπάρχει τέτοια δυνατότητα στο iOS 7, αλλά ελπίζω.

Όσοι έχετε iPad, αυτό δεν σας ενοχλεί ή με έχει πιάσει γκρίνια; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...